Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

20;00 LEGIONISTA i chwilę po tym Strażnik czasu 22;05

użytkownik usunięty
janosik_filmaniak

Oglądałam oczywiście. W piątek, 19.04 znowu leciał " Strażnik czasu" ( uwielbiam ten film!!!) na TV4 o 20:00 a na drugi dzień o 21:00 " Legionista" ( drugie wow) .Po prostu istne szaleństwo z filmami z Van Damme na tym kanale co mnie bardzo cieszy:). Widocznie oglądalność dopisywała to puszczają ludkom. To nie koniec, wczoraj obejrzałam na TV PULS 0 20:00 " Uniwersalny żołnierz: Regeneracja" , choć podobał mi się średnio ale dla samego JCVD oblukałam. Nie ma to jak pierwsza część, gdzie był taki młody, piękny i ciacho prostu ale ten filmik mam na płytce to zawsze mogę sobie zapodać.
Będzie powtórka " Uniwersalny żołnierz : Regeneracja " na TV PULS w czwartek, 25 kwietnia o 21:50.

Ja tak jak ty preferuje tylko pierwszą część Uniwersalnego żołnierza,no to jest tak że te najlepsze filmy z JCVD znamy na pamięć ale i tak z miłą chęcią się je ogląda :) i zawsze będzie się oglądać

użytkownik usunięty
janosik_filmaniak

Tak prawdę mówiąc to resztę tych części " Uniwersalnego żołnierza" JCVD mógłby sobie darować ale to już sprawa Van Damme.

Mogę jeszcze dodać że każdy facet chciał wyglądać jak JCVD ,taki Van Dam rodzi się jeden na 100 lat może jego córka jak będzie kiedyś miała dzieci to jedno z nich będzie przypominać JCVD , to jest tak jak z Elvisem jeden i niepowtarzalny muzyk którego wielu próbowało kopiować upodabniać się.tak samo jest z JCVD wielu próbuje ale nikt nie będzie taki jak on

użytkownik usunięty
janosik_filmaniak

Też tak uważam i myślę, ze takiego gościa jak Jean Claude van Damme już nie będzie nigdy. Jest jeden i niepowtarzalny:) Rzeczywiście córka jest do niego podobna, bardzo ładna z niej kobietka i ma w sobie dużo z taty. Może jak piszesz, kiedyś urodzi syna podobnego do JCVD ale to już nie będzie to samo:) VAN DAMME, VAN DAMME!!!!!!!!!!