Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

niestety wiekszosc tych filmow to dno lub dopiero nim beedzie bo na 2013 ma zaplanowane
pare.

damianho15

No nie wydajem i się. Od 2010r Van Damme wystąpił w świetnym "Krzyżowym Ogniu", co przez społeczność jest uznawany najlepszym jego filmem po roku 2000. Z tego co słyszałem Eagle Path to świetny film, ale nie wyszedł jeszcze z napisami, bądź lektorem. Spójrz sobie, średnia 8,0 imponująca. A czy z Van Dammem zostaną nakręcone dna w 2013r to jeszcze zobaczymy. Ja wątpie w taką ewentualność, gdyż Van Damme jak na swój wiek trzyma się świetnie i na pewno jeszcze w swojej karierze pokaże na co go stać - o ile już tego nie zrobił w słynneych Niezniszczalnych 2. :P

AdamBayern01

Eagle path jeszcze nie wyszedl i nie wiadomo kiedy wyjdzie wiec po co sie jarasz srednia ktora wystwily jakies czubki ktore filmu nie widzialy. Za to premiera Six Bullets juz 11 pazdziernika

kinoman989999

sorry 11 wrzesnia

kinoman989999

Dzięki, jeżeli chodzi o premierę Six Bullets, na pewno ten film obejrzę. Eagle Path to podobno świetny film z Van Dammem, ale nie tylko sugerując się średnią na filmwebie, która wystawiła mniej niż 100 osobowa grupa, ale też na innych portalach społecznościowych ten film ma świetne opinie, więc uwierz mi, wiem co mówię :P

AdamBayern01

Six Bullets, zapowiada się dobrze jak "Krzyżowym Ogniu" nie uważasz ?

prof_mateusz27

No pewnie. Ale co to wyjdzie, zobaczymy ;)

AdamBayern01

najlepszy film po 2000 to Skazany na piekło :)

prof_mateusz27

Moim zdaniem Mateo też ;) Ale niektórzy też właśnie uznawali krzyżowy Ogień, szczerze mówiąc ja się wcale nie dziwię, to rewelacyjny film!

AdamBayern01

lepiej zawsze pisać ,,jeden z najlepszych"

prof_mateusz27

Racja ;)

AdamBayern01

raczej six bullets bedzie lepszy od eagle path bo mial az 2 razy wiekszy budzet