Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 210 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

20:05 wtorek, 27 marca na Polsacie. Miłego oglądania

prof_mateusz27

jeszcze w ch uj czasu, ale dzięki za powiadomienie ;)

AdamBayern01

film jest zaje*isty! polecam kazdemu! szczegolnie jesli ktos jak ja lubi klimaty wojenne ;)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Dzięki za info :)
i faktycznie, dla miłośników wojenek, i to z dodatkiem Van Damme - film godny uwagi :)

zarówno Legionistę,, jak i Zastępcę oceniłem na 7 - nie są to filmy z najwyżej półki - wg mnie Van Damme nie pasuję do filmów wojennych :P
Pozdraiwam!

AdamBayern01

ja uwazam ze second in command jest lepse od legionisty, naprawde mi sie spdoobal ;)

prof_mateusz27

oglądałęm go po raz pierwszy ze 3 miesiące temu - średnio mnie isę podobał, może z tego względu, że Van Damme słąbo wypada w klimatach wojennych - bo ten film jest dobrym przykładem, oraz Legionista. Po 2 mało tam było walki indywidualnej Van Damma - tylko wprawdzie na końcu - a przypuśćmy Korpus Weteranów, który wg mnie był dużo lepszym filmem, miał tych walk Van Damma jak na jego 46 lat zdedydowanie więcej. Dlatego nie powiem, że polecam, bo niektórzy mogą się zawieść, a ja do tych ludzi należę.

AdamBayern01

Legionista jest super filmem wojennym i nie dlatego że Van Damme tam gra a co do Zastępcy też nie uważam że jest super

prof_mateusz27

Skoro Legionista jest super filmem, to podaj mi chociaż 2 lub 3 powody - dla mnie w tym filmie na uwagę zasługuję tylko walka bokserska na początku filmu - tak to tego filmu za wspaniałego uznać nie można.

AdamBayern01

dialogi, sceny końcowe podaj swój ulubiony film wojenny

prof_mateusz27

nie lubię wojennych - ale najbardziej mnie się podobał szeregowiec Ryan :)

AdamBayern01

ja też nie przepadam za wojennymi

prof_mateusz27

ja uwielbiam wojenne, moze second in command nie jest typowyma raczej wybitnym filmem wojennym, wiadomo sa lepsze winyn wojenne niz ten, ale van damme wedlug mnie pokazal w tym filmie ze potrafi cos wiecej niz biegac, kopac itd. no i duzy plus za klimat naprawde

statnik

moim zdaniem lepszy jest legionista

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Dzisiaj leci Zastępca, szykuję się już od tygodnia :)
Miłego seansu fanom :)

wzajemnie ,powinni puścić Uniwersalnego żołnierza 1

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Oj, tak....dawno nie widziałem, dobrze by było :)

a ty Leon co wolisz Legionistę czy Zastępce ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Zastępce - i nie wiem czy słusznie :)

No a ty ?

ja na 100% Legionistę film zarąbisty

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

W sumie ten i ten - oceniam na 10/10, bo obydwa dobre i nadziane akcją, a to wystarczy :)

Wczoraj oglądałem serię z JCVD, zreszta mój profil to wyjaśnia,
nie mogłem dać niższej oceny....

prof_mateusz27

i jak tam po seansie ?

prof_mateusz27

nawet nie oglądałem całego :P nie był to dobry film Van Damma ;P według mnie totalna klapa, w których występować więcej nie powinien ;P

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Jak dla mnie świetny film, akcja, i akcja, robił to w czym najlepiej się czuje, walki bronią i pięścią.
Uwielbiam takie filmy, i ja się nie zawiodłem :)

zgadzam sie ,film mnie calkowicie wciągnął i co najwazniejsze nie nudziłem sie

użytkownik usunięty
Darado

No, jedyna osoba która porwał film....witaj w klubie :)

siemano, nie wiem czemu ludzie tak ten film oceniaja , moze to nie jest arcydzieło ,ale ja lubie klimaty wojenne i oczywiście Van Damma

użytkownik usunięty
Darado

no oceny tego filmu są drastycznie niskie - DLACZEGO ? czego filmowi brakuje, akcja jest, fajna fabuła, no i aktor kina akcji JCVD, też jest....logiczne że film nie należy do doskonałych..ale jaki należy ? żaden, dlatego możemy oceniać od 1 do 10...ja postawiłem na 10 :)
A ktoś w tym czasie z innego zakątka Polski postawił na J. Biebera - ocenę 10, bo mu się podoba, choć dla mnie to totalny szmirławiec.
Taki sens FW....:)

Leon... Ty wszystkie filmy z Van Dammem oceniasz na 10/10 :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Nie wszystkie, ale chyba są na 10/10 prawie wszystkie, oceniałem to pod względem akcji i tym że sam grał w tych filmach :) - koniecznie będzie to poprawić :)