Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

trzecia część z pewnością powstanie,nawet pisali o tym wczoraj w newsach.Ponoc w trzeciej części ma zagrać Seagal (przynajmniej rozważa taką propozycję),no ale on z Dammem się nie trawią więc jak sądzicie wystąpią w jednym filmie czy też któryś odmówi?.

Drugie pytanie,czy to prawda że Van Damme dostał kiedyś od jakiegoś ochroniarza?,ponoć tamten rozłożył go bez problemu.W sumie to samo słyszałem o Seagalu,to plotki czy fakt.

Hej.

bobek90

1. Ponoć Van Damme ma przeżyć i wystąpić w 3 ale to tylko plotka. Możliwie że wystąpią razem ale w ogóle nie spotkają się na planie .
Ja mam nadzieję że Van Damme wystąpi

2. To tylko plotki

prof_mateusz27

To powiedz mi czemu tak ci obaj się nie trawią,wiem że kiedyś doszło między nimi do jakiejś słownej przepychanki,kto ją sprowokował?.

bobek90

seagal przestraszył sie walki z van damme się na imprezie u stallone jak go prowokował to w końcu van damme nie wytrzymał i chciał się z nim zmierzyć, wtedy seagal dostał pietra i uciekł

bobek90

bo seagal obraził van damme w wywiadzie, mówiąc że van damme to żaden mistrz i nie chce się na ten temat wypowiadać, tutaj masz linka: http://www.youtube.com/watch?v=rYDGduAHOxc&feature=related

statnik

Nie tam,doceniam filmy z Seagalem i to wyprawia na ekranie,ale widać że to 100% buc.

bobek90

Jeżeli Seagal zagra w 3 cześci to Van Damma na pewno nie wystopi .Zresztą już to publicznie oznajmił przed kreceniem 2 cześci .Wątpie zeby razem zagrali .Zręsztą pewnie nie tylko z Van Dammem ale także z Norrisem ma napinku Seagal . Kiedyś czytalem ze to prawda ze Van Damma dostał cios od ochroniarza , zresztą kiedyś nawet koledzy o tym w szkole mówili .Ale niewidzieliśmy tego wiec nie wiemy jak było naprawde .Może Van Damme dostał cios i chciał odać a ludzie ich rozdzielili .itp

bradock

ja czytałem że to były plotki

prof_mateusz27

Ja kiedyś miałem informacje ze niby doszło do takiego zdarzenia ,wyczytałem to w jednem z czasopism ,ale jak było to tego nigdy się nie dowiemy ...

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Niestety - wszystko to ploty :)

dlaczego niestety ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Niestety, od tak, dla tych co na przykład chcieli by żeby tak było :)

bradock

Jak można mieć coś do Norrisa?,toż to bezkonfliktowy facet którego nie można nie lubieć.Co do tej sprawy z ochroniarzem to przypominam sobie iż było wspomniane że owy bodyguard miał czarny pas w karate,trochę oklepanie to brzmi ale tak napisali.Byc może to plotka,byc może zaskoczył Żan Kloda,nie ważne i tak JCVD szanuję na wieki wieków amen (normalnie jak J.Skwara heh)

bobek90

mam podobne zdanie do Bradocka, wg mnie Van Damma i Seagala w jednym filmie na pewno nie zobaczymy. Jeżeli chodzi o tą drugą sprawę, myślę, że to tylko plotki. Ochroniarze zwykle nie posiadają pasów sztuk walki, więc z Van Dammem nie mieli by szans ;)
Pozdraiwam!

AdamBayern01

W sumie wyżej napisalem że ponoć ten ochroniarz posiadał takowy pas,ale ja niczego nie potwierdzam tak mi się kiedyś o uszy obiło.

Hej.