Dzięki za info :)
i faktycznie, dla miłośników wojenek, i to z dodatkiem Van Damme - film godny uwagi :)
zarówno Legionistę,, jak i Zastępcę oceniłem na 7 - nie są to filmy z najwyżej półki - wg mnie Van Damme nie pasuję do filmów wojennych :P
Pozdraiwam!
oglądałęm go po raz pierwszy ze 3 miesiące temu - średnio mnie isę podobał, może z tego względu, że Van Damme słąbo wypada w klimatach wojennych - bo ten film jest dobrym przykładem, oraz Legionista. Po 2 mało tam było walki indywidualnej Van Damma - tylko wprawdzie na końcu - a przypuśćmy Korpus Weteranów, który wg mnie był dużo lepszym filmem, miał tych walk Van Damma jak na jego 46 lat zdedydowanie więcej. Dlatego nie powiem, że polecam, bo niektórzy mogą się zawieść, a ja do tych ludzi należę.
Legionista jest super filmem wojennym i nie dlatego że Van Damme tam gra a co do Zastępcy też nie uważam że jest super
Skoro Legionista jest super filmem, to podaj mi chociaż 2 lub 3 powody - dla mnie w tym filmie na uwagę zasługuję tylko walka bokserska na początku filmu - tak to tego filmu za wspaniałego uznać nie można.
ja uwielbiam wojenne, moze second in command nie jest typowyma raczej wybitnym filmem wojennym, wiadomo sa lepsze winyn wojenne niz ten, ale van damme wedlug mnie pokazal w tym filmie ze potrafi cos wiecej niz biegac, kopac itd. no i duzy plus za klimat naprawde
W sumie ten i ten - oceniam na 10/10, bo obydwa dobre i nadziane akcją, a to wystarczy :)
Wczoraj oglądałem serię z JCVD, zreszta mój profil to wyjaśnia,
nie mogłem dać niższej oceny....
nawet nie oglądałem całego :P nie był to dobry film Van Damma ;P według mnie totalna klapa, w których występować więcej nie powinien ;P
Jak dla mnie świetny film, akcja, i akcja, robił to w czym najlepiej się czuje, walki bronią i pięścią.
Uwielbiam takie filmy, i ja się nie zawiodłem :)
siemano, nie wiem czemu ludzie tak ten film oceniaja , moze to nie jest arcydzieło ,ale ja lubie klimaty wojenne i oczywiście Van Damma
no oceny tego filmu są drastycznie niskie - DLACZEGO ? czego filmowi brakuje, akcja jest, fajna fabuła, no i aktor kina akcji JCVD, też jest....logiczne że film nie należy do doskonałych..ale jaki należy ? żaden, dlatego możemy oceniać od 1 do 10...ja postawiłem na 10 :)
A ktoś w tym czasie z innego zakątka Polski postawił na J. Biebera - ocenę 10, bo mu się podoba, choć dla mnie to totalny szmirławiec.
Taki sens FW....:)