Rambo nie da się pokonać, Van Damme jest przegranym, szkoda nie lubię jak przegrywa, ale będzie ciekawie sami twardziele :)
"Rambo nie da się pokonać, Van Damme jest przegranym" - właśnie z przykrością to boleśnie brzmi :/
ale TWARDZIELE KINA AKCJI, i góry mięśni w jednym filmie poraz drugi !!!
to trzeba zobaczyć ! :)
Stalonne'owi zeszło a Arnold sam zobacz http://media27.onsugar.com/files/2011/05/21/4/1718/17189540/d1/arnold_schwarzene gger_fat.jpg
widziałem filmik jak Stallone pakuje na siłowni do swojego filmu, ma fajny kaloryfer i młodą żonkę :)
na pewno poleciała na forsę, ale mógł by ją wziąść do swojego filmu, zagrała tylko w rockym 5 jako doręczycielka, a taka ładna z niej dupcia, chętnie bym ją po oglądał :)
hehe Van Damme na chwilę obecną ma te mięśnie, co 20 lat temu :) ale mówił nawet na facebooku, że nadal jest w formie, by walczyć z najlepszymi :)
On zawsze jest w formie, teraz i aż do starości, chociaż zmęczenie mu nie grozi, i tak wyjdzie ze będzie na samym syczcie :)
Ja go nie lubię.....czyli DEPP spadł...hehehe, jak ludzi sobie srają do gniazda.
powiedz mi w czym on jest lepszy od Van Damme?, według mnie w niczym , on powinien zajmować te 732 miejsce
ja tam założyłem konto niedawno, ze 2/3 miesiące temu i powiedzcie mi, czy Van Damme był kiedyś wysoko tak naprawdę w tym rankingu? ;)
Jak ja byłem nowy to był 711 :P
no trochę ;) wg mnie to Van Damme powinien górować w tym rankingu, albo chociaż jak powiedziałeś być w setce :P ale najlepszy z jego filmów: Krwawy Sprt zajmuję dopiero(na dzień dzisiejszy) 951 miejsce -.-