Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

24.02.12 o 22,10 na Tvn będzie leciał . Chyba ze wszystkich aktorów Van damme leci najczęściej w Tv . Kto będzie oglądać ?

prof_mateusz27

kurde wcześniej nie zauważyłem tematu Adama

prof_mateusz27

Ja napewno obejrze bo to w końcu mój ulubiony film ! Mi wydaje się ze najceściej z aktorów filmów akcji to lecą filmy Stevena Seagala .Na polsacie i na TVP 1 te nowsze typu Sprawiedliwość Ulicy czy Siła rażenia a na TVN i TVN7 te starsze typu Niko czy Wygra ze Śmiercią .Ostatnio też zauważyłem ze czesto filmy z Chuckiem Norrisem lęcą w TV ,niedawno leciało na TVP 1 Zadanie Specjalne a teraz znowu ma lecieć na TVP 2 Raz tak było ze w telewizji leciały dwa filmyz nim na raż : Zaginiony w akcji na TVN i Bohater i Strach na TVN7 .Miałem problem co wybrać bo obydwa są moimi ulubionymi a jednak zdecydowałem sie na zaginionego .Widać ze mimo tych kawałów o nim ciągle jest popularny w telewizyjnych ramówkach , Van Damma zaś filmy lecą różnie casami cesto ,casami rzadziej zalęzy jak się trafi .Myśle ogólnie można powiedzieć ze cesto ale nie aż przesadnie . Numerem 1 jest Pan Seagal jesli chodzi o cestotliwość pojawiania się na odbiornikach w naszych domach

bradock

Tak samo natrafiłem na te filmy z Chuckiem to było chyba koło 23.00 ale wybrałem Bohater i Strach ale ja miałem coś lepszego raz leciały 3 filmy z Van damme pierwszy zaczął się na Tvp2 około 21 to był Nieuchwytny Cel drugi Kickboxer około 22 na Tvp1 a trzeci to Wykonać wyrok chyba o 22.20 na Tvn zdziwiłem się w tedy i wybrałem Kickboxer bo nie oglądałem

prof_mateusz27

Ja też wtedy wybrałem kickboxera a ani niewiedziałem ze wykonać wyrok leciało na tvn wtedy

prof_mateusz27

właśnie Mateusz mnie zaskoczyłeś ;) ale dzięki - może dzięki nam więcej ludzi go obejrzy!
Pozdrawiam Cię serdecznie ;)

prof_mateusz27

jasne ze obejrzę :)

użytkownik usunięty
Mati_JCVD

No i ja również, nie mógłbym przegapić :):)

Pamiętajcie jeszcze 21.02.2012 Wtorek POLSAT - ULICZNY WOJOWNIK 20.05 !

prof_mateusz27

tez obejrze mimo tego ze mam 95% jego filmow w swej wideotece

użytkownik usunięty
marko1139

Ja tez, ale czasem warto :)