niestety wiekszosc tych filmow to dno lub dopiero nim beedzie bo na 2013 ma zaplanowane
pare.
No nie wydajem i się. Od 2010r Van Damme wystąpił w świetnym "Krzyżowym Ogniu", co przez społeczność jest uznawany najlepszym jego filmem po roku 2000. Z tego co słyszałem Eagle Path to świetny film, ale nie wyszedł jeszcze z napisami, bądź lektorem. Spójrz sobie, średnia 8,0 imponująca. A czy z Van Dammem zostaną nakręcone dna w 2013r to jeszcze zobaczymy. Ja wątpie w taką ewentualność, gdyż Van Damme jak na swój wiek trzyma się świetnie i na pewno jeszcze w swojej karierze pokaże na co go stać - o ile już tego nie zrobił w słynneych Niezniszczalnych 2. :P
Eagle path jeszcze nie wyszedl i nie wiadomo kiedy wyjdzie wiec po co sie jarasz srednia ktora wystwily jakies czubki ktore filmu nie widzialy. Za to premiera Six Bullets juz 11 pazdziernika
Dzięki, jeżeli chodzi o premierę Six Bullets, na pewno ten film obejrzę. Eagle Path to podobno świetny film z Van Dammem, ale nie tylko sugerując się średnią na filmwebie, która wystawiła mniej niż 100 osobowa grupa, ale też na innych portalach społecznościowych ten film ma świetne opinie, więc uwierz mi, wiem co mówię :P
Moim zdaniem Mateo też ;) Ale niektórzy też właśnie uznawali krzyżowy Ogień, szczerze mówiąc ja się wcale nie dziwię, to rewelacyjny film!