06.03 we wtorek znowu Van Damme będzie na polsacie tym razem będzie to film korpus weteranów fajnie będe ogladał a wy ?
oooooo zajebiście ;D wielkie dzięki ;) ale ten film już się ze 3 razy powtarzał na Polsacie ;) mimo tego życzę Ci miłego oglądania ;D
No to teraz jestem pod kontrola - oklepuje ulicznego wojownika, teraz na korpus weteranów :)
A widzę że lubisz też John'a Travolt'ę.....no to masz dylemat, bo na TVP 1 leci z nim film dzisiaj :)
Aha....dobry pomysł :)
no a który lepszy twoim zdaniem, bo ja jednak wolę Ulicznego wojownika :)
ja może se kupię Street Fighter 4 na Pc żeby se przypomnieć :) ale dla mnie najlepszą bijatyką jaką grałem jest Tekken a faworytem jest Eddy Gordo a twoje?
Ja nie gram za bardzo w bijatyki :)
ale tez jestem za TEEKEN, no i może Mortal Kombat.
Wolę gry FPS, FPP, czy RPG :)
Call Of Cthulhu Dark Corners Of The Earth, gry z widokiem z pierwszej osoby, no i
skradanki typu Assassin's Creed :)
Wszystko jest w moim profilu, w zakładce gry wideo :)
tam są moje ulubione gry :)
ja mam prawie wszystkie filmy Van Damme na płycie większość to piraty ale zawsze se można włączyć o której chcesz :)
Adam 06.03 to nie jest wtorek :) Nikt tego wcześniej nie zauważył dopiero teraz patrze i wychodzi że 06.03 to sobota :)
06.03 to będzie sobota zdziwiłem się że tego wcześniej nie zauważyłem. Pomyłka każdemu się zdarza :)
W Sobotę jest dylemat bo tutaj Korpus Weteranów a na Super Kino + o 20.25 Uciec ale dokąd ? - i co wybrać ?
No wiem, ale mam czas by zobaczyć tylko jeden film, wszystkie już widziałem, ale zobaczyłbym jeszcze raz :)
A 8 marca na Tvn o 22.30 poleci Krwawy Sport .Ostatni często Van Damme pojawia się w polskiej Telewizji .
I bardzo dobrze i więcej tym lepjej :) kilka tygodni temu obejrzałem krwawy sport ale jak leci w telewizji to jeszcze raz go obejrze :)
Krwawy sport?,już sam tytuł wskazuje że będzie to coś okropnego a wy się tym moi drodzy zachwycacie...
Boks to też jest krwawy sport ,a wiele osób go uprawia np nasz pobożny i religijny Tomasz Adamek ,a także wiele osób go ogląda ,w tym także ksieża ,biskupi wiec nie jest to nic złego . Tak samo jest z kumite w wykonaniu Van Damma w Krwawym Sporcie , wiec przestań piepszyć gupoty , ze to jest coś okropnego , bo Huj@ wiesz o co w tym wsystkim chodzi