Ta z początku i końca! :)
Ale dziwisz się, żem iał tyle żon? Przecież w latach 90 był uznawany za bardzo przystojnego i umięśnionego człowieka. Choć podobno swoje żony to on bił.. Tak mówili któregoś dnia..
Tutaj masz w cudzysłowiu taki cytat artykułu!
" Przy kłótniach z żonami jego siła argumentów była zbyt słaba, dlatego nierzadko Van Damme demolował dom, bądź bił żony. Do tego dochodził alkohol i narkotyki, które coraz bardziej spychały aktora w stronę marginesu."
Też o tym czytałam, ale wiesz co, każdy ma w życiu takie chwile, w których zachowuje się tak, jakby nigdy się nie zachowywał. Błędy popełnia każdy. Używki też swoje robią.
Ja lubię Jean-Claude'a i filmy, w których grał. Cenię go za to, jakim jest człowiekiem - otwartym, uśmiechniętym i z poczuciem humoru.
Niektórzy myślą, że jak na ekranie jakiś aktor dowala każdemu kto się podwinie, to od razu musi i bić własną żonę. Prawda jest taka, że media będę zawsze szukały sensacji, najczęściej takiej która ma mało wspólnego z prawdą.
Bruce to wpadł w alkoholizm, ale z tego wyszedł - sam to mówił bez ściemniania. Ale do bicia kobiet - nie on.
Ale większość tego, co podają media, to plotki. Chcą zabłysnąć i wymyślają bzdury wyssane z palca. Wystarczy wejść na onet i poczytać kilka tematów - odruchy wymiotne murowane.
wiem widziałem na onecie itp ale to są zwykłe brednie chcą zrobić sensacje prawie o każdym aktorze !