Nie jestem jakimś fanatykiem JVCD ale uważam że im starszy tym ma lepsze filmy, jest lepsza fabuła no i jego gra. Nie ma przepisu na dobrze sprzedającą się szablonową tandetę jak Seagal, filmy Van Damme mnie osobiście zwyczajnie się podobają. Ten film chyba nie będzie w kinach tylko od razu do wypożyczalni, 9 zł jest u nas za wypożyczenie.
no ja uważam że filmy z lat 80 i 90 były dużo lepsze ale każdy ma inny gust :)
ach i tak, ten film wyszedł od razu na DvD
Mateusz, powinny być seanse dla nas starych dinozaurów z lat 80/90 i tak przy browarach, kawie i papierosach gadać sobie jak to było wtedy w czasach Pegasusa/Nintendo kurcze, do kuzyna chodziłem na ruski tenis TV, do drugiego na atari, gry wgrywane z kasety, mam cholerny sentyment do tego, 93 rok pierwszy WHS i pierwsze wypożyczalnie, Mad Max 2 :), wspomnienia są piękne.
Też się piszę na taką imprezę ;-) Kto jak kto, ale taka fanka kina akcji 80-90, vhs-ów i pegazusa, jak ja, nie powinna ominąć takiej pogadanki.
Dokładnie jestem fanem filmów z Van Dammem od lat 80/90' ale te po 2000 podobają mi się jeszcze bardziej im starszy tym chyba lepszy a Six Bullets utwierdza mnie w tym. Polecam
Moim zdaniem im starszy, tym lepiej prezentuje się aktorsko. Może dlatego Ci się ten film bardziej podobał ;>
To fakt lepiej gra aktorsko często też bardziej dramatycznie niż w latach 90' tak jak np. w Skazany na piekło,czy J.C.V.D widać że chce pokazać więcej....