tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D 

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
witam nowa kolezanke od rozmow!!:) 

ja nie mam problemow z facetami bo go nie mam.;] 

Holadnia jest zajebista!fajnie sie bawie i ogolnie jest spoko.;] 
Anus,ja chce Twoje fotki!:P 

pozdro!
Rypani:D hahahaha:D:D:D:D Fotki fotki co ja jestem jakieś biuro do rozdawania fotek:D:D:D Nie no joke zaraz wam prześle po robocie mojej:D 

Patusia to "Strzel sobie w głowe...." to ja sobie śpiewałam tylko hahaha:D Coś Cię ugryzło widzę, bo powiedziałaś prosto z mostu;( Będę płakać;( Łeeee ok już nie będę pisać o Bloomie, bo to foru Deppa;( Ale Patusia zauważyłaś, że my tu o wszystkim gadamy?? I o innych aktorach też?? Never ind:D:D:D:D Patusia podaj mi swój meil to Ci prześle fote moją:D:D:D Ale się będziesz śmiać:D:D:D hahaha:D:D:D:D 

Moon miło mi;):D Moje imię to chyba każdy z was ana;) Ale jak by ktoś był nieświadomy tego jak mam na imię to już się przedstawiam: A więc jestem Anusia... Wszystkich to zdziwiło:D i wszyscy teraz WOW:D:D:D 

Moon widziała już te filmiki... Szczerze to ja polewałam z tych dzieci, ale było mi żal Deppa, cholera biedny chłopak:D:D:D hahahahahahaha:D Komenta ta później walne:D Teraz nie mam czasu:/ musze lecieć do roboty;) 

Pozdro;) 

ps. Anuś ciesze się, że wakacje Ci się udały w Holandii;)
Aha Patusia bo Ty mogłaś odebrać to jak bym pisała do Ciebie:/ Hehehehe Patusia nie pisałam do Ciebie, tylko do nowej koleżanki Caro:D:D:D 

Dobrze napisałaś nazwe Nightwish:D:D:D Bardzo dobrze Ci wyszło:D:D:D hehehe Spadam do roboty bo mnie wywalą w końcu:D Nie no joke:D:D:D Papa i pozdrawiam;)
Co nie ukrywa faktu, że dalej mam zły humor... 

Proszę, oto mój mail 

patusia_depp@poczta.fm 

Chcecie moje fotki, no to macie :P Pośmiejmy się wszyscy xD 

www.Patusiaksc.fotka.pl 

Ja też Ciebie zaprosilam do znajomych na fotka.pl 

Kto chce moją fotkę ;>? (Uwaga, jeśli chcecie zobaczyć moje fotki to na własną odpowiedzialność xD Żeby zawału czasem nie dostać...)
No to co się przejmujesz? Ja mam 15,5 i co? Jeszcze mnie te starsze nie pozjadały :D hehe 
Co do tego w Japoni to już kiedyś oglądałam... 
Anuś jeszcze nie oglądałam tego filmu, ale dzisiaj chyb obejrzę... 
Pozdrawiam wariatki!
E się przejmujecie... :D Ja wyszłam jak pół dupy za krzaka i pieprze to... Nie mam konta na fotce.pl dla średniej tylko dla siebie :D
Moja koleżanka kiedyś mi swoją płytkę dała, bo filmik robiłam, więc jak znajdę to mogę Ci podesłać;) 
Heh, ale czy ja wiem czy do Beksy napisy potrzebne, jakiejs szczegolnej znajomosci jezyka nie trzeba;) 
Rozumiem to Kempoos...Wczoraj postanowiłam że nie będę się patyczkować i każdy kto będzie mnie obrażał albo używał "ostrych" przekleństw zeby kogoś innego obrazić to zgłaszam do usunięcia i już.Mimo że dość długo się czeka aż usuną...:/ 

I zgadzam się z tym żeby chociaż na tym forum było spkojnie, bo gdzie się teraz nie wejdzie to kłótnie... 

Pozdrawiam ;-)
Czyżby Twoim niemałym problemem była nieznajomośc języka angielskiego? Ciekawe jak zatem wysyłasz prośby do dżoniego (IRIONIA!) o autograf...
No nie, niektórzy to jacyś nienormalni są... to jest dopiero ironia, czepiają sie o wiek i o to że żyjesz... 

Także gorąco pozdrawiam :)
Haha! "Ja jestem starszy, gówniaro, ja jestem starszy" :D Wiesz co... Ale Metryka o niczym nie świadczy. Możesz mieć te swoje 17 lat, a w głowie możesz mieć 14, to zależy od Ciebie na jaki wiek Cię kto postrzega. A tak a propo: Też mam 17 :) 

TO co tu piszemy to i wyłącznie nasza sprawa :)Możemy sobie tu pisać nawet o jakie bokserki nosi Johnny! I co Ci do tego? Myślisz, że Twoje 17 lat budzi w nas grozę? O Boże! Dziewczyny! Siedemnastolatek na Filmwebie! Chować się! 

Nie ośmieszaj się kolego... Idź lepiej i zachowaj te zbędne opinie dla siebie. 

A tak na marginesie: Co to jest IRIONIA? Chyba nie ma takiego słowa, co?
Despero mam takie pytanie... nie obrażaj się od razu tylko odpowiedz spokojnie... po co wchodzisz na to forum skoro nie interesuje Cię Johnny? Chcesz tylko nasz zwyzywać od 'sweet fanek'? Poza tym nie jesteśmy nimi. Rozmawiamy o jego filmach i jego życiu, więc jest to na temat, a to, że czasm odbiegamy od tematu to chyba nasz sprawa? Nikt nie każe Ci tu wchodzić... 
Pozdrawiam!
Katarzyna-92 i Caro94 - fajnie że można jeszcze spotkać kogoś normalnego i sympatycznego na tym forum...Oczywiście, inni też są sympatyczni ;)Ale niektórzy rzeczyewiście wchodzą tylko żeby kogoś poobrażać...Smutne ;(
Miło mi Angel ;) Widzę, że Ty tez tu jesteś, aby zająć się filmami, a nie wkurzaniem innych ;) 
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Katarzyna-92, Angel i patusia_depp - chociaż my jesteśmy normalni (jeszcze wiele innych ale niektórzy to naprawdę) Dziękuje za wsparcie ;* 

Znowuż pozdrawiam ;*
Jasne! Ja też już Cię dodałam! W ogóle to już mam naprawdę dużo osób w ulubionych! Słuchajcie to może teraz napiszecie jakie filmy z Johnny'm widziałyście? Ja mam to wypisane u mnie na blogu ;) A Wy ile widziałyście i jak Wam się podobały?
Caro94 , Katarzyna-92 zaraz Was dodam;) 
Patusia_depp chociaż nie miałam przyjemności pogadać, też dodam ;) 

Pozdr;*
Mówię Wam jak mnie brzuch boli... Bleeeeeeeee... Nie mam Ibuproma :( Mam bana na pewnych portalu :P ehhh... Za niedługo idę się spotkać z pewną kumpelą... ;-)
Tak naprawdę to malo oglądalam całych filmów ale bardzo dużo niektórych mam i wlaśnie mam zamiar oglądać. 

A więc oglądalam całą trylogię piratow obowiazkowo, Marzyciela, Jeźdzca bez głowy i kiedyś Edwarda Nożycorękiego. A juz niedługo oglane sobie - Beksę (już widzialam ale nie calą), Dziewiąte wrota, Benny & Joon (tez widzialam juz trochę), Arziona Dream (tak samo xD)i oczywiście Sekretne Okno xD
Jasne, że możesz ;-) co się głupio pytasz... :P to od Ciebie zależy kto jest ulubiony :D Ja was juz dodałam...;-)
Wiem że zrobie teraz niezłego Offtopa, ale jestem ciekawa kto ogląda / lubi Desperate Housewives? Gotowe na wszystko?
Ja oglądałam takie filmy: 

1) Trylogia Piratów 
2) Na żywo 
3) Edward Nożycoręki 
4) Żona astronauty 
5) Z piekła rodem 
6) Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 
7) Jeździec bez głowy 
8) Marzyciel 

To chyba tyle...
Gotowe na wszystko...hmy, parę odcinków oberzałam...ale nie wiedziałam o co chodzi;) 

Ja jestem fanką (hmy, to raczej za duże słowo) Prison Break ;) 

Aaa, i żeby mi tu nikt nie wyjechał że oglądam dla W.Millera bo tak nie jest :/ 
chociaż 2 seria podobno trochę nie teges:/ Ale cóż poczekamy zobaczymy ;-)
Kemposiu jak możesz to wejdź na GG, bo mam sprawę. 
Ja oglądałam tryglogię Piratów, Edwarda Nożycorękiego, Bekse, Co gryzie Gilberta Grape'a, Benny and Joon, Don Juan DeMarco, Na żywo, Donnie Brasco, Żonę astronauty, Jeźdzca bez głowy, Czekoladę, Dziewiąte wrota, Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2, Marzyciela, Sekretne okno, Charlie'go i fabrykę czekolady, Gnijącą pannę młodą i Rozpustnika. Resztę mam zamiar obejrzeć w najbliższym czasie ;)
Ale ja mam skleroze... Mam zamiar jeszzce oglądnąć Charliego i fabryke czekolady oraz Co gryzie Gilberta Grape'a.