w czwartek Jean Claude bral udzial w jakims egipskim talk show. Jeden z widzow zadal pytanie czy jest szansa na nakrecenie "Krwawego sportu 2" na co Van Damme odpowiedzial ze krwawy sport 2 to bedzie jego walka z Kamsingiem ktora ma szanse sie odbyc w maju lub w lipcu w Dubaju lub w Moskwie. Komisja sportow walki ponadto nakazala mu wykonanie 3-miesiecznego profesjonalnego treningu (z powodu ze ma juz 51 lat) . tak wiec moim zdaniem albo ta walka odbedzie sie lipcu albo nie odbedzie sie nigdy
Tteż chciał bym to zobaczyć ale według mnie to głupie że walczy z młodszym od siebie o tyle lat i to jeszcze w wieku 51 lat,to może być dla Van Damme niebezpieczne, wiem że on jest dobry i wieże że wygrał by tą walkę ale z drugiej strony ma też swoje lata i bić się w tym wieku to dla mnie głupstwo, przypominam że miał już jeden zawał serca, niech lepiej kopie tyłki w filmach bo na prawdziwą walkę powiedzmy sobie szczerze jest za stary i to może być szkodliwe dla jego zdrowia.
Z jednej strony też chciałbym tak jak ty zobaczyć Van Damma jak walczy na prawdę, a nie w świecie filmu, ale z drugiej strony popieram post kewina wiem że on jest dobry i wieże że wygrał by tą walkę ale z drugiej strony ma też swoje lata i bić się w tym wieku to dla mnie głupstwo, przypominam że miał już jeden zawał serca, niech lepiej kopie tyłki w filmach bo na prawdziwą walkę powiedzmy sobie szczerze jest za stary i to może być szkodliwe dla jego zdrowia.
Słusznie.