Pamiętacie na jakich konkretnie kanałach i jakie były filmy z Van Dammem?
Pamiętam na TVN tylko 3 filmy z nim: Krwawy Sport, Nagła Śmierć i niedawny Quest.
Na Polsacie pamiętam: Ryzykanci, Zakon, Maksimum Ryzyka i Uliczny Wojownik.
Na tvp2 leciał kiedyś Kickboxer - ale wtedy byłęm bardzo mały i stu% gwarancji nie mam :)
I jeszcze na Tele5 i TV4 leciał kiedyś Inferno-Piekielna Walka :)
A Wy pamiętacie jakieś filmy z JCVD w TV?
W poniedziałek, ci wyślę, na razie znalazłem kilka zepsutych kaset....starość :P
nie możecie sobie po prostu porozmawiać przez gg?
Mój temat, który mówi o ilości występowania filmów z Van Dammem w TV właśnie stracił sens ;P
no masz racje nie obraz się Adam ale ja zostanę przy dawnym wypisywaniu ciężko się połapać gdzie jest film :)
sorry, ae to już jest wkurvviające - jak chcesz sobie porozmawiać o wysyłce filmów to rób to na priv przynajmniej pod moimi tematami. Mój temat, który zapowiadał się całkiem nieźle całkiem stracił sens - odpowiedzi jużjest 158, z czego połowa nie dotyczy tematu, powiem krótko: wypier dalaj :P
ej no spoko nie pisz tak. lepiej będzie jak napisze mu na priv/gg.
nie miej za złe dobra? :)
a twój temat można dalej kontynuować, dlaczego by nie. :)
pozdrawiam. :)
ciekawe kiedy JCVD zacznie kręcić Podwójne Uderzenie 2. Podobno Chad będzie miał kłopoty z chińską mafią w Los Angeles i Alex przyjedzie z Hong Kongu, żeby mu pomóc. :D
Tak na dwójce leciał Kickboxer. Nagła Śmierc też kiedyś leciała na dwójce. Na polsacie był Zastępca, Replikant i Korpus Weteranów. Na tvn był Skazany Na Piekło i Wykonać Wyrok. Ten ostatni leciał będzie w niedzielę na tvn siedem. Reszta filmów jest tak jak ty napisałeś.