Pamiętacie na jakich konkretnie kanałach i jakie były filmy z Van Dammem?
Pamiętam na TVN tylko 3 filmy z nim: Krwawy Sport, Nagła Śmierć i niedawny Quest.
Na Polsacie pamiętam: Ryzykanci, Zakon, Maksimum Ryzyka i Uliczny Wojownik.
Na tvp2 leciał kiedyś Kickboxer - ale wtedy byłęm bardzo mały i stu% gwarancji nie mam :)
I jeszcze na Tele5 i TV4 leciał kiedyś Inferno-Piekielna Walka :)
A Wy pamiętacie jakieś filmy z JCVD w TV?
o czym mówisz Leon? - bo nie potrzebnie ta druga strona jest - mnie się teraz wszystko pierdzieli ;P
"mój idol i bezkonkurencyjny faworyt" ;)
jak i również mogę tak i ja powiedzieć :)
tylko ja i ojciec, siostra go najbardziej nie lubi.....ale jak to siostra nie ma głosu do telewizora.
człowieku: Stary to tylko jakieś kryminały, Matka komedie romantyczne, rodzeństwa nie mam... widzisz moją sytuacje! :P
Moja matka to tyko Brad Pitt, i takie lamusy.....
Ojcec to normalka, siostra to tylko romantyzmy.
A masz jakieś logiczne wyjaśnienie jakby kto pytał dlaczego jest dla ciebie nr 1 ?
bo ja czasem się rozgaduje na godzinę....
No wiem, dlatego chodzi o rodzeństwo, bo ja nawet się nie wypowiadam.
Dla ciebie nr. 1 jest Van Damme - jak dla każdego z nas :0
chciałbym znowu obejrzeć tą wersję z TV, bo na DVD lektorem jest Jan Wilkans a na TV lektorem był chyba Jacek Brzostyński o ile się nie mylę. :)
jest jakaś możliwość? :)
są tylko wersje z DVD z lektorem Jana Wilkansa nie z TV z innym lektorem.
na www.dropsend.com spróbuj zuploadować. :)
powinno zadziałać. :)
zobacz czy masz z takim lektorem:
http://www.youtube.com/watch?v=s9k5YTXL5_U
ten czyta Jan Wilkans. a jak masz z innym lektorem to miło by było jakbyś zuploadował. :)
pasażer leciał pod tytułem Pociąg strachu tu maż jak chcesz się upewnić czy jakiś film leciał w tv to wpisz w wyszukiwarkę (Dziś TV) jakiś tytuł : http://www.dzis.tv/az/szczegoly/55202/Pociag_strachu
Kiedyś leciał Czarny Orzeł na TVP 1 w Sobotę gdzieś tak po 23 .20 .To było dawno temu ,gdzieś tak chyba w przedziale 1998 /1999 roku .Pamiętam bo wtedy go oglądałem .Pasażer też leciał na TVP 1 W Sobote ,kiedyś go oglądałem ,i na TVN też leciał