Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Jak pewnie już się domyślacie, jego nick to damianho15. Wmówił sobie, że Seagal jest najlepszy a reszta typu JCVD, Stallone i Lundgren to śmiecie. Jeżeli widzicie jego prowokujące tematy, nic się nie udzielajcie. Ja to niepotrzebnie robię. Podobny troll Dangeris został zablokowany 16 lipca, co mnie bardzo cieszy. Zgłaszajcie jego wszystkie tematy prowokujące, może z tym typem też się uda. Jeżeli to przeczytałeś/aś podaj dalej. Jeżeli nasza praca będzie skuteczna, Pana damianho nie będziej uż niedługo nas wkurvviał na filmwebie ;)

AdamBayern01

Musimy go Adamie za wszelką cenę zablokować !!!! A tutuł tematu super !!!

bradock

A dziękuję :) Musimy, musismy. Rada dla Ciebie Bradock: Jeżeli widzisz gdzieś jego wpis, natychmiast zgłaszaj nadużycie! To na pewno pomoze ;)

AdamBayern01

Przed chwilą byłem na forum Schwarzeneggera i tam też blużnił na mojego ulubionego aktora że niby Arni jest za stary żeby grać w Terminatorze 5 ,nie ma mieśni itp Wszystko to chorę w chu*j !!!!!

bradock

Schwarzengger jak na swoje lata ma się świetnie :) I mięśnie te z lat 80 wciąż są :D

AdamBayern01

A jak !!! .Arni to legenda kina !!!!

bradock

No pewnie ;) W latach 80 chyba najbardziej popularna gwiazda kina akcji. Terminator, Komando to prawdziwe klasyki kina akcji XX wieku :)

bradock

Na Willisa też nagadywał, więc się do Was przyłączę, bo nie pozwolę, by taki ktoś obrażał moich twardzieli, a tym bardziej Bruce'a.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Jak coś jestem chętny do zablokowania tego trolla ! w kosz i opróżnienie !

Zutylizować go !

jak można nie tolerować takich gwiazd JCVD, Stallone i Lundgren..i nnni....to już kompletny BETON !
A Segal, już nie młody, i szczupły, tylko pozostaje słynne machanie łapkami i chlastanie kataną....nie na ninja się nie nada :)

To super! W życiu spotyka się takich ludzi, gdzie chce się im z całej siły przypie*dolić! Pan Damianho jest właśnie jednym z nich. O ile wiesz Leon on sobie wmówił, ze najlepszy jest Seagal , a Van Damme, Lundgren, Jet Li i Scwarzenegger ostatnio to cioty!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Ale pora mu wmówić że to on i jego Segal to ciota !
a z Van Damme, Lundgren, Jet Li i Scwarzenegger to przesadził.....

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Nie tylko przy***rdolić a wsadzic w d***ę wszystkie gwoździe i kazać mu połknąć.

AdamBayern01

jestem za :D
takich trolli oby mniej na filmwebie ;D
wkurzający są tacy ludzie ;/
ciekawy jacy sa na co dzień..pewnie to jacyś frajerzy, a w necie to myślą, że im wszystko wolno i zgrywają nie wiadomo kogo. Koleś kompletnie nie ma pojęcia o aktorstwie skoro tak pisał o Stallonie, czy o JCVD itd :O

AktorkaDD

Szkoda tylko marnować nerw na takich ludzi, gdzie w świecie tak jak mówisz są pewnie zwykłymi ciotami. A dziękuję za poparcie ;)

AdamBayern01

dokładnie :)
spoks :D

AdamBayern01

ja już zgłosiłem dawno...

prof_mateusz27

Dzięki Mateo ;)

AdamBayern01

Na mojego ulubieńca też psioczył - nie zapłaci za to.

karoman4

To znaczy? Arnold, Stallone, może Willis? Stawiam na tego ostatniego? :)

AdamBayern01

oczywiście że Willis a resztę jeśli się nie mylę lubi tak samo

prof_mateusz27

;-D Znasz mnie jak własną kieszeń - jak miło ;-)

AdamBayern01

Ja ich wszystkich lubię bardzo, ale to bardzo, ale tak, chodzi o Willisa. Ten user nie używał może obraźliwych wyzwisk, ale i tak mi się to nie podobało.

karoman4

Dasz mi linka, co do tych wyzwisk?

AdamBayern01

Na priva Ci wyślę ok.

karoman4

Z największą przyjemnością :)

AdamBayern01

Już podesłałam.

karoman4

Tak, widziałem. To zwykły fiut i takich trzeba ignorować :)

AdamBayern01

Oh, jak ostro ;-D