tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
A ja Wam dziewczyny powiem coś w tajemnicy...,że...ja...przygotowuje nowy temat na moim blogu i niedługo zaprosze Was do niego =D. Nie ma to jak reklama!!!;] taki chwyt marketingowy.
Tak... I tak laska trzymaj;) Ja cholera jak byłam pełna energii tak ją teraz straciłam:( Cholera jaki schiz się dowiedziałam to ja pierdole;) Trzymajcie się dziewczyny;)
co sie znowu Anus dowiedzialas?:) ja ogladalm stygmaty ale jakos rok,badz 2 lata temu i podobal mi sie.:) zreszta,lubie filmy o takiej tematyce.;]
Uwaga!!!;p Zapraszam serdecznie i gorąco do komentowania mojego nowego tematu na moim blogu i również zapraszam do poprzednich tematów.
Nom Piła spoko. Mi się podobały wszystkie 3 części. Wiem, że jestem "troche dziwna", ale co zrobię jak mi się podobały?
Pozdrawiam serdecznie!
Kasiu nic nic. Ja tylko podziwiam ludzi co oglądali piłe... Bo ja bym wysiadła przy tym filmie nerwowo naprawde;)
Anuś wiesz co się stało... Gadałam z Kamilem na gg i dowiedziałam się paru rzeczy... No ale nie chce o tym pisać... Tyle wam powiem, że on dziewczyny chyba nie ma;) Nie no zszokowało mnie coś, ale nie chce pisać o tym. Chyba nie złościcie się??:)
Wiecie co laski. Dobra dobra ja wiem, że wam laski się mój kochany Bloomeczek podoba:D i chętnie byście go schrupały. A Depp wam wszystkim już przeszedł. Wy teraz jak widzicie w avatorze Orlando Blooma to wszystkie byście mnie najchętniej zabiły, że ja się za niego chapłam nie wy:D hahaha ale mam polew
Ale dziewczyny uważajcie, jak któraś będzie się próbowała chapać za niego. To jak ja się za nią chapne to... no lepiej byście nie wiedziały:D Bloomeczek słodki, cudowny i kochany jedyny niepowtarzalny jest tylk odla mnie:D hahahahahaha
J-->O-->K-->E
Aaaa! Przejżałam z mamą na oczy. Jerry Springer to oszust! Ta chołota co do niego przychodzi są podstawieni! A tak Wam napisałam bo Wy tu ciągle piszecie jak to Anka sobie zmieniła avator, jej sprawa a Jerry to oszust nie którzy jego goście są podstawieni ale mnie nie wykiwa.;]
Tak Foxi masz racje.
Laski jak się dziś wkur... rzyłam rano o godzinie 8:00... Przyszłam z kościoła(bo ja jestem hardcorowiec chodzę na 7 do kościoła:D) i patrze mój tata ogląda telewizji. Patrze się co on ogląda. I widzę obraz biało- czarny, sobie pomyślałam w pierwszej chwili pewnie jakiś ciekawy film stary (ja uwielbiam obraz biało- czarny i filmy grane w tamtych czasach:D), jednak patrze się dalej w ekran i widzę znajomą twarz i coś ten dialog mi mówił. Patrze dalej i widzę i krzycze "O kurde to Zagłoba:D przecież to są Przygody Pana Michała:D!!" Patrze to pierwszy odcinek serialu "Przygody Pana Michała" mojego ulubionego serialu!! Kocham ten serial mam wszystkie odcinki na kasecie:D oglądam sobie a tu pyk prądu nie ma!! Jak się wtedy wkur... rzyłam... Jak nadawałam na wszystko. Przecież pierwszy odcinek jest najlepszy ze wszystkich. Rodzice poszli do kuchni a ja klnę jak się tylko da:D No jak człowiek może się nie zdenerwować??
Przygody Pana Michała są emitowane(znowu w wakacje) na TVP1 w każdą niedzielę o godzinie 7:55]:-> Polecam serial 13 odcinkowy jest bardzo fajny. Wyreżyserowany na podstawie książki "Pan Wołodyjowski" pisarz wiadomo kto napisał Trylogię Polską:D :) Polecam serial bo takiego drugiego jak on i tak ślicznego to nie ma:D!! Pozdrawiam;)
E tam Bloom :P
Bez obrazy Anusiu, hmm ja go lubię, bo wydaje się mily i z Johnny'm tak fajnie się bawia na planie, ale to na tyle:P
Niestety nie jest zbyt utalentowany:( :P
Pozdrawiam i mnie nie pogryzcie za to co napisalam :PP
A ja tam lubie Blooma , no nie tak jak Johnny`ego, ale i tak bardzo , tyle że wydaje sie być troche sztywny:P
dla mnie Bloom jest tez "cukierkowaty".;] i nadaje sie dla mnie tylko do romansideł.;] moze sie myle,ale takie jest moje zdanie.
Zachowujemy się, jak starzy Anglicy: nic, tylko o pogodzie. Weźcie się w garść! Dzisiaj Johnny o północy na tvn! Nie wiem jak wy, ale ja oglądam xD Kolejny film do kolekcji... Chryste, ledwo piszę, bo obudziłam się o 14:00 i jak naćpana chodzę...
Heheheh właśnie laski :D
Zapomniałam :d
Buahahaha:D Kupcie nowe Bravo i przeczytajcie koniecznie fotostory :D
Buahahahaha <lol2> :PPP
Eee... Ja tam Blooma bardzo lubię. I uważam, że jest bardzo utalentowany;)
Co do Koszmaru... To film mi się nie podobał:/ Nie będę go oglądać jutro idę do roboty...:/ Trzymcie za mnie kciuki laski tak się boje, że ja;) Hehehe pozdrawiam;)
Ja nie oglądam Tego Koszmaru, muszę wstać o 8:00, O Panie!!! to nieludzka godzina, przecież ja się przyzwyczaiłam spać do 11:00 no ale czego sie nie robi dla zakupów;p
Praca moja... Jest bardzo ciekawa:| To tak;) Jestem pracownicą na zamku w Wieliczce. Tam będę pilnować turystów by niczego nie dotykali i nie sprawiali problemów... A też czasem będę się przebierać w piękną długą suknie i będę w niej paradować pod kopalnią soli w Wieliczce jako Św. Kinga:D I zapraszać turystów do Muzeum;) Czasem też będę siedzieć i sprzedawać jakieś albumy... Tak cały miesiąc;) Bardzo dobrze płatna robota;) Pozdrawiam;)
Na wakjacje zawsze mam jedną i tą samą robotę. Polega ona na tym, że przemieniam się w leniwca. Przyświecają mi następujące zasady:
1. Jeśli masz coś zrobić to zrób to jutro.
2. Jeśli Cię najdzie ochota na coś to usiądż i poczekaj aż Ci minie.
3. Jeśli masz coś do roboty to wyręcz się kimś żeby to za Ciebie zrobił.
I to cała moja filoziofia, tak do 10-11 godziny trwam w stanie hibernacji i żadko kiedy kłade się spać tego samego dnia co wstałam;]
jak ja zobaczylam ta fotoopowiesc to myslslam ze jebne 3 razy..<lol2> juz niech sie odczepia od piratow.. <lol2> zreszta tam pokazali zdjecie faceta przebranego za babe i podali ze to Johnny Depp..<lol2>
Ci z bravo to czasem są wredni... nie wiem czy kupie, bo nie chce mi się z domu ruszać ;) ale może jutro ;)
Laski laski... Jak weszłam tu na forum, to si przeraziłam co ten facet robi w moim avatorze. Po chwili się skapłam, że skończyłam z Deppem;)
Nie ważne. Anuś posłałam Ci fotki. Agata Tobie też;) Jak się namęczyłam przy tym pisaniu:D:D:D:D Aha paczuszka jest podpisana "Ssijcie geje" Faja się wkurwił na nas, bo go tak nudziliśmy o te fotki, że dziś go przycisnęliśmy i jak zgrał z aparatu na kompa to się wkurwił i tak podpisał:D Ale za to jaki oryginalny podpis;) Cały Faja;) Trzymajcie się laseczki:D Pozdrawiam;)
Laski dziś mam pierwszy dzień w robocie... cholera ale mam stresa, aż musiałam sobie zarzucić super extra nute. Jaką jest Ghost love score... Wykonawca wiadomo, że to zespół Nightwish:D Ona mnei relaxuje:D Jak pojadę do Wieliczki zaraz mnie wyślą do Kopalni soli i na dół sobie zjeżdżam wraz z kuzynką i tam będziemy zwiedzać(dla mnie już poraz n) muzeum żup krakowskich:D No to laski trzymajcie kciuki, żebym dziś na zamku nic złego nie zrobiła:D:D:D Trzymcie się;)
Oglądałyście "Koszmar z ulicy Wiązów"? Ja to tylko kwadrans na początku bo czasem mam takie anomalie, że mi się o tak wczesnej godzinie-->0:00 chce spać;]. Jak tej dziewczynie się śnił Freddy(ten sen jak ją zabił) na ulicy kiedy to on gonił ją to go wybrechtała ,powaga, jakiaś pokraka.
To było piękne! Myślałam, że spadnę z krzesła xD Film obejrzałam w całości. Gdybym nie miała do niego dystansu, powiedziałabym, że jest tragiczny... Rozdzierana skóra uderzająco przypominała gumę itp. Ale najlepsze było, jak ta Tina rzucała się po pokoju i znokautowała łbem tego swojego chłopaka xD Szczęka mi opadła, jak potem usłyszałam, że 15 lat miała ;P A Johnny miał świetną czuprynę...
Ja "Koszmar.." wrecz uwielbiam;)
Pamietam jak się ucieszylam jak okazalo sie, ze moja kolezanka go ma i mi zgrala:)
Hehehe, Johnny jest przeuroczy;)
I ta jego fryzurka;)
A pozatym Freddy ;p buehehehe:D:D
Cześć laski:D Wróciłam z roboty... Jap pierdziele na zamku było spox... Turystów przypilnowałam, czasem też krzyknęłam na dzieciaka by niczego nie dotykał]:-> Widziałam dziś te suknie co mamy się za nie przebrać i udawać Świętą Kinge:D Nie wyobrażacie sobie jakie one są wieśniackie!! Jak je zobaczyłam szczena mi opadła i sobie pomyślałam "o kurwa!!", przecież w tej sukni ja się nie wypuszczę pod kopalnią soli. I chodź sobie w niej pod kopalnią:| Żeby to jakoś jeszcze wyglądało a jak założyłam na siebie to dajcież spokój... Nie wyobrażam sobie jak ja w tym będę chodzić przez 8 godzin pod kopalnią... No bez jaj. Jeszcze ta suknia ciężka dość jest i jak będzie taki upał jak dziś miałam to ja się chyba udusze w tej suknie:|
Mówię wam HARDCORE!!
Za bardzo to nie moge ocenić "koszmaru..." bo tylko początek widziałam ale to jakies tępe mi sie wydaje. No jak Freddy ją zabił nie dotykając jej to było jakieś ...głupie;/ ale chociaż miałam z niego polewke;p;];D
A co to?! Nikt nie pisze...buuu. To ja w takim razie zbieram się pomalutku jak na leniwca przystało;]
Niee Agatko... Ja bym napisała coś, ale cholera... jestem tak padnięta, że najchętniej poszłabym pod prysznic i glebła się w łóżko... Jestem załamana tą suknią i robotą:(
ja tez jestem padnieta bo dzisiaj na basenie bylam.:) ale sie wyplywalam.:D Anus,nie mysl o minusach,mysl o plusach tej roboty,np. o pieniadzach. xD
ja zawsze tylko o jednym..:P
pozdr,;*
No właśnie. Robie w tej robocie tylko dla tego 1000...:D No walić jakoś przeżyje;) Anuś doszły do Ciebie te fotki?? Bo jak nie to ja Ci moge wysłać fotke po fotce:D
Aniu dasz radę! Św, Kinga będzie nad Tobą za to czuwać <lol2>
Ja nie oglądałam "Koszmaru..", ale mam na CD to może oglądnę
Koszmar z Ulicy Wiązów, to był tak debilny film, że aż idiotyczny:D Nie podobał mi się w ogóle:D Brechtałam na nim:D:D:D hehehe;) Ale nie oglądałam go wczoraj, bo mi się okrutnie spać chciało. Miałam kiedyś na kompie. Oglądałam go z bratem. Nawet wtedy nie wiedziałam, że tam Depp gra:|
Pozdrawiam;)
Mnie Koszmar trochę rozbawił ale tak ogólnie był fajny:P A Johnny wyglądał w nim cudownie.
Anusiu fajną tą pracę masz a moja jest podobna do foxi tylko z tym jednym zastrzeżeniem ze ja śpie do 12.30:P
Pozdrawiam
Aha fajnie... Fajną macie robotkę:D Ja jednak musze zasuwać na zamku. Ale mówię wam coś czuje, że po miesiącu tej roboty. Będę znowu tęsknić za ludźmi tam pracujących:) Tak jak na praktykach:D:D:D Hehehe;) Trzymajcie się laseczki;)
Skarży mi się tu Anka, że gatka Wam się nie trzyma. Więc tu wparowałam a tu zdechlizną jedzie;]]] Po raz kolejny pisze, że z Freddy'ego brechtam. Nie się pokarze to mu w twarz to powiem a nawet opłuje ze śmiechu. Ale ze mnie świr;p
Przyszłam tu, to sobie wszystkie poszły:/ ja to sobie zapamiętam!!!;p a u mnie znów masakryczna ulewa. Jeszcze tak troche będzie padać to będę żyć w "Wodnym świecie".
Agata skończmy gadać o pogodzie:D:D:D Z pogodą daleko nie zajdziemy. Masz racje wali tu jak w oborze:D hahahahahahahaha<lol2> Ale jakoś rozmowa nam się nie klei i jakoś nie chce się skleić:/
Aha miałam się pytać miałam się pytać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Pytanie do Katarzyny-92:
Kasiu bo na opisach widzę tylko "Gram! Pisać tylko jak ważne!" I miałam się pytać Kasiu, co Ty tam ciupiesz?? Tak ciągle grasz i grasz... Co za gra? Ja bym sobie teraz zagrała albo w NFS: MW, albo w GTA: San Andreas(ah ta gra jest maxymalna, uwielbiam ją) albo zagrałabym sobie w moją ulubioną gre jaką jest Gothic... eh... teraz nic nie gram na kompie nic nie mam ciekawego. Tylko siedze na tym forum i się zanudzam. Laski co jest?? W ogóle się nie odzywacie. Ja sobie myśle dziś w robocie "No jak wróce do domu i jak siąde na na kompa, to będę mieć tyle czytania na filmwebie, że masakra, na gg mnie ludzie zasypią wiadomościami a na poczcie będę mieć meili ze 100:D" A tu przyjeżdżam do domu, z niedoczekaniem siadam na kompa. I tylko czytam co wy gadacie o Koszmaru... i nic więcej. A ja takie NEMO zrobiłam;|
Eh laski piszcie co... Nawet jeśli jecie teraz kolacje:D:D:D hehehehe