Czwartek - 20:00 - 7 marca: " Uciec, ale dokąd?" na TV4, jak ktoś nie obejrzał na Polsat Film:)
Oo dziękuję ;) Miałęm kiedy taki zajebiście długi temat zapowiedziami w TV filmów Van Damma, widac on już gdzieś jest głęboko w tyle. :)
Tak, temat niestety powędrował gdzieś daleko. Zawsze jak kupuję nową gazetę telewizyjną wnikliwie wertuję ją poszukując filmu z JCVD. Zauważyłam, że ostatnio sporo filmów z nim puszczają i to na różnych kanałach i serducho się cieszy! Mój mąż już wie, że jak leci z nim film zawsze go obejrze, on też w sumie go lubi ale jest troszeczkę zazdrosny, he,he:) :P
Seagala też jest dużo niepotrzebnie, najczęścniej na Polsacie właśnie. Ja odczuwam jednak brak Dolpha Lundgrena w TV(ten blondyn wysoki z Uniwersalnego Żołnierza i Rockyego4). Ale dobrze, że Van Damma dużo puszczają w TV. Na Polsacie, TVNie jest on często. Jednak mogli b puścić takie filmy, których długo w TV nie było: Cyborg, Uniwersalny Żołnierz, Skazany Na Piekło.
Van Damme i Seagal pojawiają się w TV najczęściej, bo są popularni i często oglądani. Aktorzy wyżej przez Ciebie wymienieni podejrzewam, że też, ale w mniejszym stopniu. Tata ma kolegę, który układa program do jednej ze stacji i mówi, że tylko statystyki oglądalnośći mają tu znaczenie i też w 10% ocena i opinia tego filmu przez społeczeństwo - Katarzyno.
Ale jakaś odmiana też musi być, a nie ciągle pokazują filmy aktorów sztuk walki. Filmy Arniego i Sylvka trzeba pokazywać w tv, bo w końcu to oni są pionierami kina akcji.
I zobacz też że filmy tych aktorów w telewizji pojawiają się w stosunku do popularności i statusu ich gwiazdy w okresie ich prime .Np Van Damme i Seagal wielkie gwiazdy w latach 90 to ich filmy lecą czesto .Chuck Norris był troszkę mniejszą gwiazdą od nich ,wiec jego filmy też rzadziej lecą w Tv ,ale jednak lecą raz na jakiś czas .Dolph w hierachi gwiazd za Van Damme ,Seagalem i Norrsem i tak samo w Tv ,bardzo rzadko pokażywany i puszczany .