Ma ktoś jego filmy ściągnięte z TV np. z TVN, Polsat, TVP1, TVP2, TV4, TVN7 itd?
Czekam na różne odpowiedzi ;)
chodzi ci o filmy typowo z tv czy o takie ktore sa sciagniete z lektorem . oto moja poczta marek31212@wp.pl tu mozesz napisac
Nieuchwytny Cle, Krwawy Sport, maksimum Ryzyka, Ryzykanci, Quest, uciec Ale Dokąd ?, Skazany na piekło, Pasażer, Krzyżowy Ogień :)
Segal, wiesz co, nie lubię go z życia prywatnego...wogule a nic !
ale filmy są świetne, no nie to co z JCVD, ale uwielbiam sensacyjne filmy, a te po prostu są świetne :)
jak by cię to interesowało
Niebezpieczny człowiek z 2009 : 20:05 wtorek, 3 kwietnia na Polsat
Nico-Ponad prawem z 1988 : 21:55 piątek, 30 marca na Tvn
Protektor z 2009 : 20.05 wtorek, 3 kwietnia na Polsat
Patriota TVN – 22:30, 12.04.2012
Wielkie dzięki, ale ostatnio je widziałem :)
daję spokój, bo jeszcze wpadnę w Segalo - manię :)
Teraz to już nieopłaca się nagrywać filmów z Tv po wieksość jest strasznie cenzurowana ,chodzi mi głównie o teksty ,słowa . Kiedyś tak niecenzurowali filmów ,pamietam jak kiedyś chyba w 1996 roku na TVP1 o godzinie 20.15 leciała Szklana Pułapka 2 i przed filmem był napis ostrzegawczy :Film tylko dla widzów od 18 lat ,a ostanio w świeta oglądałem na polsat film szklana pulapka 2 i był od 12 lat .Jednym słowem tragedia ...Wiele filmów łagodzą ,wartę są te stare nagrane filmy z lat 90 ,pamietam jak kiedyś miałem nagrany film na video od kolegi Szukajać Sprawieliwości z Seagalem który leciał wtedy póżno wieczorem ,to niezłe wtedy siarczyste teksty walili w tym filmie .