Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

Wygląd van Damma.

użytkownik usunięty

Halloo, żeńska część fanów Jean Claude van Damma!! Jestem ciekawa co Wam się najbardziej podoba kobitki w tym aktorze? Czym Was urzekł i w jakich filmach Wam się najbardziej podobał? Mi osobiście najbardziej się podobał w filmach: " Lwie serce", " Podwójne uderzenie" - jako Alex, " Kickobxer", " Uniwersalny żołnierz" i bardzo w "Nieuchwytny cel" :) :P. Podoba mi się w nim wszystko i twarz i ciało. Obecnie też nieźle wygląda jak na swój wiek.

Nic mi się w nim nie podoba bo jest brzydki. Steven Seagal jest przystojny, nie tak jak kiedys co prawda ale przynajmniej nie jest niski i nasterydowany jak ten van damme bleee

użytkownik usunięty
poprostu_ja66

Trudno, każdy ma prawo do własnego zdania. Mi osobiście nie podoba się Seagal. Antyfanom JCVD dziękujemy.

poprostu_ja66

nasterydowany? :) widzialas nasterydowanych kolesi? :) seagal jest przystojny? ta spasiona gruba pokraka?:) masakra....

marcino241984

Wczoraj konto założone zostało. Ciekawe, czy to nie alterkonto szympansa, pseudofana Seagala.

karoman4

ha ha mozliwe, bo to co wypisuje to tragedia:)

marcino241984

Albo jego życie, to nudna tragedia i próbuje je urozmaicić trollowaniem, jak widać marnym.

karoman4

Kto twoim zdaniem ma wiekszę ,lepiej zbudowane i ładniejsze mięsnia :Van Damme czy Lundgren ? .Mówie oczywiście o ich najlepszych latach 89/90 .

bradock

Obaj wyglądali wspaniale, ale jednak bardziej stawiałabym na Lundgrena.

karoman4

Wiesz, ze Ci Panowie mieli identyczny obwód bicepsa w 1991r.? ;>

AdamBayern01

Tego nie wiedziałam. Ale jednak wolę klatkę Lundgrena. ;-)

karoman4

to ze wczoraj zalozylam to od razu znaczy ze jstem trolem? porostu uwazam ze on jest brzytki i juz ale lubie film kickboxer

poprostu_ja66

Wystarczy mi spojrzeć na Twoją pisownię: co napisałaś i w jaki sposób.

karoman4

fajnie wiedziec, ja pisze jak mi wygodnie

poprostu_ja66

Piszesz tak, bo inaczej nie umiesz.
I co, już lokalizację zmieniłaś? Tak szybko przeprowadziłaś się z Warszawy do Wrocławia? ;-)

karoman4

nie tak szybko troche mi to zajelo.

poprostu_ja66

Van Damme był bardzo dobrze zbudowany. Już sam fakt ,że był kiedyś kulturystą mówi sam za siebie. Wiadomo, kiedyś kulturystyka zajmowała się pięknem ludzkiego ciała. Obecnie kulturyści przy dzisiejszych medykamentach to mutanty.

A Seagal był kiedyś przystojny, a to jak wygląda dzisiaj każdy wie - nikt nie młodnieje.

poprostu_ja66

Jeśli dla Ciebie Steven Seagal jest przystojny, to ja Ci naprawdę współczuje gustu :)

Claudia92

No teraz to wiadomo jak wygląda, utył i wogóle, ale w latach 90 był naprawdę przystojniakiem, wysoki postawny brunet, dobrze się prezentował, chyba to przyznasz, i do tego jak walczył, nikt nie dałby mu rady :-)

poprostu_ja66

Jakoś nigdy Steven mi się nie podobał. Ma dziwnie "azjatycką" urodę, choć ma europejskie korzenie, ale nie powiem, że nie jest męski. Jak na policjanta, postawę ma naprawdę imponującą :)
Co do umiejętności, to nie każdy potrafiłby osiągnąć tyle w dalekowschodnich sztukach walki ile on osiągnął, więc jest go za co cenić, ale za przystojniaka go nie uważam :)

poprostu_ja66

Prymitywy lubią segala.

TorcidaTiger

Właśnie pokazałeś, że sam jesteś prymitywem, bo nawet pisać nie umiesz, pozdrawiam Maryla Rodowicz.

poprostu_ja66

"Brzydki"-buhahhaa. Fajnie leczysz kompleksy:) On by na ciebie nie spojrzał:)

Ciało ma boskie, a twarz ma taką niewinną, po prostu cudo! ;)

Kati_fw

mnie urzekły jego kości policzkowe ;)
ma dość mocne rysy twarzy :)

użytkownik usunięty
gorgeous65

To jest sexi, he,he:)

użytkownik usunięty
Kati_fw

Jako młody mężczyzna był po prostu piękny. Niejednej kobiecie miękły kolana na jego widok. Teraz się postarzał ale nadal jest przystojny. Fajnie,że ciągle dba o siebie i trenuje:)

Kickboxer i Uniwersalny Żołnierz - tam jak dla mnie wyglądał najlepiej. A jeśli chodzi o jego urodę na dzień dzisiejszy, to pomimo połowy wieku, trzyma się nieźle i myślę, że wciąż jest jednym z najprzystojniejszych aktorów starego pokolenia :)

użytkownik usunięty
Claudia92

Też tak uważam:) Wciąż należy do grona przystojniaków.

Jak dla mnie to również Uniwersalny żołnierz jeśli chodzi o film, gdzie prezentował się najlepiej od strony wizualnej rzecz jasna, coś w nim jest , aczkolwiek trudno to określić dokładnie, jednak co do teraźniejszego wyglądu moim zdaniem wygląda ,,poważniej,, niż wskazuje na to metryka.

użytkownik usunięty
kamila152327

W " Uniwersalnym żołnierzu" wyglądał super :). Jak pierwszy raz obejrzałam ten film w tv jako nastolatka to już całkiem oszalałam na punkcie Jean Claude van Damme'a ! Teraz rzeczywiście wygląda poważniej jak na swój wiek ale to zapewne dlatego, że ma dość mocno zarysowane zmarszczki mimiczne. W młodości to dodawało uroku a teraz niestety dodaje mu lat. Ale i tak świetnie się trzyma.