Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,6
20 342 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme
FANDAMME_II

Zrozumiałeś coś? Bo u mnie w ang średnio ;)

AdamBayern01

van damme mówił tu ze mysli bardzo powaznie o double impact 2 W nowym filmie Chad miałby popaść w konflikt z chińską Triadą rezydującą w Los Angeles. Aby przetrwać, musiałby prosić o pomoc mieszkającego w Azji brata.

FANDAMME_II

No spoko. Ale mówił to miesiąc temu, więc różnie może być ;>

AdamBayern01

musimy poczekać na więcej informacji związanych z tym tematem.

FANDAMME_II

Może być ciekawie :) Były jeszcze jakieś pogłoski o nowej wersji Bloodsport, ale temat ucichł.

Lizmak

Jest taki wątek pod Krwawym Sportem, skopiowany z onetu. Tam zapraszam na dyskusję:)

Lizmak

http://film.wp.pl/id,131101,title,Krwawy-sport-Krwawy-sport-nie-dla-Jean-Claudea -Van-Dammea,wiadomosc.html?ticaid=1f519

FANDAMME_II

było by WSPANIALE gdy by ten film powstał, ale musieli by trochę wpakować w niego trochę kasy i wysłać koniecznie.Na pewno by na nim nie stracili :) Dla mnie chyba był by najbardziej oczekiwanym filmem od 1999 !

prof_mateusz27

a ja osobiście wolałbym zobaczyć sequela double impact van damma pomysł jest sensowny.

prof_mateusz27

tak patrzę teraz jak ja to napisałem...
a powinno być tak
było by WSPANIALE gdy by ten film powstał, ale musieli by trochę wpakować w niego kasy i wysłać koniecznie do kin.Na pewno by na nim nie stracili :) Dla mnie chyba był by najbardziej oczekiwanym filmem JCVD od 1999 !

prof_mateusz27

Podwójne uderzenie 2, to bym sobie obejrzała ;-)

prof_mateusz27

Oby nie spier.dolili tego, tak samo jak z sequelem Uniwersalnego Żołnierza:)

AdamBayern01

Z US to w ogóle przegięli robiąc tą inną wersję. Powinny byc same z Van Dammem 1, 2, 3 no i teraz ma być 4. A tak tylko namącili.

karoman4

Trailer 4 mi się bardzo podobał. Wygląda na to, że Van Damme ma być tym złym.. Szkoda, bo to kompletnie odbiega od reszty poprzedników, a zwłaszcza 1 części.

AdamBayern01

Pierwsza część nie ma sobie równych - jedyna najlepsza i niepowtarzalna. Nawet czwórka jej nie przebije. Może być bardzo dobra, ale oryginału nie przebije. ;-)

karoman4

Jest to ulubiony film mojego Wujka, który mówi, że zawsze lubi wracać do tej produkcji:)

AdamBayern01

bo do kultowych filmów zawszę się wraca :) ale chodzi że ulubiony film z Van Damme czy ogólnie ?

prof_mateusz27

Ogólnie, bardzo lubi on Willisa, jak nasza Kasia :) Lubi jeszcze Armageddona i Red ;)

AdamBayern01

to bardzo dobrze :)

prof_mateusz27

To się ceni ;-)

AdamBayern01

Ja też często wracam do starych klasyków. Nie ma to jak porządne łubudu. Ostatnio Seagala wzięłam w obroty. Tzn zabrałam się za filmy z nim.

karoman4

Widzę właśnie, Liberatora 2 części zostały przerobione ;)

AdamBayern01

A trzeba trochę poświęcić mu uwagi. W Liberatorach był świetny. Podobnie z Niko i Szukając Sprawiedliwości.

karoman4

Liberator to twój ulubiony film ze Stevenem ?

prof_mateusz27

Jak na razie tylko Liberatory są filmami, które na pewno będę oglądać często. Potem może jeszcze raz obejrzę Niko i Szukając Sprawiedliwości. Czasami jak się obejrzy, któryś raz to samo, to można zmienić ocenę. Tak ostatnio było w przypadku Strzelca Wyborowego. Zwiększyłam ocenę z 7 na 8 oczek.

karoman4

no czasami

AdamBayern01

myślę że nie bo Van Damme napisał do tego scenariusz

prof_mateusz27

A no to może będzie coś z tego. Oby takie jak jego poprzednie produkcje, bo Six Bullets i Krzyżowy Ogień były świetne, na 9!

AdamBayern01

najważniejsze żeby klimat powrócił :)

prof_mateusz27

No a jak :D

prof_mateusz27

Właśnie.