Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 294 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

CzarnaKrwinka

Sliczny ten filmik... jezu jaki on jest slooooooodki :)))

CzarnaKrwinka

Wiecie co wam powiem czy Johnny ma długie włosy czy krótkie czy ma dredy czy nie czy ma brodę i wąsy czy jest bez czy jest dziwnym piratem czy namiętnym kochankiem zawsze jest bosko boskie :)

A filmik jest cool jak się robi filmiki na youtube ??

Moniqua

Podpisuje się pod pytanie wyżej :)) <za krótkiiiiii>

happysad_owa

Ja też! Nie mam pojęcia jak się robi takie filmy. Johnny jest świetny jako pirat, detektyw czy kotkolwiek inny! Jest świetny!

Kasia9292

teraz oglądnęłam filmik! świetny! po prostu genialny!

Kasia9292

Dzięki wam obu:)
Ja już z Johnny'm ponad 100 zrobiłam, ale to na innych kontach, które mi skasowali, i teraz mam to i z Johnny'm chyba tylko z 4 są:(
A ten jest urodzinowy:)
Co do wyglądu to mi się zawsze podoba, ale bez bródki jest chyba najlepszy;)

Moniqua

Heh ja robię movie makerem ;]

Moniqua

Heh ja robię movie makerem ;]

Moniqua

Heh, ja robię movie makerem ;]

CzarnaKrwinka

Gratuluję! Filmik jest cudny! Myślałam, że się popłaczę przy tej muzyce, zwłaszcza na końcu, jak Johnny też ryczy xP Kiedyś się bawiłam Movie Makerem, ale coś mi nie wychodziło...

Polusia

Dzięęki:]
Ja do Movie Makera się właśnie dzięki Johnny'emu dobrałam, bo też chciałam jakiś filmik zrobić na jego cześć i szybko się w tym połapałam :)

CzarnaKrwinka

Teraz mi wszedł;] .........<za krótki>.........

Polusia

Powiem wam coś mi bardziej się podoba jako pirat niż ktoś inny a ten bez brudki to mi jakoś tak jak pirat nie podchodzi ...

A co do filmu to ten na końcu mokry jest najlepszy ( i jako pirat też )
wiem że już się wypowiadałam na temat tego filmu ale jak go można nie skomentować ??

Moniqua

Kemposiu śliczny filmik, popłakałam się;( Świetnie dopasowałaś piosenke;( Ale mi się podobało;) Dodaje Cię do ulubionych. Cholera już powinnam to wcześniej zrobić;) No nic pozdrawiam was;)

_Anusia_

Dzięki Anusiu :*
Ja też Cię do ulubionych dodaję :)

użytkownik usunięty
Polusia

Ja w Movie maker robie parodie niektórych filmów dzięki Ivonie, która jest syntezatorem głosu i wiernie odtwarza głos narratora.Dzisiaj moje urodzinyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Łooo które to już urodziny?? Jeśli masz urodziny to życzę Ci wszystkiego najlepszego]:->

użytkownik usunięty
Polusia

Dzięki. Ja dziś kończe 15 lat. A już myślałem że Johnny Depp ma urodziny dzisiaj :)

Dziewczyny jaki schiz to wam mówię]:-> Wczoraj ściągli mi się Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata:D Mogłabym już wczoraj oglądać poraz 2 piratów, ale byłam na imprezie. I dziś sobie wieczorkiem oglądne:D Jakość nie jest najlepsza(na szczęście nie kinowa:D), ale da się oglądać:D Ale jestem happy. Oglądnę sobie poraz drugi Na krańcu świata i może mi się spodoba:D Ale wątpie:D Never mind;) Nie wiem czemu się tak ciesze, że zobacze poraz drugi piratów:| Jeśli film mi się nie podobał;( Eh... widocznie mam słabość do tego filmu i do Deppa;( No musiałam się wam pochwalić:D A teraz lece się troche pouczyć z polskiego bo jutro mnie pyta na lepszą ocene z całego romantyzmu a ja jeszcze nic nie umiem:| Tyle dobrze, że jestem ulubienicą jej:D No pozdrawiam was i idę się uczyć a później na piratów:D

ps. Ale ze mnie pirat. Ja myśle, że wiecie co mam na myśli??:)

Ooo wszystkiego naj :D

CzarnaKrwinka

Ja zrobiłam sobie wieczór z "Sekretnym oknem". Trochę żałuję, że nie wypożyczyłam "Edwarda Nożycorękiego", bo w sumie to już taka klasyka jeśli chodzi o Johnny'ego, ale tak to przynajmniej nie musiałam ryczeć (moja standardowa reakcja na "Edwardzie..."). xD

Polusia

Ja na każdym filmie ryczę. Nawet na "Obcym". To już taka moja tradycja. Jak jest happy end, ale np. Muszą się rozstać, to ryczę jak wół. Na titanicu ryczałam chyba z dwie godziny... ;( A gdy patrzę na Deppa, na te oczy, na te włosy... Buuu ;(

Nie wiem dlaczego, ale strasznie lubię film "Na żywo" z Johnnym ;)

happysad_owa

Ja jeszcze na żadnym nie ryczałam :D nawet na Tytanicu. twarda jestem :D
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Kasia9292

Ja ryczałam na kilku filmach, takich jak np. Piraci z Karaibów: Na krańcu świata czy też Skrzynia Umarlaka:D Ale na titanicku nie ryczałam. Wiecie co szczerze to miałam niezłą polewke jak titanic tonął, nie wiem dlaczego:D Jeden gość jak spadał z titanica to tak fajnie się o coś obił i tak fajnie go przekręciło. Jaki miałam wtedy polew z moim bratem:D Nie krzyczcie na mnie. wiem, że ten film jest tragiczny w sensie, że to było na faktach autentycznych. No ale jakoś mi film się nie podobał;) I się śmiałam:D Ja tam wole filmy z udziałem Deppa:D Wczoraj oglądałam jedną płyte piratów z Karaibów: Na krańcu świata... i... przez tą pierwszą płyte myślałam, że się zanudzę, chyba nie zmienie swojego zdania co do tego filmu:/ Dobra idę się ubierać do szkoły i na zdawke z polskiego na lepszą ocene:/ prawie nic nie umiem;( Trzymajcie za mnie kciuki, żebym miała tą 3 z polskiego:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Ja tam mam znieczulice;p. Nigdy na filmie nie płakałam, wzruszyć się to tak, łezka w oku również(żadkość). O to filmy które do takiego stanu mnie doprowadzają: "Znachor", "Marzyciel", "Karol-człowiek który został papieżem". Wiem, że może to zabrzmieć dziwnie ale ja szukam filmów a szczególnie książek przy których złamie się moja znieczulica i popłynie potok łez =D

Foxi_2

Ten tekst mnie rozwalił, dzieciaki Johnny'ego są urocze, co im się dziwić przecież to ich tata i mają go na codzień. http://film.onet.pl/0,0,1541852,plotki.html <-- przeczytajcie sobie

Foxi_2

Ja pracuję nad sobą, żeby nie ryczeć, ale jak oglądam filmy z moją mamą to nie mogę! Zawsze jak jest wzruszająca scena muszę na nią spojrzeć, a ta cała we łzach no i ja też zaczynam płakać... xP Gilberta Grape'a długo bałam się obejrzeć, bo za pierwszym razem wyszłam z siebie! Nie dość, że byłam ogólnie rozstrojona, to jeszcze go sobie włączyłam i jak poszło! xD Ale najlepsze było, jak oglądałam w tv "Czekoladę" (któryś już raz z kolei) i poryczałam się...na napisach początkowych, kiedy zobaczyłam napis "Johnny Depp"... Tragedia...

Polusia

No co ty poryczłaś się na początkowych napisach?! A to dobre;p Oczywiście nie wyśmiewam się z Ciebie Polusiu ale to zabawna sytuacja. ( ja tam sama z siebie się brechtam) Gdyby Johnny wiedział jak wielkie emocje wzbudza w swych polskich fankach;] nie musi się nawet pokazywać =D

Foxi_2

Foxi czytałam ten artykuł o Johnnym który nie założy rajstop. Hehehe Polusiu to Ty niezła jesteś:D Jak widzisz gdzieś Johnny Depp to płaczesz?? Bo jak ja go widzę to zaraz się raduje ogromnie;) No no ja się z Ciebie nie naśmiewam(no co Ty) tylko... jakieś dziwne to?? Johnny i płacz?? A może to łzy szczęścia?? Bo ja często tak mam]:-> Łzy szczęścia. Np. na piratach miałam po scenie po napisach:D

_Anusia_

No, no. To widzę, że dobrze się trzymam :D Moja znieczulica nawet mnie samą czasem zadziwia ;) Pozdrawiam!

P.S. Dobrze, że Johnny nie chce rajtuz! Popieram! ;)

_Anusia_

heh ja widziałam go w The Man Who Cried!!! słodki tam jest pozdro z nad wisłoka:):);* I Dla Johnny'ego w końcu w sobote miał urodzinki:):):):):);*

Foxi_2

Hehehe, Johnny jako spiderman?
Dziekuje, nie lubie komiksow:P

Hehe, ja na "Marzycielu", "Zielonej Mili", "E.T" i "Turneru I Hoochu" zawsze placze, oczywiscie na innych filmach tez, ale nie chce mi się wymieniać, hehe szczerze mowiac ja bardzo jestem wrazliwa, wiec szybko sie wzruszam, buehehehe, ale nie wyobrazam sobie plakac na Piratach :D
Mnie tam szczegolnie losy Willa nie zalamuja:P

CzarnaKrwinka

Boże jak mogłam o "Gilbercie Grape'ie" nie wspomniec :(

CzarnaKrwinka

A mnie wzrusza;( A w ogóle dziś mam taki dzień... taki, taki ,taki smutny;( A wy dziewczyny jeszcze mnie dobijacie;( (hahaha)

No co?? Popłacze sobie dziś;( Jestem jakaś dziś strasznie przybita i w ogóle musze sobie popłakać by mi ulżyło:( Teraz dajcie mi 5 min:D

Pozdrawiam smutno;(

_Anusia_

Nie smuć się! ja jestem raczej optymistką (chociaż to też przeważnie zależy od nastroju ;)). Nie martw się i nie płacz ;)

Kasia9292

Nie wiem czemu się popłakałam... Mogłam mieć zły nastrój i w nocy tak sobie odreagowałam... Nastrojowa muzyka itp. Wiem, jestem debil, przykro mi, że musicie się ze mną zadawać xP

Polusia

Ja na filmach bardzo rzadko płacze ale ten twój filmik kempos był śliczny i ta muzyka kocham głos tego gościa:P

Moon_8

Mówcie do mnie Kempuś najlepiej ;p ;]
Dzięki :*

CzarnaKrwinka

http://www.youtube.com/watch?v=lzvvoD9XZLA&mode=related&search= heheh to co do filmików, które we mnie płacz wzbudzają;)

Ta piosenka jest filmy, ogolnie "Romeo I Julia" to dla mnie arcydzieło.. ahhh i te kawałki, cudo :]

CzarnaKrwinka

Polusiu przecież ja jestem raczej zadowolona, że się z Tobą zadaje:D Śmieszna jesteś i taka fajna:D

Słuchajcie dziewczyny jaki dziś w nocy miałam piękny sen;] to sobie nie wyobrażacie, tak realny, a jak się obudziłam to myślałam, że się pochlastam;(

Śniło mi się, że przyszedł do mnie list:D Koperta rozmiarów jakiś większych od tradycyjnego. Cała jestem zadowolona myśle sobie co to za list i otwieram ten list a tam... Autograf Johnnego Deppa wiecie jak się uradowałam?? Patrze dalej jakieś dziwne to zdjęcie:| Patrze na to a to jest tabela z tymi pierwiastkami wszystkimi ta chemia. Ale na tej tabeli, było 5 postaci w jakich Johnny Depp zagrał w filmach. Oj nie pamiętam już jakie postacie wiem, że napewno był Jack Sparrow bo mi on tak utkwił i najbardziej się z niego cieszyłam. Te 5 postaci było podpisane właśnie przez Johnnego(autograf). No i patrze dalej w koperte biore następne zdjęcie. Tym razem było to zdjęcie z autografem te co wy dostałyście:D Wiecie jaka byłam happy jak zobaczyłam, że autograf do mnie dotarł;) Niestety w snach jest na odwrót, tzn że nie dostane autografu;( Wiem, że jeszcze oprócz tego autografu coś się jeszcze stało coś bardzo dobrego, że normalnie unosiłam się ze szczęścia, niestety już nie pamiętam co;(

Co do autografu mają pierwiastki z chemii?? Przecież ani z chemii nie jestem zagrożona ani nic? Więc troche nie rozumiem tego. Aha wiem, że ten układ okresowy z tymi 5 postaciami zawiesiłam sobie na ścianie:D Taki piękny sen i przerwał mi go budzik;( Szkoda jednak, że autografu nie dostane;( No nic trudno, życie jest brutalne;(

Oglądałam wczoraj drugą płyte piratów z Karaibów: na krańcu świata... i oczywiście musiałam się poryczeć;( Pozdrawiam was;(

_Anusia_

No to rzeczywiście fajny sen;] Ja wierzę w sny, mi to żadko się spełniają(same głupoty mi się śnią;/) ale mojej przyjaciółce to tak i to bardzo! Anusiu jak wyślesz list z dopuiskiem Poland to na pewno sen się spełni, kto wie może i dostaniesz tabliczke z pierwiastkami;D

Foxi_2

Podczas czekania na autograf to mi się śniło, że już go dostałam. Otworzyłam koperte a tam same reklamy, tylko na kopercie było zdjęcie Johnny'ego ale jakie brzydkie i nie wyraźne. Strasznie byłam zasmucona;/ Ale na szczęście był to tylko sen;p.

Foxi_2

Ja mam czasami tak jakby "prorocze sny". Ale rzadko. Już codziennie sprawdzam skrzynkę na listy ;)

Kasia9292

ja czasem miewam "deja-vu" ;] nie umiem tego wytłumaczyć :)
a tak poza tematem: już 2 dzien pod rzad ogladam 3 cz Piratów :D ale mnie zajawka dopadła :D:D

pozdro!!:D

PPG

Heh, ja narazie tylko raz obejrzałam tą 3 czesc i przyznaje, ze nie mam ocohty drugi raz na nia isc.. a kolezanka mnie caly czas ciagnie.. ogolnie ta czesc byla jakas taka dziwna, ze nawet nie wiem czy chce ja na dvd kupic.. pewnie tylko dla dodatkow:(

CzarnaKrwinka

wlasnie ta 3 czesc byla najsmutniejsza i chyba najpowazniejsza.:D po prostu przez pierwsze 2 czesci rozpoczeli wiele watkow i musieli w jednej zamiescic odpowiedzi. nie wyszlo to za bardzo bo sie gubilam gdy pierwszy raz ogladalam ten film. ale chociazby dla tych walk, efektow specjalnych i duetu Jack-Hector powinnas pojsc. :D
ja kupie dvd ale dopiero gdy wszystkie czesci beda dostepne razem.:)
pozdro!

PPG

Hehe, dla mnie nie tyle byla powazna co wlasnie momentami przesadzona:D:PP
Heh nom Jack jest fjany, ale tez jest Go malo, wiecm kolejny - :PP

CzarnaKrwinka

Eee tam ja sobie ściąge z neta i będę mieć:D Nie chociaż już mam, ale jakość jest jakaś nie tentego:D Laski trzymajcie za mnie kciuki;( Jutro mam zdawke z ekonomii;(

_Anusia_

Hej laskiiiii! :D Wróciłam po "długiej" przerwie!!! :D Moje ziomska kochane hehe :*:* Wiecie jaka była najsłodsza scena w trzeciej części? Jak Davy Jones przebił serce (czy tam coś) Willa i Elizabeth zaczęła płakać, a Jack się na nich tak słodko popatrzył ze współczuciem. Zabicie Willa to była moja pierwsza łza uroniona na filmie "Piraci z Karaibów".

Tak ogólnie płaczę na wszystkim... Na melodramatach, albo gdy kłócę się z moim miśkiem, gdy ktoś mi wytyka błędy... Gdy muszę kogoś przeprosić :(( To jest okropne być wrażliwym na wszystko. Ale wiem, że łzy to nie oznaka słabości, tylko świadomość, że serce nie wyschło... :)

Jestem taka happy! Majcę zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huraaaa... :P

W ogóle pozdrawiam wszystkich moich ziomskóffff po kolei: Polusię, Foxi, Anusię, Kasię, Kempusia... i wszystkich, których nie wymieniłam to przepraszam :*:*:* Buziaki... :)

happysad_owa

Patusia to ma się rozumieć, że jesteś w 2 klasie?? Jejku jak się ciesze!! Super, że przeszłaś. Już się martwiłam o Ciebie co się z Tobą dzieje:P A Ty taki numer odstawiłaś:D Gratulacje bardzo. A nie mówiłam, że jeszcze będziesz się kiedyś śmiać:D Ha jestem dobra aha:D Ja jutro zdaje ekonomie boje się bardzo;( Laseczki trzymajcie za mnie kciuki;(

Pozdrawiam serdecznie i przesyłam buziaki:*:*:*