Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
Ja też go kocham! Z całego serca! :D:D I życzę mu jak najlepiej! IDę spać kochane dobranoc! Słodkich snów o Johnnusiu! ;)
Fanka, ja też jestem z tego wsiurskiego Szczecina;p. Na poczcie dostałam wszystko, wysłałam i dostałam autograf ;]]]
taaak to fajnie to ja tez wysle i moze dostan :):):):) ale wiem ze napewno wysle raz mozna sprobowac :):):):
Jasne, że dostaniesz! Gwarantowane! Mówię wam, że rozsyłają wszystkim, bo to by było dziwne gdyby tyle osób z tego forum dostało odpowiedź. Zaraz porozsyłam wam zdjęcia, tylko będą trochę zmniejszone, bo inaczej się nie zmieszczą.
Polusia Ma racje!!
Jak nam rozeslali zdjecia to i wam tez odeslą =)) tylko troszke cierpliwości =P. Już niedługo będzie to wasza Duma ];-)
Mam taką nadzieję ;-) już się nie mogę doczekać kiedy będę 3mać w rękach to zdjęcie z autografem... <marzyciel>
Sorka, ze tak truje, ale mam jeszcze jedno pytanie?:P
W jakim formacie jest to zdjęcie? Znaczy w jakim kupić te koperty?
Bo rozumiem, że tak, którą mi odeśle ma być mniejsza, żeby się w tej pierwszej zmiescila?
Ja Ci powiem po kolei co i jak. To tak najlepiej piszesz list do Johnnego. Po napisaniu listu, Kupujesz koperte większą od tradycyjnej i tą koperte normalnej wielkości. Koperte większą adresujesz do Johnnego, a tą koperte mniejszą adresujesz do siebie. Mniejszą koperte wsadzasz do dużej w raz z listem do Deppa. Idziesz na poczte prosisz babe o kupony międzynarodowe ta Ci daje, a Ty te kupony dajesz do koperty dużej gdzie znajduje się list do Johnnego i koperta mniejsza zaadresowana do siebie. Zaklejasz koperte dużą i pytasz się baby w okienku na poczcie jakie znaczki i ile znaczków trzeba przykleić na koperte by list doszedł do USA. Ona Ci ten list waży(nie wszystkim mi na przykład ważyła) i daje odpowiednią ilość znaczków ty je przyklejasz na koperte i do skrzynki, i idzie tylko czekanie na autograf. A nie martw się o to jakie jest zdjęcie Depp sobie poradzi. A wiecie co wam powiem jeszcze, że ja się tak denerwowałam na tej poczcie by wszystko dobrze wyszło(była ze mną moja kuzynka), że nawet nie pamiętam o czym ja gadałam z babką z okienka nie wiem jak kupiłam te kupony międzynarodowe i te znaczki. Ale wiem, że kuzynka zrobiła wszystko za mnie. Ja wiem tyle, że kupony(nie pamiętam jak one wyglądały)międzynarodowe dałam do koperty zakleiłam koperte dużą i babka z okienka mi zważyła list dała mi znaczki nie pamiętam nawet jak znaczki wyglądały. Tak się denerwowałam, cała się trzęsłam bo chciałam, żeby mi to jak najlepiej wyszło. To kuzynka poprzyklejała znaczki i dała mi list do ręki by go wsadzić do skrzynki. Nie pamiętam jak kupony wyglądały ani znaczki tak mi na tym autografie zależy:D
To nie jest takie skomplikowane; biorąc tak na inteligencję:
-Znaczki trzeba nakleić, żeby wysłać list - to logiczne
-Trzeba napisać list - to chyba też logiczne
-Trzeba zaadresować kopertę do Johnny'ego - logiczne
-Trzeba mu dać swój adres, żeby wiedział gdzie ma odesłać autograf - też logiczne
-To nam zależy, żeby dostać autograf, więc musimy za niego zapłacić (kupony)
I to tyle. Zaraz roześlę wam te fotki.
Patusia ja wiem o tym ludzie nieźle jadą po ambicji czytam te tematy co Ty dałaś. A ja wiem jak to jest dlatego ja dla innych jestem miła, a jak masz jakiś problem to do mnie wal a jak ja pojadę komuś po ambicji to mu się odechce!!:D
Patusie depp, nie przejmuj się. Ludzie są już tacy i niestety ich nie zmienisz. Mi się podobał twój test i chętnie na niego odpowiedziałam.
Sorry, że powyższa wypowiedz nie była na temat na tym forum.
Eeee tam... nie warto się wykłócać... No dokładnie, na tych moich postach to strasznie się czepiają. A sperma zrobiła podobny test do mojego tylko tak, żeby się inni ze mnie nabijali.
Oni są tylko twardzi przez neta to są tak zwani przez innych "dzieci netu" czyli takie cwaniaczki na odległość na żywo już tacy nie są. Ale wiecie co dziewczyny odbiegłyśmy od tematu=D. Dobra to ja zaczne chce ktoś jeszcze coś wiedzieć o tych kuponach czy kopertach??:D
Polusia dzięki za autograf:D oczywiście jeszcze go nie dostałam więc nie panikujcie:D Dostałam na meila od Polusi jak to wygląda. Dzięki wielkie=D
No właśnie wam porozsyłałam. Mam nadzieję, że posty dotyczące "tych złośliwych" nie odnoszą się do mnie. Chociaż czasami się irytuję i jestem mniej miła, ale litości! Jeśli napisałam chyba 10 postów dotyczących, jak wysłać autograf krok po kroku i podawałam stronę, na której jest to wszystko objaśnione, to trudno się nie zirytować, jak ktoś mi po tym wszystkim zadaje pytanie "ale jak to mam wszystko wysłać?"...
1. Sama jesteś dzieckiem neta.
2. Skąd wiesz, jacy są na żywo? Spotkałaś?
3. Patusia - jeszcze w jakimś temacie sie nie wyżaliłaś? A mówiłaś, żebyśmy się nabijały, bo masz nas w dupie.
SORCIA, że też nie na temat, ale wkurza mnie tchórzowskie obgadywanie mnie we wszystkich tematach i na blogach.
Pamiętam tą osóbkę (genialny nick :P), ale nie kojarzę takiej sytuacji. O co z tym chodziło? (wiem, mało inteligentne pytanie, ale ciekawość mnie zżera xD)
Nie nie polusia to nie o Ciebie chodzi=) Ty jesteś miła dla wszystkich i strasznie Cię podziwiam=] A jeśli chodzi co się stało, to pożarłam się ja i pati przeciwko spermie. Ale chyba już to minęło. Bo wiesz co to jest chamskie, że ludzie naśmiewają się z Twoich marzeń. Czy to takie głupie mieć marzenia??
Polusia wracając do tematu(bo coś odbiegliśmy), gdzie Ty znalazłaś ten adres Johnnego?? Bo wiesz, jak na tej stronie co znalazłaś adres Deppa i są jeszcze inne adresy to może też i jest do Blooma:D Nie powiem jak by był adres to niego to bym posłała list z prośbą o autograf:D I do Keiry Knightley to też bym wysłała:D Ja bym chciała mieć od nich autograf=] jak narazie marze tylko o autografie od Deppa;) Mogłabyś mi podać link do strony gdzie znalazłaś adres do Deppa?? Prosze i z góry dziękuje:D
Fanmail.biz - na tej stronie znajdziesz adresy dla fanów chyba do wszystkich sławnych osób. Jak już wcześniej pisałam, ja będę jeszcze wysyłać do System of a down i Green Daya.
Orlando Bloom
3727 W. Magnolia
Burbank, CA 91505 USA
Foxi prosze, ale nie jestem na 100% pewna czy to jego. jak wyśle i mi odeśle to będę pewna:D List do Orlanda już ukończyłam teraz tylko formalności=)
Dziwię się, że od razu nie trafiłam na tą stronę. Gdziekolwiek nie weszłam, na jakikolwiek serwis, zawsze były jakieś płatności związane z udostępnieniem adresu. Codziennie przeczesywałam całą sieć. Adres ten wprawdzie przewijał się przez wiele stron, ale nie miałam co do niego pewności. Zapewne, jeśli się zapłaci, można dostać prawdziwy adres Johnny'ego (ten do Francji), ale wówczas jaka jest pewność, że odpisze? Równie dobrze nasz list może trafić do kosza na śmieci i zostać wywieziony na jakieś wysypisko pod Paryżem...
Niby jak? Rozumiem, że to przez czystą ciekawość, a nie z powodu nieufności... I prosiłabym, żeby prywatne sprawy załatwiać poza tym forum. Jeśli ktoś chce się kłócić, to zorganizujcie sobie solówkę za kościołem...
ja mam pytanie odnośnie e-maila jesli wyśle na niego danr i list i jesli mi odpiszą to co mam zapłacic koszt przesyłki??
no a tak wogóle to przeczytałam cały temat i zamierzam wysłać kilka listó ale najpierw do Depp`a oczywiście i zaczekam na odpowiedx:P
DZISAJ PRZYSłALI MI AUTOGRAF!!:)
Nawet 3!! Otwarlam w szkole (strasznie sie balam,ale kolezanki w sql mnie zmusily,zebym otwarła) cudnie, popłakałam sie ze szczescia,zrobilam furore wsrod ludzi,wszyscy sie pytali jak to zrobilam,gratulowali mi,bylam niezwykle dumna:))
Ja wyslalam w kopercie moje 2 zdjecia, 2 pocztówki z Krakowa i jego 2 zdjecia,usztywnione na tekturce,a wydrukowane z neta... :) Wiec otrzymalam to samo zdjecie co Polusia podpisane "All good wishes" (oryginalne!), ale tez podpisal mi sie na tych zdejciach,ktore ja mu wyslalam.A reszte sobie zostawił,hehe. Dzieki Polusiu za udostepnienie adresu:) Kolejne marzenie sie spelnilo,jescze tylko bardzo wiele innych... :) milusiego wieczoru,papa
acha- zapomnialam dodac,ze przyslali mi autograf po 21 dniach!! cos niesamowitego,w zyciu bym nie pomyslala,ze tak szybko moga komus wyslac (no- chyba,ze tylko ja mialam takie szczescie,hehe:). Wyslalam 23 KWIETNIA a dostalam dzis- 15 MAJA :)
Ja dostałam wczoraj autograf! xD ale byłam na wycieczce w Hiszpanii i dopiero dzisiaj mogłam otworzyć...;P tylko że czekałam baaaardzo długo... prawie 3 miesiące;/ no ale ważne że w końcu dostałam;P zaraz sobie powiesze na ścianie:) pozdrawiam
i mam jeszcze pytanie... Czy Wasze zdjęcia też są takie małe? moje jest nie większe niż format A5... wydaje mi sie, że ktoś napisał kiedyś że jego ma format zbliżony do A4...;/
Ojojoj i następnej osobie się poszczęściło:) I jeszcze 3 dostała o ja pierdziu szkoda, że ja do niego zdjęć żadnych nie wysłałam;(. No u mnie już mija tydzień co do niego wysłałam list. Jeszcze kilka dni... tygodni... może i miesięcy;( i może dostane... Pozdrawiam:)
chodziło mi o ten e-mail co podała... no nie wiem kto ale ktos podał...
Ale trudno no więc byłam dziś na poczcie i pytałam sie o te kupony. Musiałam tłumaczyć im o co mi chodzi no ale czego ja oczekuje przeciez wszyscy wiedza że moje miasto jest zacofane:/ ale z tego co wywnioskowałam to mają , no cóż wysyłam list jutro
Gratuluje tym którym się udało..
Dostałam autograf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa.... AAAAAA!! Dzisiaj... moje zdjęcie też jest formatu A5 ale wcale się tym nie przejmuję... Cieszę się, że w ogóle dostałam... ja dostałam po miesiącu!!!!!!!!!!! :D Moje zdjęcie jest takie w kratkowanej koszuli jest Johnny i siedzi na krześle... Wybaczcie za błędy jak są, ale to euforia... to wszystko z emocji, bo jestem taka szczesliwa!!!!!!!! :D Jak sobie pomyślę, że on to 3mał w rękach jak podpisywał to mdleję :D:D:D
Gratuluję wszystkim! I naprawdę mi się miło zrobiło, że ci, co odsyłają te autografy to nie są jakieś chamy skończone, których nie obchodzi, czy ktoś marzył o autografie i czeka na niego, tylko wysyłają zdjęcia po kolei, do wszystkich. Zawsze wiedziałam, że Johnny to równy gość xD Nie wiem dlaczego ktoś dostał format mniejszy niż A-5. Ja dostałam zdjęcie w kopercie, która miała wymiary A-4 (jak tradycyjny blok rysunkowy) i zdjęcie w środku było usztywnione kartonem i niewiele mniejsze od koperty (trochę krótsze, czy coś...)