Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 459 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

KICKBOXER - jden z najlepszych filmów JCVD. Polecam!!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Wow, super!! Mam go na płytce ale i tak obejrzę ( chyba, że coś mi wypadnie,he,he ). Tylko proszę napisz na jakim kanale go puszczą:) :P

A no racja. Polsat niestety ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Oki, dzięki:)

AdamBayern01

Polsat, ok. sorki za pytanie. Pozdrawiam Cię, miłośnika filmów karate.

Ja też mam na płycie, jest to mój pierwszy film DVD z gazetą, mam sentyment do tego filmu bo wcześniej filmy karate mnie nudziły.

użytkownik usunięty
akron

A Jean Claude Van Damme fajnie pooglądać jak trenuje i walczy, prawda? Uwielbiam go od dziecka:)

AdamBayern01

Szkoda że trochę późno.

AdamBayern01

ciekawe z jakim lektorem puszczą

prof_mateusz27

Też jestem ciekaw Mateo, znając polsat będzie gdzieś do 1:00 w nocy podejrzewam ;)

AdamBayern01

No nie ma to jak Polsat Adam. Dają więcej reklam niż filmu :)

prof_mateusz27

Dokładnie, 20 lat polsatu, z czego 10 lat to reklamy :D

AdamBayern01

Dokładnie.

Jean Claude w 1992 : http://www.youtube.com/watch?v=XEf5T4BbZV0 jak zawsze pełen adrenaliny :) hehe

prof_mateusz27

Oo tego nawet nie widziałem. Dzieki wielkie Mateo ;)

AdamBayern01

Tu masz Adam Jean-Claude 20 lat później http://www.youtube.com/watch?v=zHCaPli3Z7I nic się nie zmienia :) hehe

AdamBayern01

Super ! Polsat wraca do swoich korzeni .Dokładnie 19 lat temu oglądałem pierwszy raz ,,Kickboksera ,, na Polsacie właśnie w świeto Wielkanocne .

bradock

Że Ty takie chwile pamiętasz, Tomku ;) Ja na pewno obejrzę ten niezapomniany klasyk :)

AdamBayern01

No tak Adamie .Bo to był jeden z najważniejszych filmów w moim życiu .Napewno też jeden z najfajniejszych .

AdamBayern01

Akurat na Wielkanoc puszczą ten film.

karoman4

(Wielka | Noc) z Van Dammem hehe ;)

AdamBayern01

Heh, dokładnie. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

trzeba obejrzeć.

Mam pytanie, kogo masz w avatarze, bo nie poznaję gostka?

użytkownik usunięty
karoman4

peter weller, spodobała mi się jego rola w dragon eyes to sobie go ustawiłem. ale widzę że też go lubisz bo 8 dałaś :)

Tzn tak się domyślałam, że to on, ale wolałam zapytać. ;-) Słynny Super Glina. ;-D

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Dobre, he,he:) :P

AdamBayern01

lol polsat taki film,cud jakis ale niestety raczej nie obejrze.

damianho15

Nikt Cię nie zmusza :)

AdamBayern01

Na którym kanale to będzie Adamie ???, mam nadzieję że nie na kablówce, na pewno nie przegapię.

akron

Polsat.

AdamBayern01

Odtwarzacz DVD sprzedałem, innego nie mam więc dlatego pytam Adamie Na PC nie mam DVD.