Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Czytałem na jego Fanpage'u że podobno Chris Hemsworth chciałby go widzieć w obsadzie, znają się go Jean-Claude grał z jego bratem w 'Niezniszczalnych 2" ( chyba każdy to wie :)) podobno jest wielkim fanem Silver Surfera moim zdaniem by się na niego nadał. Raczej w Avengersach go nie zobaczymy ale może w jakieś innej adaptacji komiksu co?

mere

No nie wiem. No też to czytałem, że Chris Hemsworth powiedział że chciałby podobno Van Damme w "Avengers 2" żeby zagrał jakąś postać. Silver Surfera podobno lubi i szczerze mówiąc wyobrażał bym se go w tej roli. Czy go zobaczymy ? raczej nie. choć na prawdę to by był wielki powrót na duży ekran w takiej produkcji (Od razu mówię że nie bardzo lubię film Avangers).

prof_mateusz27

Ot taka ciekawostka, fajnie jakby zagrał w kolejnej kasowej produkcji po ''Niezniszczalnych" 2, bardzo na to liczę

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Widziałem z 20 minut Avengersów i potem wyłączyłem, nie miałem ochoty na ten film może kiedyś cały obejrzę. Dla Van Damme to lepiej by było gdyby tam wystąpił aniżeli w tych UFO i innych b-klasowcach mało różniących się od siebie.

wiadomo

mere

http://film.wp.pl/id,134290,title,Jean-Claude-Van-Damme-chce-zagrac-w-kontynuacj i-Avengers,wiadomosc.html?ticaid=110433&_ticrsn=3