potem zdarzyło sie jeszcze kilka dobrych,ale niestety wiekszosc słabych,lecz i tak na stałe wpisał sie do gwiazd kina akcji,aktorsko na przyzwoitym poziomie nawet obecnie umie zagrac-zobacz ex 2,obejrzałem 21 tytułów,ulubione 2 tytuły,srednia ocena 5.8 a jak tam u was?
U mnie 44 tytuły obejrzane, średnia 8,3. Ulubionych: 18.
Tyle, że Van Damme miał full dobrych dramatów i thrillerów pomieszanych z akcja - Skazany Na Piekło, Mściciel, Aż Do Śmierci, Krzyżowy Ogień, 6 kul, JCVD. Te filmy całkowicie zmieniły karierę Jean Claude Van Damma - między innymi udowodniły to, że Van Damme umie zagrać w czymś innym, w innej roli, w innym klimacie - patrz Skazany Na Piekło - więzień walczący o przetrwanie. Aż Do Śmierci - policjant uzależniony od narkotyków.
słabych ? co za głupoty piszesz damianho15 Van Damme ma wszystkie filmy dobre , nie ma ani jednego słabego, we wszystkim co zagrał to cudo
Wiem ,lubisz też różnorodność ,choć napewno nie w takim stopniu jak ja albo jak MusicMovie albo Kasia .
Dziękuję Bradock. ;-) Różnorodność jest najlepsza, gdyż jeden gatunek oglądany non stop może się znudzić.
Wspaniale !!! ,Pozdrowienia z Moskwy to mój ulubiony film !!! Zresztą to jeden z najlepszych Bondów w histori ! http://www.youtube.com/watch?v=VqAOf66o1Wg
hah no rzeczywiscie jezeli tylko van damma widzisz to gratuluje,niema z toba o czym dyskutowac w takim razie.
ogladam wiele filmów nie tylko Van Damme ale poprostu tu na filmwebie lubie tylko jego filmy i takie mam też na profilu , nie oceniam żadnych które widze w tv bo mi się nie chce
sory że cie obraziłem ale mam fatalny dzień , może to dziwne ale jak widzisz jestem jego ogromnym Fanem
może przesadzam , ale wychowałem sie na jego filmach do tej pory ogladam powtórki które widziałem już po 200 razy xd
Damian i Kewin wy mogliście by razem wziąść udział w zawodach ,,Kto bardziej kocha swojego idola ! Za równo ty lubisz mocno Stefka a Kewin mocno lubi Janka .Nie piszę tego oczywiście w sensie złośliwości .Tylko wiem że wy mocno lubićie swoich idoli .Chyba nawet za mocno ...
Ja też obydwu lubię ale też bardziej Van Damma .Moim zdaniem Van Damme i Chuck Norris mieli w swojej filmografi najmniej gniotów .Oczywiście zdarzały im się słabsze produkcje jak np Van Dammowi ,,Pasażer czy Chuckowi np ,,Człowiek Prezydenta ,, ale ogólnie była to znikoma ilość .Nie uważasz tak ?
Nie tylko ,z klasy B .Czyli Van Damme ,Seagal ,Norris i Lundgren .Ze wszystki gwiazd to Stallone chyba miał najlepsze filmy akcji .W sumie Arni i Bruce też bo grali przeważnie w samych kinówkach ,a wiadomo kinówka -lepszy budzet ..
jesli o tych ci chodzi to w sumie tak.
ps.seagal i van dammemili trche filmów nizszej klasy mieli aprzynajmniej ja bym ich niezaliczyl do tej nizszej tylko jednak do wyzszej w b klasowcach to są te dudikoffy blanksy noi też w sumie norris
Dudikoffy i Blanksy to w sumie Klasa C .A Norris moim zdaniem był raczej w tej samej lidze co Van Damme i Seagal .Bo .. tu przykład : Krwawy Sport ,Cyborg został nakręcony przez studio Canom Films .To samo studio nakreciło Zaginionego w akcji i Odział Delta .Kod milczenia wyreżyserowany przez Andrewa Davidsa ,który 3 lata póżniej nakrecił sławetne Niko z tymi samym aktorami i tą samą muzyką .Nie mniej jednak jeśli chodzi o poziom filmów ,wytwórnie filmowe ,sponsorzy to Seagal miał najlepszych ,wiadomo Warnes Bros -najlepsza wytwórnia w Hollywood w latach 90 .
Zaryzykuję i powiem, że w akcji lepiej mi się podoba Blanks, niż Dudikoff. A no i Speakman oczywiście też.
Przecież Dudikoff nie jest mistrzem sztuk walk .Tylko poznał niektóre tajniaki przy produkcji ,,Amerykański Ninja ,, Blanks i Speakman to superwojownicy którzy trenowali sztuki walki od dziećiństwa .
Dopiero zobaczyłam Twoją wypowiedź. Nie wiem jakim sposobem to przeoczyłam.
Wiem, że Michael nie jest mistrzem sztuk walk, idzie to poznać. Billy i Jeff, to tak - maszyny do unicestwiania. ;-p
Zgadza się .A kogo walki lubisz bardziej oglądać Van Damma czy Seagala ? Co bardziesz lubisz Karate czy Akido ?