Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Rambo nie da się pokonać, Van Damme jest przegranym, szkoda nie lubię jak przegrywa, ale będzie ciekawie sami twardziele :)

AdamBayern01

Van damme mial walczyc w kolejnej zawodowej walce w Moskwie, ale cos chyba nie poszlo. Nie wiem czemu.

kewin948

to zdjecie z 2002 to photoshop. Nie dajcie sie nabrac. Wiesz ile widzialem roznych wersji tego zdjecia ? Arnold w 2003 gral terminatora, wiec zobacz jak wygladal. Oczywiscie moze go troche poprawili, ale kosmetycznie.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

Masz racje, takiego formatu zdjęcia to prawie wszystkie fotoshop'y :)

Pewnie tak. Ale co do tego zdjecia to jestem pewien, ze to photoshop. A najgorsze jest to, ze ludzie mysla, ze to prawda.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

No tak inni myślą inaczej, ale ja wiem ze to photoshop, na pewno :)

kewin948

Van damme ma lepsze niz Stallone ? idz sie schowaj miedzy nimi tyle lat różnicy a Stallone trzyma sie o 100 razy lepiej

Eastwood_filmweb

to ty chyba ślepy jesteś, zgadzam się ze Stallone trzyma się dobrze bo to widać, ma mięśnie też, ale w porównaniu do Van Damme'a jego mięśnie się chowają , jak nie widziałeś to nie pie*dol głupot .

kewin948

Widziałem trening do Niezniszczalnych 2 i śmiac mi sie chciało całe zycie tylko jednym kopnięciem się umie jarać ;/ a Filmy ? stworzył cos kiedyś sam ? nie dostał role bo umie sie walic po papie to wszystko.

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

Ale PIER*DOLISZ !
A Quest !!! to jego dzieło !!!

Umie się jarać jednym kopnięciem, ale to kopnięcie to HISTORIA, ZASZCZYT dostać w mordę z takiego kopa.
kopnięcie jest mordercze, od razu ciemność w oczach i zgon !
o czym to wogule piszesz, chłopie, nawet nie masz pojęcia co piszesz....
Proponuję się trochę poznać na JCVD, niż od razu pisać pierdoły !
pozdrawiam krytyka !

On mi nigdy nie przypadł do gustu mimo tego ,że jest dobry ale nie nadaje sie do filmów sorry nie dlamnie On się tak nie katował dla Filmów jak Sly a rozmawiamy tu pod kątem filmów ;) Dam sobie jajka odciąć że gdyby poszedł ze stallone na łape przegrałby. Jeśli Jcvd dzis wyglada lepiej http://www.google.pl/imgres?q=stallone&hl=pl&safe=off&gbv=2&tbm=isch&tbnid=xx9xf snyjDXypM:&imgrefurl=http://www.amazingonly.com/spectacular/silverster-stallone- celebrity-photos/&docid=mi15LYpcQfgppM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_QtH2zTVl 70M/TE3iVqrxbBI/AAAAAAAACRI/fyK-nZEl1Cs/s400/Silverster-stallone%252B(7).jpg&w=2 40&h=320&ei=rpYIT_PDAoPsOdHT6bsB&zoom=1&iact=hc&vpx=354&vpy=144&dur=2926&hovh=25 6&hovw=192&tx=122&ty=105&sig=104987771820173230764&page=1&tbnh=117&tbnw=92&start =0&ndsp=27&ved=1t:429,r:2,s:0&biw=1326&bih=600
To udowodnij mi to bo na treningu marnie wyglądał ;)

użytkownik usunięty
Eastwood_filmweb

No to teraz już wiem, to że mamy inne gusta, i to że czasem jest lepiej i jest gorzej, ale z tym masz rację :)
trochę przystaję przy swoim ale nie mogę zaprzeczyć tym informacjom, które biją mnie o głowę :)
Zwracam honor :)

Eastwood_filmweb

Oni maja swoj swoje lata, czy wam sie to podoba czy nie guruje Adkins i Statham.

Eastwood_filmweb

Vandame zawsze był lepiej wysportowany, to co potrafi zrobić ze swoim ciałem, to dziadek Stalonne może tylko pomarzyć.
Pamiętajmy że Vandamme był prześladowanym leszczem z niedowagą, pełen podziwu jestem i szacunku co osiągnął latami ciężkiej pracy. A tacy jak Stallone rodzą się już z jakimiś tam warunkami na pakowanie (atleta)

użytkownik usunięty
nillvo

RACJA CAŁKOWITA ! popieram zdanie - - Vandame zawsze był lepiej wysportowany, to co potrafi zrobić ze swoim ciałem, to dziadek Stalonne może tylko pomarzyć.
Pamiętajmy że Vandamme był prześladowanym leszczem z niedowagą, pełen podziwu jestem i szacunku co osiągnął latami ciężkiej pracy. A tacy jak Stallone rodzą się już z jakimiś tam warunkami na pakowanie (atleta)

W końcu liczy się tez przeszłości i to czy sobą prezentował, a każdy wie że JCVD miał lepsze filmy niż Stallone :)

kewin948

naprawdę jak by się bili to ze stallona zastała by mokra plama

prof_mateusz27

Stallone nie umi kopać nogami, tak jak Van Damme, jeden słynny pół obrób Van Damme i Stallone znika.

kewin948

no, jestem ciekawy, jak będzie wyglądała ich walka ;)

AdamBayern01

ale Van Dame przegra, szkoda

AdamBayern01

Stallone wystarczy , ze wyciagnie gnata i po slynnym "pol obrocie" zostanie czerwona plamka ;) Pozdrawiam

kewin948

stallone to moj idol i przyznaje kewnowi racje, stallone nie umie i nigdy nie umial kopac to byl tylko kulturysta wiec van damme by go rozlozyl

statnik

ja na 64 lata, Stallone świetnie wygląda , jest dalej dobrze zbudowany, chociaż nie ma już takich mięśnie jak kiedyś, ale kaloryfer jest i to niezły :)

użytkownik usunięty
kewin948

Stallone nie jest młody, ale za to mięśnie to on ma racja......chociaż bicepsy na rękach też ma nie małe :)

ale jak na 64 lata to nie wygląda, bo jak go pomalują w filmie to daje mu 50 góra

użytkownik usunięty
kewin948

No jak go trochę odmłodzą to tez tak daję 50 -tkę.....
Ale jak kiedyś wyglądał......
http://alefaceci.pl/title,Sylvester-Stallone-radzi-sobie-bez-Viagry,wid,12619742 ,wiadomosc.html