Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Witam, mam mały problem. Parę lat temu obejrzałam film, na 95% z tym aktorem. Teraz nie potrafię sobie przypomnieć tytułu, co za tym idzie nie potrafię tego filmu odnaleźć.
W film umiejscowiony jest w przyszłości, "młodzież ze szkoły" zgłasza się do wojska, które na innej planecie walczy z kosmitami (coś a'la robale, pająki - główny wyglądał jak olbrzymi ślimak). Główny bohater ma dziewczynę, która zgłasza się do lotnictwa, a on wraz z innymi do piechoty- do jednego oddziału z nim trafia dziewczyna z jego klasy, która jest w nim zakochana.
Jeśli ktoś cokolwiek kojarzy to proszę o pomoc.

BloodySun

Obejrzałem wszystkie filmy Jean Claude Van Damme i na 100% się pomyliłaś Van Damme nigdy nie grał w takim filmie, ale to nic nie szkodzi każdemu się zdarza :)

prof_mateusz27

Dzięki... to fatalnie, to był mój jedyny punkt oparcia w poszukiwaniach... ;D

użytkownik usunięty
BloodySun

To są chyba Żołnierze kosmosu z 1997 roku, ale ten film jest nie z Jean-Claude Van Dammem tylko z Casper Van Dienem. Tytuł oryginalny to Starship Troopers, a reżyser to Paul Verhoeven. Znajdziesz na filmwebie.

BloodySun

Ten film na 100% nie jest z Van Dammem - jego wszystkie filmy mam opanowane do perfekcji i nigdy w swej karierze nie grałw czymś takim.

AdamBayern01

Tu po odpowiedzi go znalazłam. Oglądałam go naprawdę bardzo dawno temu, nie wiem czemu ubzdurało mi się, że Van Damme tam występuję. Głupi błąd. Jeszcze raz wielki dzięki :)