Jak to po co ? Dla kasy ,kasy chłopczyku , Van Damme też musi zarabiać . A po drugie nie wszystkie jego filmy są nudne np Mściciel ,Aż do Śmierci czy Strażnicy Granicy były fajne .
tym bardziej uwarzam go za leszcza,sprzedaje gowno tylko po to zeby napchac sobie kieszenie,to samo robie Seagal.
A coś ty tak młody się uwżioł na jego filmy akcji po 2000 roku ? Wiadomo ze Van Damme nie zawsze bedzie tak walczył jak kiedyś ,bo przecież latka lecą , nie jest się już młodym aczkolwiek w Strażniku Granicy walczył świetnie jak zadawnych lat .Natomiast od 1988 roku do 1997 roku nakrecił wiele świetnych hicirów kina akcji jak np Krwawy Sport ,Kickboxer ,Wykonać Wyrok ,Podwójne Uderzenie ,Uniwersalny Zołnierz , Nieuchwyny Cel ,Uciec ale Dokąd ,Maksium Ryzyka .No powiedz że go nie kochasz za te świetne filmy ?
widzialem kilka filmow z jego udzialem po 2000 roku np pasazer,i powiem szczerze ze totalna lipa.To samo tyczy sie Seagala,obaj wydaja filmy tylko na dvd bo w kinie bylaby kompletna klapa.Trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny niepokonanym.
Prawda ze jego filmy po 2000 roku są słabsze niż te co kiedyś ale jego filmy w przedziale czasowym 1988 -1997 =prawdziwe mocne kino akcji i to musisz przyznać z pokorą a Van Damme to symbol starej szkoły kina akcji podobnie jak Stallone ,Seagal czy Norris .A teraz w piątek na TVN poleci Niko ,niezpomniany film Stevena Seagala .Stawy Łokciowe bedą trzeszczeć ......
No akurat Pasażer to nie jest mocny film ale np.Skazany na piekło, Replikant są super polecam ci oglądnij se i powiedz co myślisz będziesz miał okazje oglądnąć se na tvn 22:30 czwartek, 5 kwietnia Nieuchwytny cel jeden z moich ulubionych filmów akcji jakie wdziałem stworzony przez mistrza tego gatunku John Woo polecam.
Wiesz co Mateusz ?
Chłopczyna tak naprawdę nie wie co pisze, i co ogląda...za młody, za głupi....
Dlaczego nie mogą się trafiać jacyś normalni ludzie, tylko takie obłąkane typki z pod ciemniej gwiazdy...
Ty mi tego nie powiesz, nikt, ja nawet sam nie wiem, dlaczego ludzie zakładając konto decydują się na ten gest " TAK AKCEPTUJĘ REGULAMIN ", a przecież pisze wyraźnie że, i daje do zrozumienia nie strugać głupa na forach.
Zjawisko Troll jest tak modne że stało się popkultura na forach :)
a ci normalni muszą się stykać nimi codziennie.
powinni wymyśleć coś typu IZOLATKA TROLLI :)
Obowiązek czy nie troll potwierdza przeczytane regulaminy,
w rzeczywistości łamie to i jest po to by srać na ludzi :)
Film byl na tyle dobry ze podnioslem ocene Van Dammowi na 8 pkt,w sumie facet jest ikona kina akcji.
Mówiłem ci ze Van Damme z 1988 -1997 po prostu znakomity !!!., podobnie Seagal 1988 -1997 czy Norris 1982 -1991 ,jest co oglądać ...
moim zdaniem najlepsze lata seagala to 1988-1995 każdy z tego okresu film był super a co do JCVD i Norrisa to się zgadzam
Nie te same role, co nie były dobrze urozmaicone, w każdym filmie tak samo wyglądał :)
spasł, się to fakt, ale starość robi swoje ;)
W sumie masz racje ,ale Seagal jeszcze w 1996 roku nakrecił świetnego ,,Nieuchwytnego '' a 1997 roku bylo troche gorsze ,, W morzu ognia ''
No fakt, a co powiedz o aktualnych filmach, takich jak Niebezpieczny Człowiek, czy Protektor ?
Protektora nie ogladałem a Niebezpieczny Człowiek był nawet fajny ,dobry ale po walkach Stevena było widać mimo że dobre były to już nie to samo co w Niko czy Wygrać ze Śmiercią .Aczkolwiek fajny ,solidny film .A Protektora oglądałęś ?
Pewnie, wszystkie prawie filmy z nim, a Protektor jeszcze lepszy od Niebezpiecznego :)
a te poprzednie, to klasyk :)