Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

potem zdarzyło sie jeszcze kilka dobrych,ale niestety wiekszosc słabych,lecz i tak na stałe wpisał sie do gwiazd kina akcji,aktorsko na przyzwoitym poziomie nawet obecnie umie zagrac-zobacz ex 2,obejrzałem 21 tytułów,ulubione 2 tytuły,srednia ocena 5.8 a jak tam u was?

damianho15

U mnie 44 tytuły obejrzane, średnia 8,3. Ulubionych: 18.
Tyle, że Van Damme miał full dobrych dramatów i thrillerów pomieszanych z akcja - Skazany Na Piekło, Mściciel, Aż Do Śmierci, Krzyżowy Ogień, 6 kul, JCVD. Te filmy całkowicie zmieniły karierę Jean Claude Van Damma - między innymi udowodniły to, że Van Damme umie zagrać w czymś innym, w innej roli, w innym klimacie - patrz Skazany Na Piekło - więzień walczący o przetrwanie. Aż Do Śmierci - policjant uzależniony od narkotyków.

damianho15

słabych ? co za głupoty piszesz damianho15 Van Damme ma wszystkie filmy dobre , nie ma ani jednego słabego, we wszystkim co zagrał to cudo

kewin948

hah widze pseudofan,bez przesady zaden aktor nie ma tylko dobrych filmów.

damianho15

dobra buraku spadaj nie znasz sie i tyle

kewin948

haha vandamowiec.

damianho15

Dyskusje miedzy Van Dammowcami a Segalowcami są najciekawsze na forum !

bradock

popatrz na jego profil ma tylko ocenione filmy van damma,zal.pl

damianho15

Widocznie go bardzo lubi .Ja lubię różnorodność .

bradock

ja niemam tylko ocenionych filmów seagala a wiele innych.

damianho15

Wiem ,lubisz też różnorodność ,choć napewno nie w takim stopniu jak ja albo jak MusicMovie albo Kasia .

bradock

Dziękuję Bradock. ;-) Różnorodność jest najlepsza, gdyż jeden gatunek oglądany non stop może się znudzić.

karoman4

no racja,choc nie wszystkie gatunki moga sie podobac.

damianho15

Ja nie mówię, że trzeba oglądać wszystkie gatunki.

karoman4

Dokładnie .Trzeba oglądać różne gatunki by coś wiedzieć wiencej o kinie .

bradock

Tak, dlatego ja dziś sięgnę po kolejną część przygód super agenta 007.

karoman4

Wspaniale !!! ,Pozdrowienia z Moskwy to mój ulubiony film !!! Zresztą to jeden z najlepszych Bondów w histori ! http://www.youtube.com/watch?v=VqAOf66o1Wg

bradock

Filmik zachęcający.

karoman4

Ok .Jak obejrzysz to zaś napisz do mnie co i jak .

bradock

Oczywiście. Albo spotkamy się w komentarzach przy mojej ocenie.

użytkownik usunięty
karoman4

Chętnie podyskutuję z wami. :)

Okey, to jesteśmy umówieni. ;-) Muzyczny też zapewne dołączy.

karoman4

Dobrze .Emocje bedą gwarantowane kiedy agent 007 wkracza do akcji .

bradock

Okey, to ja już odpalam Bonda.

karoman4

Fajnie .Miłego seansu .

damianho15

no i co palancie zazdrościsz, h*j ci do tego jakie filmy mam na profilu

kewin948

hah no rzeczywiscie jezeli tylko van damma widzisz to gratuluje,niema z toba o czym dyskutowac w takim razie.

damianho15

ogladam wiele filmów nie tylko Van Damme ale poprostu tu na filmwebie lubie tylko jego filmy i takie mam też na profilu , nie oceniam żadnych które widze w tv bo mi się nie chce

kewin948

aaa dziwne ale ok.

damianho15

sory że cie obraziłem ale mam fatalny dzień , może to dziwne ale jak widzisz jestem jego ogromnym Fanem

kewin948

no kazdy ma swego idola ale bez przesady,idealny nikt nie jest.

damianho15

może przesadzam , ale wychowałem sie na jego filmach do tej pory ogladam powtórki które widziałem już po 200 razy xd

kewin948

no ma pare klasyków.

damianho15

Damian i Kewin wy mogliście by razem wziąść udział w zawodach ,,Kto bardziej kocha swojego idola ! Za równo ty lubisz mocno Stefka a Kewin mocno lubi Janka .Nie piszę tego oczywiście w sensie złośliwości .Tylko wiem że wy mocno lubićie swoich idoli .Chyba nawet za mocno ...

bradock

hm mam wiecej idoli a ss jest jednym z wielu.

kewin948

Fatalny dzień?

karoman4

niestety :/

bradock

Potwierdzam. ;-) Te dyskusje są najbardziej emocjonujące.

bradock

Dla mnie ten cały Damianho to zwykły troll.

prof_mateusz27

Seagalowce kontra Van Damowce i jest impreza !

bradock

ja tam jestem fane obu jcvd bardziej lubie ale vandamowcem na pewno nie jestem

prof_mateusz27

Ja też obydwu lubię ale też bardziej Van Damma .Moim zdaniem Van Damme i Chuck Norris mieli w swojej filmografi najmniej gniotów .Oczywiście zdarzały im się słabsze produkcje jak np Van Dammowi ,,Pasażer czy Chuckowi np ,,Człowiek Prezydenta ,, ale ogólnie była to znikoma ilość .Nie uważasz tak ?

bradock

chodzi ci o wszystkie gwiazdy kina akcji ?

prof_mateusz27

Nie tylko ,z klasy B .Czyli Van Damme ,Seagal ,Norris i Lundgren .Ze wszystki gwiazd to Stallone chyba miał najlepsze filmy akcji .W sumie Arni i Bruce też bo grali przeważnie w samych kinówkach ,a wiadomo kinówka -lepszy budzet ..

bradock

jesli o tych ci chodzi to w sumie tak.

ps.seagal i van dammemili trche filmów nizszej klasy mieli aprzynajmniej ja bym ich niezaliczyl do tej nizszej tylko jednak do wyzszej w b klasowcach to są te dudikoffy blanksy noi też w sumie norris

prof_mateusz27

Dudikoffy i Blanksy to w sumie Klasa C .A Norris moim zdaniem był raczej w tej samej lidze co Van Damme i Seagal .Bo .. tu przykład : Krwawy Sport ,Cyborg został nakręcony przez studio Canom Films .To samo studio nakreciło Zaginionego w akcji i Odział Delta .Kod milczenia wyreżyserowany przez Andrewa Davidsa ,który 3 lata póżniej nakrecił sławetne Niko z tymi samym aktorami i tą samą muzyką .Nie mniej jednak jeśli chodzi o poziom filmów ,wytwórnie filmowe ,sponsorzy to Seagal miał najlepszych ,wiadomo Warnes Bros -najlepsza wytwórnia w Hollywood w latach 90 .

bradock

Zaryzykuję i powiem, że w akcji lepiej mi się podoba Blanks, niż Dudikoff. A no i Speakman oczywiście też.

karoman4

Przecież Dudikoff nie jest mistrzem sztuk walk .Tylko poznał niektóre tajniaki przy produkcji ,,Amerykański Ninja ,, Blanks i Speakman to superwojownicy którzy trenowali sztuki walki od dziećiństwa .

bradock

Dopiero zobaczyłam Twoją wypowiedź. Nie wiem jakim sposobem to przeoczyłam.

Wiem, że Michael nie jest mistrzem sztuk walk, idzie to poznać. Billy i Jeff, to tak - maszyny do unicestwiania. ;-p

karoman4

Zgadza się .A kogo walki lubisz bardziej oglądać Van Damma czy Seagala ? Co bardziesz lubisz Karate czy Akido ?

bradock

Chyba bardziej karate. Bo aikido, zwłaszcza w wykonaniu Seagala jest szybkie i akcja szybciej się kończy. A obok karate lubię też kung fu. A Tobie czyje walki się podobają?