Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 484 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme
piczympoom

Głupi temat do rozmowy piszesz :)

kewin948

Nie no stwierdzenie, że van Damme to najlepszy aktor jest śmieszne:D Nie to, że go nie lubię, bo podobają mi się filmy z jego udziałem, świetnie wysportowany to jednak o aktorstwo chodzi, a tu nie jest wybitny.

piczympoom

Według mnie jest najlepszym aktorem , bo nikt inny nie potrafi tego co on, Van Damme jest dobrze wysportowany , najlepiej umi się bić, i pokonał by każdego kto stanął by mu na drodze :)

kewin948

A od kiedy lepiej bijący się aktor jest lepszy?:D W takim razie taki Al Pacino choć gra świetnie jest gorszy, bo nie potrafi się bić:) Mylisz pojęcia. W takim razie wsadźmy Pudziana do filmu i wtedy on będzie jednym z najlepszych aktorów.

piczympoom

Pudzian nie radzi sobie w MMA a co dopiero w filmie,no chyba żeby to były filmy obyczajowe bo do kina akcji by się nie nadawał, a Van Damme jest najlepszy dlatego że ma czarny pas w karate,był mistrzem Europy i nie tylko jest lepszy od innych aktorów,ale także pokonał by nie jednego zawodnika MMA (boksera)

kewin948

zapomniałeś że zna bardzo dobrze Teakwoondo i Boks Tajski to też coś znaczy

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

No też :0 słuszna uwaga :)

użytkownik usunięty
piczympoom

Al Pacino jest do bani, i to dobiłem po oglądaniu filmu 15 minut, zarznęli go tam jak świnię,
ja bym się nie załapał na taką rolę :)
Pudzian, nawet śpiewać zaczął, ale to obciach :), co do walki jest słaby, bo powolny :)

Powolny, szybko się męczy nie umie robić uników i wogóle jak na strongmana który podnośił tak wielkie ciężary słaby jest :)

użytkownik usunięty
kewin948

Bo on tylko potrafi podnosić, dźwigać, nieść, i takie tam, do MMA, niech się nie pcha :)

nie da rady wejść na szczyt jak nam mówił

użytkownik usunięty
kewin948

Stoczyłby się szybciej, jakby wszedł :)

co chwile spada,nawet nie umi się przez chwile utrzymać

użytkownik usunięty
kewin948

hehhehe, taka kupa mięśni, to max ciężar nawet dla niego :)

co druga walka to porażka , nie da rady iść dalej

użytkownik usunięty
kewin948

Po co to się zabierać za walkę, traci popularność :)

no własnie i wstyd sobie przynosi

użytkownik usunięty
kewin948

Ale jego sprawa :), ja go nie lubię :)

ja już też go nie lubię wolę adamka , myslisz ze adamek dałby rade pudzianowi

piczympoom

Zalezy jaki temat masz na mysli, bo pod spodem jest moj temat "spotkanie van damma z bolo yeung po latach" i nie wiem co w tym zabawnego :P