Wiesz ile już takich tematów było
ale napisze po raz kolejny :
Jest to film pod tytułem "Uniwersalny żołnierz" z 1992 r a scena końcowa walka pomiędzy Van Damme'em a Lundgren'em ale cały film jest świetny (POLECAM)
Scen oraz filmów ulubionych w wykonaniu tego o to belgijskiego aktora mam wiele, ale podam Ci tylko nie które...
Nieuchwytny Cel i końcowe 20 min w Elektrowni.
Kickboxer i walka Van Damma z Tong Po oraz Ogólnie cały czas spędzony w Knajpie ze Sianem.
Skazany Na Piekło i walka z tym gościem w masce była piękna...
Pragnę również przypomnieć, że ja na filmografii znam się bardzo dobrze, jakbyś miał jakieś pytania, jestem otwarty na różnego rodzaju propozycje i pytania...
Pozdrawiam.
sorki że tak tutaj to napiszę ale szukam takiego filmu o szczurach tytułu nie pamiętam pamiętam tylko że hodował je taki chłopak u siebie w domu i póżniej pokazał się jemu taki duży szczur kojarzysz co to za film pozdrawiam
to był jak sobie przypominam horror tylko nie mogę nawet sobie przypomniec aktora który grał główna role wiem tylko że był szczupły wysoki i miał włosy czesane na przedziałek
Najlepsza była scena dla mnie to walka Burke z Piaskunem w Wykonać Wyrok i Tekst Piaskuna do Burke : Czas wstawać Burke i odać krew ...