trzecia część z pewnością powstanie,nawet pisali o tym wczoraj w newsach.Ponoc w trzeciej części ma zagrać Seagal (przynajmniej rozważa taką propozycję),no ale on z Dammem się nie trawią więc jak sądzicie wystąpią w jednym filmie czy też któryś odmówi?.
Drugie pytanie,czy to prawda że Van Damme dostał kiedyś od jakiegoś ochroniarza?,ponoć tamten rozłożył go bez problemu.W sumie to samo słyszałem o Seagalu,to plotki czy fakt.
Hej.
1. Ponoć Van Damme ma przeżyć i wystąpić w 3 ale to tylko plotka. Możliwie że wystąpią razem ale w ogóle nie spotkają się na planie .
Ja mam nadzieję że Van Damme wystąpi
2. To tylko plotki
To powiedz mi czemu tak ci obaj się nie trawią,wiem że kiedyś doszło między nimi do jakiejś słownej przepychanki,kto ją sprowokował?.
seagal przestraszył sie walki z van damme się na imprezie u stallone jak go prowokował to w końcu van damme nie wytrzymał i chciał się z nim zmierzyć, wtedy seagal dostał pietra i uciekł
bo seagal obraził van damme w wywiadzie, mówiąc że van damme to żaden mistrz i nie chce się na ten temat wypowiadać, tutaj masz linka: http://www.youtube.com/watch?v=rYDGduAHOxc&feature=related
Jeżeli Seagal zagra w 3 cześci to Van Damma na pewno nie wystopi .Zresztą już to publicznie oznajmił przed kreceniem 2 cześci .Wątpie zeby razem zagrali .Zręsztą pewnie nie tylko z Van Dammem ale także z Norrisem ma napinku Seagal . Kiedyś czytalem ze to prawda ze Van Damma dostał cios od ochroniarza , zresztą kiedyś nawet koledzy o tym w szkole mówili .Ale niewidzieliśmy tego wiec nie wiemy jak było naprawde .Może Van Damme dostał cios i chciał odać a ludzie ich rozdzielili .itp
Ja kiedyś miałem informacje ze niby doszło do takiego zdarzenia ,wyczytałem to w jednem z czasopism ,ale jak było to tego nigdy się nie dowiemy ...
Jak można mieć coś do Norrisa?,toż to bezkonfliktowy facet którego nie można nie lubieć.Co do tej sprawy z ochroniarzem to przypominam sobie iż było wspomniane że owy bodyguard miał czarny pas w karate,trochę oklepanie to brzmi ale tak napisali.Byc może to plotka,byc może zaskoczył Żan Kloda,nie ważne i tak JCVD szanuję na wieki wieków amen (normalnie jak J.Skwara heh)
mam podobne zdanie do Bradocka, wg mnie Van Damma i Seagala w jednym filmie na pewno nie zobaczymy. Jeżeli chodzi o tą drugą sprawę, myślę, że to tylko plotki. Ochroniarze zwykle nie posiadają pasów sztuk walki, więc z Van Dammem nie mieli by szans ;)
Pozdraiwam!