http://www.telemagazyn.pl/program-tv/1000000372927,wykonac_wyrok,id,t.html
Mi również, dobrze że jeszcze dają takie filmy :)
ale POLSAT i tak pobija TVN, bo częściej emituje filmy z JCVD :)
Lubie bardzo Van Dame ,jest on moim ulubionym aktorem -twardzielem obok Schwarzeneggera ,Norrisa ale powiem wam ze co za dużo to niezdrowo .Ja już te wszystkie filmy Janka tyle razy widziałem w Telewizji i na Video ze już mnie strasznie nudzą .Wolałbym zeby telewizje puszczały filmy akcji z innym mniej znanymi aktorami kina akcji np z Lorenzo Lamasem ,, Hycel ,Zjadacz Węży ,Nocny Łowca ,Z Donem Dragonem Wilsonem ,,Czarny Pas , Pierścień Ognia ,Uderzenie Lwa ,,Z Cynitha Rotrock ,,China O Brein ,Wściekłoś i Sprawieliwoć ,Billy Blanks :Szpony Orła ,Król Kickboxerów ,Oliver Gruner :Miasto Aniołów ,Brando Lee -Huragan Ognia ,Dolph Lundgren -Czerwony Skorpion ,Mroczny Anioł ,Niektóre z tych filmów i z tymi aktorami pokazuje Tele 5 i TVN 7 ale nie zawiele ich daje .ale zawsze coś .
Lubie bardzo Van Dame ,jest on moim ulubionym aktorem -twardzielem obok Schwarzeneggera ,Norrisa ale powiem wam ze co za dużo to niezdrowo .Ja już te wszystkie filmy Janka tyle razy widziałem w Telewizji i na Video ze już mnie strasznie nudzą .Wolałbym zeby telewizje puszczały filmy akcji z innym mniej znanymi aktorami kina akcji np z Lorenzo Lamasem ,, Hycel ,Zjadacz Węży ,Nocny Łowca ,Z Donem Dragonem Wilsonem ,,Czarny Pas , Pierścień Ognia ,Uderzenie Lwa ,,Z Cynitha Rotrock ,,China O Brein ,Wściekłoś i Sprawieliwoć ,Billy Blanks :Szpony Orła ,Król Kickboxerów ,Oliver Gruner :Miasto Aniołów ,Brando Lee -Huragan Ognia ,Dolph Lundgren -Czerwony Skorpion ,Mroczny Anioł ,Niektóre z tych filmów i z tymi aktorami pokazuje Tele 5 i TVN 7 ale nie za wiele ich daje .ale zawsze coś .
hahahhaha :) dokładnie, ale jezeli chodzi o oglądanie filmów z udziałem tych twardzieli co opisałeś w sowim poście, niestety przedawkowałem ! na maxa !!!
Z Van Dammem widziałem już wsystkie filmy z tymi innymi aktorami nie ,po za tym wiele bym sobie poodświezał bo telewizja nie cesto je pokazuje ,kiedyś je cześciej pokazywała . To wiec które byś mi Leon polecił ?
Znakomity film .Pamietam jak chodziłem do podstawówki w 1996 roku i kolega nagrał ten film na video z Telewizji Polsat i ześmy się wymienili na kasety Video ,Ja mu dałem Podwójne Uderzenie a on mi Wykonać Wyrok ,pamietam jak nałogowo oglądałem ten film na Video .Wczoraj piękne chwile wróciły z dzieciństwa z powody TVN 7 .....
Witam Panowie, widze ze macie podobne gusta do mojego :) dlatego postanowilem sie przywitac.
Van Damme to jeden z najbardziej ulubionych moich aktorow, a Wykonac Wyrok to chyba ostatni film ktorego mi brakowalo w moiej kolekcji filmow z Jankiem, więdz go sobie nagralem :)
Zgadzam sie z Bradock, powinni zaczac puszczac filmy z innymi aktorami starego pokolenia, wiekszosc przez Ciebie wymienionych tytulow ogladalem a nawet posiadam w swoiej kolekcji, to naprawde swietne filmy i polecam kazdemu kto jest fanem filmow akcji/karate z tamtych lat ;) Pozdrowienia dla was Panowie !
ech... żeby więcej byli ludzi takich jak Ty, a nie zwykłych prowokatorów, dla któych idolem jest Depp ;)
Pozdrawiam ;)
Pozdrawiam i ciebie, no i dobrze że zgadzasz się z innymi pod postem :
powinni zacząć puszczać filmy z innymi aktorami starego pokolenia, większość przez Ciebie wymienionych tytułów oglądałem a nawet posiadam w swojej kolekcji, to naprawdę świetne filmy i polecam każdemu kto jest fanem filmów akcji/karate z tamtych lat ;)
Niech tylko to wejdzie na korzyść odbiorców :)
Podziekowal Panowie za zaproszenia ;)
Leon92Kennedy miejmy nadzieje ze moje slowa wplyna korzystnie na innych i ze nikogo nie zirytowalem :D
Wręcz przeciwnie - twoje słowa służą przykładem dla niedorajd, ciot, trolli i hajterów.
A to duuuuży PLUS :)
W takim razie ciesze sie, ze moglem pomoc, jesli ktos bedzie mial jakies pytania lub prosbe do mnie, to pisac smialo ;) pomege jak tylko bede mogl :)
O tak, jest baaaaardzo dużo fanów, ale nie wszyscy są na FW,
i nie każdy wie o tym że jest tutaj " kółko fanów JCVD " :)
Ja nie narzekam, fajne się z wami gada, i już ! :)
Ja też zawsze jak wchodzę na FW to od razu tu zaglądam czy może jakieś nowe filmy dodane albo jakieś informacje :)
Ja również, ale nie tylko, fajnie jest też pogadać i dowiedzieć się czegoś ciekawego od innych :)
ja się cieszę, że Was Poznałęm: Mateusz, Leon, Bradock, Statnik, Mati, Arczi, FanVanDamme - bez Was te forum nie było by takie same ;)
Chodzi mi o to ze też sie ciesze ze poznałem was wsystkich ,fajnie mi się zwami pisze ,no i też uwielbiam Van Damma tak jak wy