Witam po raz kolejny :)
Tutaj możemy się podzielić tym, jaki film z Van Dammem był Waszym zdaniem najgorszy..
Czekam na propozycje i pozdrawiam! ;)
Według mnie nie ma żadnego najgorszego filmu z Van Damme'm , wszystkiego mi się podobały i nie mam żadnego filmu z nim który by mi chodz trochę nie odpowiadał :)
No, mnie też jakoś nie poszedł ten film ;) jakoś nie w rodzaju Van Damma te widowisko - mam w domu taki trójpak Van Damma, są w nim zamieszczone 3 filmy: Pasażer, Skazany Na Piekło i Mściciel.
Wg mnie te filmy oprócz wyżej wymienionego przez Ciebie zasługują na dobre zdanie - może to nie film w stylu walk Karate, ale to filmy akcji, które jak na 43/44 letniego Van Damma wypadają bardzo dobrze.
Pozdrawiam Cię Kewinie!
dla mnie Uliczny wojownik i mam też taki trzy pak van damme tylko że w jednym pudełku i uważam że z niego najmniej mi sie podobał Mściciel a pasażer jest spoko
no ja też Uliczny Wojownik - dla mnie to była orażka megaa!
hehe... ja taki zestaw dostałem pod choinkę ;) tej gwiazdki :) mimo tego, że wszystkie te filmy miałem obejrzane, bardzo się ucieszyłem z tego prezentu :)
to to jest klasyk, jak powiedziałeś ;) jeżeli chodzi o ten wielki niewypał ja mógłbym zaliczyć Właśnie Pasażera, wymienionego wyżej przez Kewina oraz Czarny Orzeł - też mi jakoś nie poszedł...
48 letni Van Damme wciąż w formie XD nie no ten film mi isę podobał ze względu na dobrą rolę Adkinsa ;)
Stallone to po Van Dammie mój ulubiony aktor :) lubię go za Rockyego Nizniszczalnych i świetny film Osadzony :)
Osadzony to jest coś w stylu Skazany Na Piekło z Van Dammem, tylko oba te filmy stoją na samym poziomie ;)
skrócie* :)
No Stallone ucieka z takiego więzienia w którym kiedyś był do innego.
Któregoś dnia podwyższają mu karę i znowu wraca tam skąd wrócił.
Wszyscy są na niego źli i cięci - musi walczyć tylko o przetrwanie.
Polecam Ci naprawdę zajebisty film :)
Ale ciekawi mnie jedna rzecz:
Stallone i Van Damme zagrali w filmach "Osadzony: i "Skazany Na Piekło" w równym wieku: obaj mieli po 43 lata ;)
to mnie zdziwiło :)
Z resztą zobacz sam:
Osadzony był w 1989r. 1989-1946=43
Skazany Na Piekło był w 2003r. 2003-1960=43
oba filmy stoją na równym poziomie - oba są rewelacyjne.
Ale jakbym miał wybierać to bym wybrał skazanego ;)
nie wydaje mi się :) znaczy, może i jest takie więzienie o zaostrzonym rygorze :) ale nic mi na ten temat nie wiadomo :)
no no :) ja miałęm 2 wersje - z tą końcówką i bez niej :)
ale tak był jeden wielki burdel więc się nie dziw ;)
hehe 26 odpowiedzi naszych pod tym tematem - szkoda, że na filmwebie nie ma czegoś takiego jak czat ;) co nie? :D
pasazer akurat mi sie podobal, za dzieciaka go ogladalem i po latach szukalem filmu gdzie "van damme biega po pociagu" :D
double impact, lionheart, sudden death, maximum risk, inferno - te filmy widzialem z nim i m isie nie zbyt spodobaly. jesli chodzi np o film no retreat, no surrender to nie spodobal mi sie tylk odlatego bo van damme zagral tam zbyt krotko, tylko na poczatku i na koncu
double impact "pierwsze uderzenie" był zzajebistym filmem, Van Damme w podwójnej roli bardzo dobrze zagrał :)
a lionheart "Lwie Serce" to już nie będę mówił: Klasyk ponad wszystko - te walki (szczególnie ostatnia z Atillą) zdecydowanie nadają ozdobę temu filmowi.
sudden death "nagła śmierć" to nie był film w stylu Van Damma - raczej o terrorystach, którzy mieli zabić miliony ludzi, ale Van Damme zagrał nieźle, pokonując ich wszystkich.
maksimum risk - tu mam mieszane uczucia. Że niby film dobry, ale przez większość krytykowany - mnie się podobał :)
inferno piekielna walka - tu się z Tobą zgodzę, jest to jeden z filmów Van Damma w któym się nie popisał - według mnie totalna klapa.
Bez Odwrotu wytłumaczyłeś idealnie :) To Twojego zestawu dołączył bym jeszcze Za Ciosem (Knock off) i Ulicznego Wojownika (Street fighter)
no, już wspominałeś o tym wcześniej ;) Za Ciosem to się zgodzę, gdyż był poniżej moich oczekiwań. a Ryzykanci to całkiem niezły film, dlaczego Ci się nie podobał? :)
walki nie były za dobre przyznam :P ale obsada aktorska Ci isę nie podobała?
Dla mnie genialnie zagrał Dennis Rodman - bodajrze on był koszykarzem ;) ale wygląda "strasznie" :D
Daj spokój Rodman i Van Damme wypadli tam fatalnie. Dla mnie to jeden z nie wielu filmów, który zasłużenie dostał złotą malinę na prawdę.
wiesz, każdy ma swoje zdanie ;) mnie tam się ten film bardzo podobał ;) a Rourke, co możesz o nim powiedzieć? :)