http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/Co+wy+n a+to,2056487#post_8709116
Ale Bronson od kiedy zaczął występować w filmach, praktycznie od lat 50-tych, więc załapał się nawet na 30-lecie kariery aktorskiej. A mi się wydaje, że na przyznanie tej gwiazdy zależą też lata kariery. Willisowi dali po 20 latach kariery.
Mnie to zaskoczyło że Al Pacino nie ma gwiazdy.
Z gwiazdorów kina akcji jeszcze Jackie Chan odsłonił swoją gwiazdę. :)
Dolph też był jednym z najsłyniejszych i najlepszych aktorów kina akcji lat 80/90 .Ma na końcie takie hity jak Rocky 4 ,Władcy Wszechświata ,Czerwony Skorpion ,The Punisher ,Mroczny Anioł ,Starcie w japońskiej dzielnicy ,Uniwersalny Żołnierz ,Dzrzewo Jozuego itp Mógł by mieć ,chociaż w sumie nigdy wiellkim aktorem to nie był ,to fakt .No i zawsze był jakgdyby w cieniu Van Damma i Seagala .A właśnie Steven ? Też nie ma .Czyżby ci co przyznają te nagrody nie oglądali w kinie albo na video Liberatora ?
Tutaj na wiki pisze że Al Pacino nie dostał a na innej stronie przeczytałem że dostał. Może Steven dostał warto się upewnić bo z Wikipedią wiesz jak jest.
Nie przesadzajmy Lundgren to nie jest za wielkie nazwisko i głównie grał w filmach klasy B.
Tak ,grał w filmach akcji klasy B ale te co wymieniłem to były kinówki ,dobre filmy ,ba nawet świetne a tego trochę jest .Dolph może taki status gwiazdy dziś nie ma jak Van Damme czy Seagal ale wtedy na początku 1987 -1993 był na takim samym poziomie co oni .
No ale był jednak w cieniu taką gwiazdą nie był więc nie dziwne że swojej gwiazdy nie ma.
Według Brandona Lee Dolph ma najwiekszy narząd rozrodczy wsród twardzieli kina akcji .Zapewne wsród wszystkich aktorów też .Nic dziwnego że tak go kobiety uwielbiają ...
Ale ja nie miałam na myśli wielkości jego sprzętu tylko jego wzrost. ;-D Ale faktem jest, że im facet wyższy, tym więcej ma w spodniach ;-P
Na tej liśćie są niektóre dziwne nazwiska np Tin Allen .Czy on był aż tak wielką gwiazdą ? Na paweno nie wiekszą od Van Damma
dziwi mnie to o co tu chodzi z tymi gwiazdami ? Nawet ci uważani za najlepszych aktorów na świcie nie mają swojej gwiazdy!!!
wile widziałem co są mniejszymi gwiazdami niż JCVD a mają swoją gwiazdę.
O CO TU CHODZI ?
Na fw mogliby zrobić taką listę sław, które doczekały się swojej gwiazdy. W końcu to portal o filmach, aktora i całym tym filmowym świecie.
Al pacino jednak dostał bo wyczytałem. 18 października 1997 r. otrzymał swoją gwiazdę na hollywoodzkim Walk Of Fame.
Czyli Wikipedia miesza. :)
Do Wikipedii można wpisać nawet to by Justin Bieber miał gwiazdę lub Marię Czubaszek...nie czytajcie tego bo tam są same brednie :)
Van Damme w swojej karierze filmowej miał sporo kasowych hitów a sztuki walki opanował do parfekcji.
Top 30 filmów sensacyjnych- głosowanie
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Najlepsze+fil my+akcji+sensacyjne+lat+-+g%C5%82osowanie,2038051
zapraszam!. :)
http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/Co+wy+n a+to,2056487#post_8709116 :)