Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Wariat ;D

użytkownik usunięty

Pięciokrotnie żonaty :D

jaki ty szybki, ale to nie wpływa na to że jest super aktorem :)

no a jak :D mieć taką klatę i urodę jak on, wcale się nie dziw ;D

AdamBayern01

zazdroszczę mu talentu,urody, i muskulatury :)

Między innymi dlatego uważam tego człeka za wzór niegodny do naśladowania.Ktoś kto ślubuje następnie zrywa przysięgę małżeńską nie jest dobrym człowiekiem.

Janina_Skwara

a Bieber jest godny do naśladowania?

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Raczej nie, ale niech ona odpowie.....

AdamBayern01

Nie porównuj tego chłopca z tym zwyrodnialcem

Janina_Skwara

a piz.dnąć Cię?

Janina_Skwara

Van Damme w żadnym wypadku nie jest zwyrodnialcem - a ktoś o małym stopniu inteligencji nawzał by Biebra "chłopcem" :P

użytkownik usunięty
Janina_Skwara

Chłopcem.....tylko ten chłopiec wali na akupunkturę....

Janina_Skwara

A co mnie to obchodzi czy Van Damme pije ,pali, ćpa ,rozwodzi się z swoim żonami itp To jest jego osobista sprawa ,jest wolnym człowiekiem niech robi co chce a jeżeli złamie prawo to od jest wymiar sprawiedliwości a nie my .Mnie interesują jego fajne filmy ,szczególnie te z początku lat 90 kiedy fajnie walczył i prezentował świetną umieśnioną sylwetke .Po zatym wiem ze Van Damme mimo ze kilka razy się rozwiódł to jest bardzo rodzinym człowiekiem ,bardzo kocha swoje dzieci ,cęsto je odwiedza w Belgi itp wiec raczej nie nazywał bym go zwyrodnialcem .Ale komu ja to tłumacze ....

Janina_Skwara

"człeka" jak ty to napisałaś dzieci tak mówią.

użytkownik usunięty

Po prostu poszukujący miłości, tyle !

oj tam, charlie sheen mial tyle lasek ze nie warto liczyc ;p

użytkownik usunięty
statnik

I jak go wyssały z kasy......jest bankrutem :)

wiem ze pije jara cpa ale ze jest bankrutem nic mi nie wiadomo, w koncu za sam jeden odcinek two anda half men dostawal 2mln dolarow, nie liczac innych filmow, eventow, projektow itd. ostatnio byl na koncercie guns n roses poczym po koncercie pijany zwiedzial miasto z ochrona itd i krzyczal gdzie jest slash!? :D jakis gosciu fan puscil do niego teksta: charlie ja imprezuje tak jak ty! na to charlie odpowiedzial: to juz dawno powinienes byc martwy :D

użytkownik usunięty
statnik

Hahahhahaha....no nie zdziwiłeś się, bo ja nie :)

lorenzo lamas tez byl 5krotnie zonaty ;)

użytkownik usunięty
statnik

Dokładnie, i w nawiasie też świetny aktor...