Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

TOP 10

1. JCVD
2. Skazany na piekło
3. Lwie serce
4. Aż do śmierci
5. Krzyżowy ogień
6. Strażnik czasu
7. Krwawy sport
8. Mściciel
9. Czekając na wyrok
10. Quest

Mam jeszcze parę do nadrobienia, wiec sytuacja wyzej wymieniona moze się zmienic( z tych co wyszly a mnie ciekawią to: Replikant, Ryzykanci, Podwójne uderzenie).
Ciekaw tez jestem jakosci 3 filmów jakie wyjdą, a mianowicie:
-Eagle path
- niezniszczalni 2
- Six Bullets

AdamBayern01

Trzeba obejrzeć wszystko.

prof_mateusz27

a za ciosem, dobre to? slyszalem, ze troche humoru w tym filmie jest

Sparow5

mówi się że jeden ze słabszych filmów JCVD ale dla mnie 6-Niezły możesz śmiało obejrzeć

Sparow5

Trochę śmieszny jest. Spoilerować Ci nie będę. Ja postawiłem 7!

Sparow5

U mnie 22 obejrzane, średnia 6,4.

_ENKI_

no coz ja moge siebie nazwac rekordzista, bo obejrzalem wszystkie filmy z jcvd, dokladnie 44 filmiacze, choc jeszcze zostal mi do obejrzenia E2, ale czekam na rozszerzona wersje, swietnie uczucie obejrzec wszystkie filmy z gosciem , ktory zrobil niezle filmy, do ktorych wiele razy wracam.

herkules5_56

Coś tu jest nie tak. Niby "gdzie widziałeś" : Beur sur la ville,
Rzhevskiy protiv Napoleona, Sinav, Dragon Eyes, czy Eagle Path, The (2010) .
I co to jest "E2".

mc_aural

sinav na jutubku do obejrzenia, eagle path nie wyszedl, chyba nie musze wykladac kawa na lawe, ze widzialem wszystkie filmy z jcvd, ktore mialy premiere, poczawszy od 1984 r az do 2012 r, te co mialy premiery, francuska i rosyjska komedyjka jest do sciagniecia, dragon eyes tez, e2 to niezniszczalni 2, latwo sie chyba domyslec, kazdy stosuje ten skrot

herkules5_56

Może się orientujesz czy te filmy które wymieniłem są dostępne po polsku (lektor/napisy) ? Kiedyś wiele godzin straciłem na szukaniu choćby napisów do Sinav, bezskutecznie.
Na forum piszą że oglądali Eagle Path, The (2010) ale ma być jakaś poszerzona wersja, w 2013 bodajże, ktoś mi nawet napisał żebym nie był śmieszny bo ten film łatwo znaleźć.
Ta rozszerzona wersja Niezniszczalnych wiesz kiedy ma wyjść ? Daj mi jakieś info jak to znaleźć może przyda mi się twoja pomoc ;)
Osu ;)

mc_aural

do beur.... tej francuskiej komedii to nie ma napisow, trzeba znac francuski, zreszta kto ci bedzie robil napisy do takiej produkcji, wystarczy spojrzec na ilosc oddanych glosow, ze malo popularna produkcja nawet dla milosnikow jcvd, do tej rosyjskiej komedii tez nie ma napisow, trzeba znac ruski, sinav tez nie ma napisow, moze gdzies jest do sciagniecia po angielsku (moze), do dragon eyes sa napisy, eagle path to jeszcze nie wyszlo i nie wyjdzie jeszcze przez dlugi czas, pewne jest, ze wyjdzie w 2013 roku, a kiedy dokladnie tego nie wiem, film mial tylko premiere w cannes na festiwalu w 2010 r i to jest jedyna premiera tego filmu, na imdb jest cos okolo 600 glosow, ale sa to glosy oddane dla picu, nieliczne glosy sa prawdziwe, bo zapewne ocenialy ten film osoby, ktore byly na tym fesiwalu, ale sa to tylko osoby z branzy filmowej, a niezniszczalni 2 to nie wiem kiedy bedzie rozszerzona wersja, trzeba poczekac, tak jak bylo w przypadku niezniszczalnych, ze jest wersja 103 min i wersja rezyserska trwajaca 113 min, wiec w tym przypadku bedzie tak samo,zreszta czytalem, ze taka ma byc, wiec wole poczekac na ta dluzsza wersje, a nie ogladac 2 razy ten sam film i dopatrywac sie nowych scen,zaledwie kila minut, a tak usiade do filmu, ktorego wczesniej nie ogladalem i nie bede wiedzial co w danym momencie sie zdarzy, wtedy ciekawiej sie oglada, tak samo avatar najpierw ogladalem ta normalna wersje, a potem za jakis dluzszy czas ta rozszerzona wersje i juz nie ciekawie sie ogladalo, bo juz czlowiek wiedzial co w danym momencie sie wydarzy

herkules5_56

no coz obejrzalem ex 2 wiec widzialem wszystkie filmy z jcvd ponad 40, teraz trzeba czekac na us 4, najblizszy film jcvd do obejrzenia

herkules5_56

ja tak samo

Sparow5

Obejrzałam - 21
Średnia - 7,5

1. Lwie Serce
2. Krwawy Sport
3. Kickboxer
4. Skazany Na Piekło
5. Wykonać Wyrok
6. Quest
7. Maksimum Ryzyka
8. Korpus Weteranów
9. Zastępca
10. Legionista

kathrina357

Nieźle, widać, ze mamy podobne poglądy na filmy:) Tylko 2 ostatnie bym odrzucił ;)

Sparow5

obejrzałeś: 16 tytułów
średnia ocena: 6,3
Zawyżone, bo niezniszczalni 2 byli świetni