Witam
Założyłem temat bo nie podoba mi się umieszczone zdjęcie jednego z moich ulubionych aktorów JVCD. Kto jest za tym żeby je zmienić na inne to bo jest zbyt ponure, proszę o głosy. Ktoś kto je wstawił powinien zmienić na bardziej wesołe albo lepsze nawet z lat młodości, potrzebuję głosów bo sam jeden nie dam rady.
dołączam się
kiedyś już dali te zdjęcie i je zmienili na to co było wcześniej dlatego że ludiom się to nie spodobało
Nie wiem czy ten kto to zdjęcie umieścił jest głuchy?...przynajmniej by się ustosunkował czy ma zamiar wysłuchać i zmienić to zdjęcie czy zostawić jak jest? Proszę zmień to zdjęcie...forumowicze podali nawet propozycje zdjęć...skorzystaj:-)
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Najlepsze+fil my+akcji+sensacyjne+lat+-+g%C5%82osowanie,2038051
głosowanie.
Zgadzam się z pozostałymi, to zdjęcie nie jest najlepsze, widać że jest po ciężkim treningu, ale mniejsza o to chodzi mi o różnorodność zdjęć jaką posiada JCVD chociażby na swoim blogu, czy w galerii na Facebook' u, bardzo prosta przeglądarka Google, umożliwi setki fotek, dlaczego akurat tą ? nikt nie ma pojęcia, tylko sam autor zamieszczonego zdjęcia, co mu chodziło po głowie, nie liczy się estetyka, liczy się :)
Popieram intencje autora twego tematu i również proszę o zmianę zdjęcia, podejmuję tez własne kroki w sprawie zdjęcia do administratorów :)