Witam, mam mały problem. Parę lat temu obejrzałam film, na 95% z tym aktorem. Teraz nie potrafię sobie przypomnieć tytułu, co za tym idzie nie potrafię tego filmu odnaleźć.
W film umiejscowiony jest w przyszłości, "młodzież ze szkoły" zgłasza się do wojska, które na innej planecie walczy z kosmitami (coś a'la robale, pająki - główny wyglądał jak olbrzymi ślimak). Główny bohater ma dziewczynę, która zgłasza się do lotnictwa, a on wraz z innymi do piechoty- do jednego oddziału z nim trafia dziewczyna z jego klasy, która jest w nim zakochana.
Jeśli ktoś cokolwiek kojarzy to proszę o pomoc.
Obejrzałem wszystkie filmy Jean Claude Van Damme i na 100% się pomyliłaś Van Damme nigdy nie grał w takim filmie, ale to nic nie szkodzi każdemu się zdarza :)
To są chyba Żołnierze kosmosu z 1997 roku, ale ten film jest nie z Jean-Claude Van Dammem tylko z Casper Van Dienem. Tytuł oryginalny to Starship Troopers, a reżyser to Paul Verhoeven. Znajdziesz na filmwebie.
Ten film na 100% nie jest z Van Dammem - jego wszystkie filmy mam opanowane do perfekcji i nigdy w swej karierze nie grałw czymś takim.