Wiedział ktoś że leciał dziś na Polsat film o 21.00 ? akurat przełączyłem na napisy końcowe :(
Nie wszystkie nie widziałem tylko :
Zaginiony w akcji, Breakdance, Dragon Eyes, Rzhevskiy protiv Napoleona
Plus to ci jest w premierze :)
No a ty ?
ja też nie wszystkie Sinav , Rzhevskiy protiv Napoleona , Breakdance , Black Eagle , Inferno i Second in Command trochę dużo wiem :)
ja się czasami skupiam na napisach bardziej niż na filmie jak są dłuższe dialogi ii to jest wk**rwiajoncę
No ja raczej nie mogę, to mnie dobija, w prawdzie umiem Angielski, ale dialogi i ważne podpowiedzi w filmie nie ułatwiają sprawy tak jak z lektorem :)
Wiesz, to jest moim zdaniem średni film w jego wykonaniu, nie sprawiają tego samego wrażenia co np. totalnie zaskakujący a za razem rewelacyjny Skazany Na Piekło oraz z tego samego roku (2006) film Korpus Weteranów. W każdym bądź razie uważam ten film na średni w wykonaniu JCVD, z resztą, gdyby był np. Na Polsacie to bym już do niego nie wrócił!
Pozdrawiam!
E, nie było tak źle....owszem inne filmy są o ciut doskonalsze o akcję Van Damme,
ale tylko o ciut, mniej tutaj walczy, strzela, i gada.
Coś mi się wydaje że jednak są gorsze filmy od Zastępca.
zgadzam się, ale wiesz to był hit kasowy ;) tak samo jak przypuśćmy Spiderman - nie był za dobry, ale za to był największych hitem kasowym :)