Van Damme to ikona kina akcji,takie tytuły jak Kickboxer,Cyborg,Uniwersal Soldier,czy Nieuchwytny Cel nie pozwalają ocenic go poniżej 8.Poprzednie tematy to była prowo,zdjęcie również.Widac że nie daliście się zbytnio nabrać co tylko świadczy o waszym wysokim IQ.
ja się domyśliłem po twoich innych postach po prostu wszedłem na twój profil i sprawdziłem na jakich się jeszcze prowokujesz ale udało ci się nabrać sporo osób na początku nawet ja się nabrałem na początku
Wiesz dzisiaj założyłem taki blog podsumowujący,widzę że są na FW ludzie którzy dają się nabierać na najprostsze prowo.Oczywiście jeżeli kogoś z was tutaj obraziłem to przepraszam,ale staram się zawsze odpowiadać bez chamstwa i ubliżań.
W tym temacie zapomniałemwspomnieć o filmie "Skazany na Piekło",wkrótce każdemu z nich dam 10.
zaimponowałeś mi naprawdę a jeśli ja cię uraziłem to też przepraszam ale zdziwiłem się że się nabrałem
No faktycznie zmienił się podejrzanie :)
Miło z twojej strony że nie jesteś kolejnym głupkowatym anty, który potrafi nachamić na form :)
Piona za wkręcenie tych frajerów na forum Kac Wawa.Tak im zalazłeś za skóre że ci konto podrobili,nawet i mi też,wiesz że to ten suchy pedałek mosquito?.
Ja od samego początku wiedziałem ze czoś kombinujesz albo jest z tobą coś nie tak . ... Bo oceniałeś Van Damma na podstawie jego słabszych filmów po 2000 roku . A nie brałeś pod uwagi jego dokonania w przemyśle filmowym od 1988 do 1997 kiedy miał swój najlepszy czas ,i kreciło wiele świetnych filmów.
Tu się Bradock z Tobą zgadzam, Van Damme swój najlepszy czas miał właśnie w tych latach, co podałeś :) W tym czasie Van Damme miał właśnie najlepsze swoje filmy, wyjątkiem może być Uliczny Wojownik. Potem już było gorzej, np. 1998,1999r. Po roku 2000 nie było aż tak źle, Van Damme bardziej angażował się w filmy raczej wojenne(Zastępca), Kryminalne(Aż Do śmierci, Mściciel), Akcji (Skazany Na Piekło, Korpus Weteranów) oraz Scinence Fiction(Replikanrt, UŻ Reaktywacja). Te filmy nie były aż tak udane, jak te z XX wieku , ale Van Damme naprawdę pokazał, ż jest super aktorem, potrafiącym zagrać każdą rolę ;)
Pozdrawiam :0
Po 2000 roku też miewał fajne filmy jak Aż Do Śmierci ,Korpus Wetaranów czy Zastepca ale już nie walczył w nich tak jak kiedyś ,wyjątkiem był Uniwersalny Zołnierz 3 i Strażnicy Granicy .Natomiast Uliczny Wojownik był to jego słabszy film a heografia walk w tym filmie w wykonaniu jego była lepsza niż nie jednym filmie jego po 2000 roku .Pozdrawiam
Uliczny Wojownik nie sprawił się w jego wykonaniu, ponieważ film był mocno przesadzony o walki innych, broni, ten mutant, trochę żarcików, statki, całe mnóstwo S.F, a twórca zapomniał co tak naprawdę miał zrobić JCVD, znany z filmów o akcji, dostał rolę o pół - akcji, i nie oszukujmy się kiepsko odegrał rolę - myślałem nawet że to drugoplanowa rola.
Ale film nie był najgorszy....
W sumie masz racje ,ale walka z Bisonem była świetna (Te półobroty ,salta do tyłu itp Forma była ..)