Tez to zauważyłam. Niestety czas zbyt szybko leci, trzeba sie pocieszać tym, że mimo wieku dalej dają radę i występuja w świetnych filmach.
I trzeba dodać, że najlepsze filmy akcji powstawały trzydzieści lat temu. To był złoty wiek takich filmów.
http://www.youtube.com/watch?v=HjytmUkbT2E&feature=fvwrel prze hu:) z nim każdy film jest zaje fajny
Ale miesnie. Tak na filmie wyglada zajebiscie z muzyczka i wszystko, tyle ze w zeczywistosci jest owiele trudniej.
Wpisz sobie w youtube: the expendables 2 jean claude vandamme interview.
Popa(cz) jak mu wisi skura przy tricepsach, a jak mu miesnie zmalaly, i jaki STARY O_O. Szkoda mi go
Przynajmniej umię kopnąć na wysokość głowy.. Ciekawe, czy taki Depp albo Di Caprio coś takiego potrafią?
to że umie kopnąć to wystarczy być tylko wysportowanym a nie mieć talent aktorski-zresztą przyznałeś mi rację swoją wypowiedzią
Przynajmniej nie jest ciotą jak Depp, racja,, ze drugi De Niro to jest jest, ale ma swój styl i klasę :P A takiego czegoś nie ma wiele aktorów, w tym dużo amrykańskich :P
to czy jest ciotą czy nie to tego nie kwestionuję,ale tematem było aktorstwo,a aktorem to on jest marnym
nie muszę-wystarczy że oglądałem legionistę i replikanta.A po resztą on by sobie nie poradził w filmach typu dramat czy obyczajowy,tylko zawsze akcja,a jak już powiedziałem-do tego wystarczy tężyzna fizyczna i nic innego.
Jak uważasz że jest takim zajebistym aktorem to czemu nie ma ani jednej nagrody,no chyba że zaliczamy do tego złotą malinę?
Był trzykrotnie nominowany do Nagrody Złoty Popcorn. Z resztą jesteś mój drogi w błędzie. Aż Do Śmierci na przykład to dramat połączony z thrillerem o niezwykle ciekawej fabule. Replikant przez Ciebie wymieniony to akurat dobry film Van Damma, grający tam podwójną rolę, zarówno tego złego, jak i tego dobrego. Co Ci się w tej produkcji nie podobało? A i skoro oceniasz aktora po dwóch obejrzanych filmach, no to pozdro. Ja oceniam aktora, po boejrzanych co najmniej 7/8 produkcjach, ale nie dwóch, co by zrobił kompletny idiota!
Druga sprawa, poza Aż Do Śmierci Van Damme wystąpił w wielu kryminałach i thrillerach w późniejszych latach, gdzie 60/70% były całkiem udane - po prostu znasz bardzo słabo jego filmografię i oceniasz go na podstawie dwóch nieudanych produkcjach... Życzę powodzenia w takim razie na dalszej dordze oceniania, to tylko kwestia czasu, zanim ktoś Cię skrytykuje a tego typu rzeczy.
w wielu kryminałach i thillerach można występować ale były to filmy które są elementy walki.
Zastanów się czy JCVD zagrałby wiarygodnie w filmie typu więzień nienawiści czy milczenie owiec?On Nortonowi i Hopkisowi nie dorasta do pięt.Cały czas moja odpowiedź sprowadza się do tego by uświadomić ci że on z ,,sukcesami,,może występować tylko w filmach z elementami walki
A to że oceniłem go po 2 filmach to nie widzę w tym nic dziwnego gdyż np Legionista jest najbardziej ,,reklamowany,, to zapewne jest to jego najlepsza rola,a jak tu się nie popisał to pozostałe filmy tylko w dół
Najlepsze filmy jakie tam oglądamy byle te na poczatku jego kariery. Oczywiscie nie mowie ze później zle gral
no pewnie że nie , jest nie powtarzalny i nikt nie umi takiego świetnego poł obrotu z wyskoku jak on :)