06.03 we wtorek znowu Van Damme będzie na polsacie tym razem będzie to film korpus weteranów fajnie będe ogladał a wy ?
To wlaśnie dowód na to jak takie filmy niszczą waszą psychikę,jak zarażają brutalnością i skłonnością do bijatyk.
Janino czy jast jakieś forum gdzie cie niema ? To strona dla miłośników kina a nie fanatyków religijnych .
Jak się czyta te twoje bzdety to nawet najgorliwszemu katolikowi nóż się w kieszeni otwiera , załóż sobie własną stronę i tam nawracaj .
No też można, nawet chyba mam na DVD, więc zobaczę pod rząd :)
Co z ta skwareczką ? robimy coś bo mnie irytuje ?
ta szmata już nawet zaatakowała profil moiej kochanej Angeliny tam oczywiście też ją pocisnełem trzeba ją stąd wywalić na zbity ryj bo wije się jak zaraza . Niedługo będzie na profilu Stevena Segala albo Sylvestra Stallona głupia szmata
nikt jej nie lubi i własnie trzeba powiadomić admina o zablokowanie konta tego tego trolla tylko nie wiem jak może ty wiesz ?
Podejmę kroki w tej sprawie, nie martw się :)
mam znajomego który ma złoty łeb i dwa srebne, może coś zdziała.
jak się uda to ci dam znać :)
Pisałem do niego i napisał że zgłasza :)
do poniedziałku będzie zakuta na amen :)
Dziwne piszę, że ostatnio na Filmwebie pojawiła się 10 dni temu czyli jej nie zablokowali ale przynajmniej już chyba nie trolluje.
Tylko mi nie pisz że jednak nie zbanowali ? tacy ludzie nigdy się nie zmieniają jak ma
wrócić to wróci :)
Siostra Janina,służebnica Miłosierdzia Bożego,sprzeciwiaj ąca się brutalizacji tego pięknego świata... WYMIOT !
No nie zbanowali. Sam nie wiem dlaczego. No i zgadzam się z "tacy ludzie nigdy się nie zmieniają jak ma wrócić to wróci".
Ehhhh i to jest ta okrutna moja racja, zawsze albo się spełnia, albo obraca to w drobne kłopoty....a ta baba Skwara nie odpuści.
Nie wpierdalając się między Panów utworzyłem nowy Post, co do Van Damma w TV :)
Pozdrawiam wszystkich tu zgromadzonych i dziękuje za przeczytanie mojej informacji :)