Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Wczoraj było 750 miejsce w rankingu, spadając w dół od 8.00 do 14.56, później
podskoczył do 754, a następnie dalej 749, dzisiaj jest na 746.....jakieś wariactwo.
Czyli mamy rozumieć że społeczeństwo Filmwebu jest codziennie niezdecydowane ?

to jest wg mnie ostro popie rdolone, jeżeli dla nich Van Damme powinien być na 750miejscu. to przepraszam bardzo , ale nie widzę możliwości, że na tym portalu siedzą ludzie w wieku 31-50 lat, dla których fanem jest Johnny Depp albo Al Pacino :P Gdyby był to portal młodego, inteligentnego i doceniającego pokolenia - Van Damme już by był w pierwszej setce.
Dziękuję, Dobranoc ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

PIONA STARY - DOKŁADNIE !!!!

jeżeli dla nich Van Damme powinien być na 750 miejscu. to przepraszam bardzo , ale nie widzę możliwości, że na tym portalu siedzą ludzie w wieku 31-50 lat, dla których fanem jest Johnny Depp albo Al Pacino :P Gdyby był to portal młodego, inteligentnego i doceniającego pokolenia - Van Damme już by był w pierwszej setce.
Piękne słowa, zatkało mnie, nie mam nic więcej do powiedzenia.

hehe Leon miałem już dzięki Tobie 6 powiadomień :) jak się na dzień nie wejdzie, już się z 10 narobi :DDD

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Hehehe :) to chyba dobrze :) ?

no a jak :D a Tobą to przynajmniej da się rozmawiać szybko :D a nie, na jednego gościa czekałem 3 tygodnia, zanim mi odpisał :D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Dzięki, to super :), no ja szanuję czyjeś posty, więc nawet jak czasu mi brak to odpisze, a dla takich fanów Van Damm'a warto :)

niektórzy na tym FilmWebie to mnie tak wkurvviają, że nie masz pojęcia, na przykład ta Janina Skwara ,albo jakiś Hayes?
Miałeś już z nimi przyjemność rozmawiać?

użytkownik usunięty
AdamBayern01

pewnie że miałem, i nawet nie wesz ja mnie wk**wili tymi debilnymi postami o tym że jaki to nie jest też van Damme....

Ci ludzie mają wyjątkowy talent do wkurvviania ludzi :P z resztą, oby takich ludzi było najmniej na FilmWebie - tylko nerwy tracimy ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Oby najmniej, a niestety jest już coraz więcej, trolle jakich mało, brudzą po forach, i chrzanią głupoty, takich to tylko kosić i podcinać korzenie, by nie rosły.

Janina Skwara to chyba najpopularniejszy i najbardziej wk*rwiający trol na filmachweb co nie

AdamBayern01

kto cię najbardziej z trolów wk*rwia na filmachweb

prof_mateusz27

choćby ta Janina :), Hayes i Kinoman :P

AdamBayern01

Hayesa chyba jeszcze nie spotkałem

prof_mateusz27

dla tego gościa dobrymi filmami są lot na kukułczym gniazdem albo ojciec chrzestny :P nie radzę wdawać się w nim w dyskusje - i tak nie dojdziesz do skutku ;P

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Dokładnie, on najgorzej wku**ia, no i jeszcze skwareczka !

to jest jakaś siostra zakonna?

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Na pewno, widzisz jak nas poucza, i dokazuje, a tamten pierniczy bzdety że aż biegunki dostaje.

weź... ona Bieberowi dała 10/10, a Niezniszczalnym 1/10 -.-

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Wiem, poj***ana, a wiesz dlaczego Bieber się modli, a Niezniszczalni nie :)

nieźle ma naje bane w bani - jeszcze sugeruje, że Van Damme stwarza zagrożenie dla życia ludzkiego...

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Chyba ona sama tymi durnymi gadkami o tym kto jest gorszy od drugiego, gówno wie, a się wychwala, JCVD i życie ludzkie zagorżone - heh....
Tępak nie wie ze jak w filmie gra to i w życiu też taki jest, nonsens, nie daje sobie w kaszę dmuchać, i jest dobrym człowiekiem, no i kocha zwierzęta :)

jakiś nowy teraz Smoking mnie wkurvvia :P

AdamBayern01

Leon, dawaj na tego palanta ;D

AdamBayern01

chłopaki oglądnijcie se http://www.youtube.com/watch?v=XJ7oGA0kpUA Van damme rządzi

prof_mateusz27

hehe... to jest prawdziwy Jean Claude Van Damme, jakiego chceliśmy widzieć :D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

SUPER JEST, takiego dawno go nie widziałem :)

Leon, dawaj na tego palanta ;D - z przyjemnością Adam :)

AdamBayern01

Szkoda tylko, że te wszystkie Janiny Skrawy, Jagwigi Wrzos i jakiś nowy smoking - którego nie widziałem wcześniej w "akcji" - to prowokatorzy (obstawiam, że Skwara i Wrzos to ta sama osoba) i lawinami wyzwisk pod jego adresem sami się bardziej pogrążacie, bo taki ktoś jeszcze bardziej będzie zakładał tematy, które mają was wkurzać. Jak się widzi takie tematy, to nie "Leon, dawaj na tego palanta", tylko "weź kliknij w krzyżyk [czyli zamknij]". Bo kiedy troll ponosi klęskę? Kiedy zostanie zwyzywany? Nie (bo to go tylko nakarmi i zmotywuje do zakładania kolejnych tematów). Kiedy zostanie zdemaskowany? Też nie (bo wciąż będziecie odpowiadać mu). Czy może klęskę ponosi wtedy, gdy nikt nie chce odpowiadać na jego tematy? Sami sobie odpowiedzcie.

użytkownik usunięty
Freeman47

Ja sobie odpowiedziałem, i przyznam ci 1000 rację :)
Zgadzam się :)
masz łeb :)

Mam nawet dwa łby :P

Takie szare dwa bajery pod nikiem ;D

użytkownik usunięty
Freeman47

hahahha :) fakt :)
dlaczego mnie to nie dziwi :)

Freeman47

Przykład Janniny Skwary ,Jadwigi Wrzos pokazuje ze wiele osób piszę z tym osobnikiem myśląć ze ona jest naprawdę tym za kogo się podaje i chće uchronić młodzszą widownie przed ostrymi filmami akcji .Ja już dawno jadwidze Wrzosz napisałem ze on jest trollem i prowakatorem ,w swoich znajomych miała gościa który na swoim profilu wystawił zdjecie tego mordercy który dokonał tej masakry w norwegi ,Brejdik czy jakość tak .A ten troll zazuczał nam ze filmy akcji są skodliwe dla otoczenia . Na razie nic mi nie odpisał bo dobrze wie ze miałem racje ze to prowokator .Skoda ze inni tego nie wiedzą , potem piszą takie teksty ; Czemu pani nie lubi Jeana Clauda Van Damma ?,To taki fajny aktor ....

bradock

Chociaż ja też nie jestem bez winy ,bo w pewnym sensie uległem panu smokingowi ,aczkolwiek podejrzewałem ze to może być prowokator

bradock

Właściwie to każdy, kto wystawia 1 i pisze że xyz to słaby aktor, to już widać, że jest albo prowokatorem albo dzieckiem neo. Z jednym i z drugim nie powinno się gadać. Niech jego wątek spadnie w dół, albo można zgłosić nadużycie (tylko ważne jest, żeby dobrze zargumentować, bo admini którzy czytają setki dziennie takich postów mogą z rutyny nie zauważyć prowokacji).

użytkownik usunięty
Freeman47

Dosłownie, zdarzyły mi się takie sytuacje, kiedy to musiałem wpisać nadużycie, i nic.
teraz wiem jak się kierować zdaniem, bo troll dostał po dupie.
A to że inni dają 1 za to że JCVD to tylko kiepski aktor to świadczy o tym,
oczywiste - JEST TROLLEM !
ma konto by się odgrażać, prowokować, wycwanić, a nie ma zielonego pojęcia o filmach, i aktorstwie.