Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

skonczyl sie w 1997r ryzykanci to jego ostatni dobry fim,potem wpadl w uzaleznienienie,upadl nisamowicie podobnie jak seagal ale coz takie zycie

użytkownik usunięty
damianho15

no cóż, wszystko przemija, ERA tych aktorów z którymi oglądało się filmy za dzieciaka na VHS z lat 80' 90' się skończyła

użytkownik usunięty
damianho15

hahahahahaha " skończył się " a to dobre . Obejrzyj sobie Skazany Na Piekło , Mściciel , Aż Do Śmierci i JCVD ciekawe czy po obejrzeniu tych filmów będziesz gęgać że się skończył zresztą podkładał jeszcze głos w filmie Kung Fu Panda 2 gdzie byli też najlepsi aktorzy ( Angelina Jolie , Jack Black czy Dustin Hoffman ) czyli że dobre propozycje dalej dostaje . Van Damme już nie jest uzależniony bo już dawno się z tego wyleczył jeszcze pod koniec la 90 . Mam nadzieje że teraz inaczej będziesz pisał bo jeśli ci chodzi o to że Van Damme nie gra już w takich filmach jak Kickbokser czy Krwawy Sport to świadczam ci że nie zagra bo już swoje lata ma choć kto wie , ale nie pisz że się skończył bo to bzdury

dla fanow van damme nigdy sie nie skonczy nawet jesli bedzie mial nadal slabsze filmy lecz w zyciu kazdego czlowieka sa slabsze i mocniejsze chwile miejmy nadzieje ze wroci jeszcze jakims bd filmem na szczyt . Pozdrawiam fanow Van Damma

marko1139

Zapraszam na BLOG O FILMACH AKCJI:)))

owszem mial pare jeszcze dobrych filmow ale tylko kilka i tylko dobry a nie swietne.

damianho15

A Skazany Na Piekło czy Mścicel to słąbe filmy?

damianho15

no to pod jakim względem?
Wiadomo, że Van Damme już nie będzie grał w tych filmach tego typu, co grał na początku swojej kariery (Kickboxer, Krwawy Sport), więc jeszcze raz zadam pytanie: dlaczego uważasz te filmy za złe? co w nich jest gorszego od poprzednich?

użytkownik usunięty
AdamBayern01

No właśnie ;)
prawda...

wiesz, starość nie radość :) ale jak na swój wiek wygląda nieźle ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

I świetnie się trzyma, nie jednego by do minuty rozbroił :)

ZAPRASZAM NA BLOG O FILMACH AKCJI!!!!!

użytkownik usunięty
Legend_Returns

Wpadamy !

Legend_Returns

może zrób blog na którym podasz tylko 10 swoich ulubionych filmów

prof_mateusz27

Ten blog będzie o wszystkim co oglądam - akcja/sensacja, fantasy/sf, Kung-Fu, dramat itp.

damianho15

ponawiam pytanie: dlaczego uznajesz te filmy za słabe? :P

AdamBayern01

Nie wydaje mi się, byś otrzymał sensowną odpowiedź:P

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Nie dostaniesz tych odpowiedzi, to kolejny troll, który sam nie wie na czy mu dupa jeździ :)

damianho15

Weź sobie dziecko obejrzyj następujące filmy Van Damme'a, które wyszły po Ryzykantach(!):
* Legionista
* Replikant
* In Hell
* Mściciel
* Aż Do Śmierci
* JCVD
* Strażnik Granicy
* Universal Soldier: Regeneration
* Assassination Games
* The Expendables 2.

Jeżeli będziesz dalej uważał tak jak teraz, to znaczy że jesteś tylko durnym smarkiem!
Miłego oglądania

Legend_Returns

Legionista to nie jest najlepszy przykład, ale pozostałe jak najbardziej :)
Wiesz.... może wykluczyłem ten film, bo średnio lubie filmy o tematyce wojennej :P
Ale pozostałe przez Ciebie filmy to nic innego niż udowodnienie, że Jean Claude Van Damme to aktor, który potrafi zagrać każdą rolę, jaką mu powierzono :) i te filmy nie są wcale takie słabe, jak wskazuje średnia i miejsce w rankingu.
Pozdrawiam :)

AdamBayern01

ja też nie przepadam za wojennymi ale jest kilka takich i Legionista się do nich zalicza

AdamBayern01

Legionista to jeden z najlepszych dramatów wojennych ale skoro nie pawasz miłością do tego stylu to mnie wcale
nie dziwi, że film Ci ciężko wchodził...:))) Zapraszam na mój blog o filmach - zróbmy tam prawdziwą FILMOWĄ DYSKUSJĘ!:)))

Legend_Returns

dołożył bym jeszcze do Twojego zestawu Korpus Weteranów - pomimo słabej średniej (6,3) ten film mnie się bardzo podobał ;)

AdamBayern01

Ten film to dla mnie miernota osobiście, niestety mi nie wlazł:)
Masz jakieś filmy Vana na DVD??

Legend_Returns

5: Krwawy Sport, Kickboxer, Lwie Serce, Mściciel, Aż do Śmierci :D
A Ty? :D

AdamBayern01

Mam 20 filmów z Van Dammem. Zaskoczony??:P

Legend_Returns

oryginały

prof_mateusz27

Oryginały, a czemu pytasz?:)

Legend_Returns

wiesz... ja tam zainteresowałem się nim niedawno :) ale na gwiazdkę dostałem też taki trójpak z filmami : Pasażer, Mściciel, Skazany Na piekło

AdamBayern01

Mam ten sam pakiet:P
Pozdrówka;)

użytkownik usunięty
damianho15

DOKŁADNIE te filmy :

* Legionista
* Replikant
* In Hell
* Mściciel
* Aż Do Śmierci
* JCVD
* Strażnik Granicy
* Universal Soldier: Regeneration
* Assassination Games
* The Expendables 2.

TO KLASYKI TAKIE JAK INNE Z JEGO UDZIAŁEM, i jak myślisz inaczej to jesteś durnym bezmózgiem bez mózgu :)
bez urazy, ale kończysz siebie totalnie.

Expendables 2 jeszcze nie powstało xD ale to szczegół :) Leon ma rację i wyżej pokazany Legends_Return też - jakbyś obejrzał te filmy, to byś zrozumiał - że Van Damme to skończenia się ma jeszcze wiele lat :)

AdamBayern01

Ex2 nie powstało ale obstawiam, że będzie to Wyje.biste Widowisko Roku 2012!:))):P
Pozdrówka!;)

Legend_Returns

można powiedzieć, że po obsadzie już to jest widoczne :)
Pozdrawiam! ;)

Legend_Returns

ja wiem że ocenie ten film 10na10 choćby za samą obsadę

prof_mateusz27

bo na żaden film tak jeszcze nie czekałem

prof_mateusz27

Mam nadzieję, że skoro musi być to zasrane PG-13 w Kinach to na DVD ujrzymy R-kę...!

Legend_Returns

wogóle to kto to wprowadził te PG-13?

AdamBayern01

Chuck Norris! - twierdzi, że "wartości są dla niego najważniejsze" i dlatego nie zagra
we filmie o kategorii R bo "młodsi widzowie nie mogliby obejrzeć tego filmu",
pozer i miernota/fanatyk religijny, rzygam na takich!;/

użytkownik usunięty
Legend_Returns

pozer i miernota/fanatyk religijny, rzygam na takich!;/
Nie przesadzaj, taki ma charakter, co prawda tępy, ale wybredny, i jaki morał, nie lubi go połowa ludzi :)