Kogo z aktorów kina akcji van damme by pokonal a kogo nie? zalozmy ze kazdy jest w okresie typu stallone w 1985 czy szwarceneger w 1980.
No właśnie wyjaśnij, sprał do nieprzytomności, zabił, unicestwił, spalił chałupę ?.....;P
jeżeli o mnie chodzi to nie było by problemu z tymi kresami typu Stallone w 1985 czy Szwarceneger w 1980 :)
wyżej wymienieni przez Was aktorzy z pewnością nie mają takich umiejętności jak Van Damme względem sztuk walki oraz umiejętności :)
I o to mi chodzi, aż takich nie mają, nie liczy się tylko muskulatura i silna pieść, liczy się taktyka i chęć działania.
akurat... proszę Cię, jego akcji nawet nie da się zobaczyć w 100%, gdyż mjają one szybko i bez szczegółów, może walczy dobrze, ale nie lepiej od Van Damma ;P
Dokładnie, akcji nawet nie da się zobaczyć w 100%, gdyż mają one szybko i bez szczegółów, może walczy dobrze, ale nie lepiej od Van Damma bo potrafi machać łapkami i używać broni.
chodzi na realu jakby PRZYKLADOWO arni byl w formie jak w 1980 czy stallone w 1985. Chodzi o tych najlepszych aktorow w czasach swojej swietnosci
Chętnie bym zobaczył walkę Van Damma z Jeffem Speakmanem w 1991 roku kiedy byli w swoim prime .Myśle ze Jeff by go pokonał .Jego technika walki była niesamowita .Tu w tym linku możecie sobie obejrzeć w jego najlepszym filmie Niezawodna Obrona (The perfect weapon )http://www.youtube.com/watch?v=gRgBq8br3m4
Van Damme zna Taekwondo , Boks tajski , Kickboxing i Karate a Seagal Judo , karate , Kendo i Aikido więc najpierw się upewnij jak coś piszesz
A co myślicie i sądzicie o Jeffie Speakmanie który zadebiutował w 1991 roku filmem Niezawodna Obrona (The Perfect Weapon ) Link z jego filmem podałem wam wcześniej .On też był w 1991 roku kreowany na nową gwiazdą kina akcji i sztuk walk ,ale nie wiem czemu jakość wielkiej kariery nie zrobił w przeciwienstwie do Van Damma czy Seagala chociaż był również dobry jak oni
Dzieki .Myśle ze Van Damme ,Seagal ,Speakman to byli 3 najlepsi fighterzy w kinie akcji lat 90 ,chociarz w tym czasie było wielu znakomitych aktorów którzy znali świetnie sztuki walki np Richard Norton ,Cynitha Rotrock ,Phill Rhee ,Brando Lee ,Chuck Norris wiec w sumie cieżko było by wybrać tak naprawde 3 najlepszych tej branży
I to jest dobre zdanie i uzasadnienie, wygrałby, ale bez łatwizny....
trochę by dostał po dupie, ale liczy się końcowy efekt, a nie to co jest po środku.
Wg mnie to by miał problemy z Michaelem Jai Whitem - tego aktora wyjątkowo średnio lubię, ale walczy zajebiście ;)
Michaelem Jai Whitem - mam mieszane uczucia, ale walczy nieźle, to fakt, JCVD miałby równie szanse z nim.
Musiałby zaprezentować nowa taktykę podczas walki, bo te by nie wystarczyły, gość zna bloki :)
zajebiście zaprezentował się w filmie: Champion2. Ale w pozostałych nie bardzo(U.Ż. Powrót, Never Back Down2)
Powrót, Never Back Down2, no to tam faktycznie słabo wypadł.
Champion 2 to tam fajne napierdzielał :)
na chomikuj on jest, ale trza kupić dodatkową pamięc - radziłbym z napisami, bo z lektorem nie za miło isę ogląda ;P
Pozdrawiam! :D
może dziś uda mnie się go ściągnąć :) ja Tobie polecam film Warrior, który jest nominowany do Oscara w tym roku :)