Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

potem zdarzyło sie jeszcze kilka dobrych,ale niestety wiekszosc słabych,lecz i tak na stałe wpisał sie do gwiazd kina akcji,aktorsko na przyzwoitym poziomie nawet obecnie umie zagrac-zobacz ex 2,obejrzałem 21 tytułów,ulubione 2 tytuły,srednia ocena 5.8 a jak tam u was?

bradock

twoim zdaniem.

prof_mateusz27

Chodziło mi o umiejetności aktorskie .Statham na początku grywał w świetnych filmach jak Przękret ,Porachunki ,Włoska Robota ,Angielska Robota ,Blitz ,Komórka .Aktorsko jest mocniejszy od Seagala i Van Damma .Nic dziwnego że Sylwek chcę z nim krecić filmy i zaprasza go do swoich filmów .Natomiast jeśli chodzi o umiejetnośći w sztukach walki to wiadomo że jest laikiem w porównaniu do Seagala czy Van Damma .Oni to są autetyczni mistrzowie sztuk walk .

bradock

ok.ale przyznaj ze jcvd potrafi dobrze zagrac

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

No czasem potrafi nieźle zagrać to prawda.

prof_mateusz27

Zgadza się .Też Van Damme potrafi całkiem fajnie zagrać np w Wykonać Wyrok ,Podwójne Uderzenie (Szczególnie Alexa ) ,Uniwersalny Żołnierz ,Strażnik Czasu ,Aż do śmierci czy Niezniszczalni 2 .No i jeszcze w Maksimum Ryzyka .

bradock

Nie ma co porównywać, tak tylko napisałem bo bardziej lubię Stevena ;p

anonim7

Seagal jest dobry ale sie przy nim chowa

kewin948

Obaj są dobrzy, ale moim zdaniem Steven by Van Dammowi nakopał

anonim7

nie wiem możliwe, ale ja i tak bym stawiał na Van Damme

kewin948

Rozumiem, każdy ma swojego faworyta, Ty Jeana, Ja Steve'a i sobie nie ubliżamy, czyli jest zdrowa wymiana zdań, to pozytyw ;p

kewin948

,,We wszystkich co zagrał to cudo ,, Cóż to za optymizm ! No jednak Inferno ,Pasażer ,,Za Ciosem ,Korpus Weteranów ,Universalny Żołnierz 2 do najlepszych nie należały czy nawet dobrych .Ale zgadzam się z tym że Van Damme ma bardzo dużo udanych filmów .

bradock

nie tylko te,tak jak u góry do 96 był swietny,potem to juz roznie.

kewin948

Witam wszystkich. Piotrek nieprzesadzaj każdy aktor ma słabsze filmy.