Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

leciał w kinach oprócz niezniszczalnych 2,wie ktos?

damianho15

Universal Soldier 4 - w wybranych kinach. Chociażby w rosji była premiera kinowa.

Lizmak

o to nie wiedziałem,a ile filmów van damma leciało w kinach po 2000r tak zeby porównac np z seagalem który miał 3 takie.

Lizmak

Premiera kinowa była też w Niemczech, Japoni, Malezja, USA. Eagle path miał premierę w kinie Cannes w 2010 ale zniknął z kin bo coś tam jeszcze z tym filmem robią.

damianho15

6 Kul Japan Kuwait Bahrain United Arab Emirates. Krzyzowy ogien USA Russia .Rzhevskiy protiv Napoleona Ukraine Russia Kazakhstan jcvd France Luxembourg Switzerland Belgium Germany Canada USA Spain Turkey Italy Argentina Japan Netherlands UK Czech Republic Sweden China Finland Austria Denmark Portugal Taiwan

FANDAMME_II

a w polsce zaden heh tylko niezniszczali 2 nie?

damianho15

Normalnie się pytasz to można odpowiedzieć. Wyżej tu kolega napisał to Krzyżowy ogień miał premier chyba jeszcze w Belgi i w Rumuni

prof_mateusz27

A czemu te filmy nie miały premiery w Polsce ?

bradock

A bo ja wiem ? np. Przecież nawet Likwidator z Arnim podobno w polskich kinach nie będzie tylko na DVD...

prof_mateusz27

Rozumiem .Brak zainteresowania tymi filmami .

bradock

juz nawet arni ani sylvek nie trafiaja do kin,a co dopiero seagal czy jcvd,moda na te kino niestety przepadło ale idzie to pojac poniewaz dziesiejsze kino akcji nie jest tak dobre jak kiedys.

damianho15

Uprowadzona 1 i 2 były to dobre filmy akcji i miały premiere w Polsce .

prof_mateusz27

tez skandal,arni wraca w jakims porzadnym filmie akcji a oni wypuszczaja go odrazu na dvd zamiast w kinie puscic.

damianho15

żeby powiedzieć że jest porządny należało by go najpierw obejrzeć. Choć zapowiada się dobrze

prof_mateusz27

no zamierzam go obejrzec bo podobno bardzo dobry,tylko kiedy on bedzie z lektorem? bo z napisami to nie bardzo mi pasuje.

damianho15

Nie wiem.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Cały Damian nie ogląda, a wie wszystko. Podobnie jak to było z Die Hard 5.

ale juz wiem ze jest dobry w przeciwienstwie do die hard 5.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie rozmawiam ze "znafcami" którzy oceniają na oko.

die hard 5 juz ogladałem dawno

no niestety