tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
Mi w pracy ciężko... Napisałam troche o tym powyżej:D
Anuś wiesz co. Ja nie ważne o której godzinie będę szamać. Zawsze jestem chuda jaka jestem... Mam szybką przemiane materii i nie chce z grubnąć. A bardzo dużo wpieprzam:D A chudzinka ze mnie. Sama widziałaś fotke:D;)
No idę spać jestem zmęczona. Na szczęście jutro mam wolne;P Pozdrawiam;)
super,drugi dzien pracy juz wolne. xD tez chce taka prace!:D a z ta przemiana materii to jaja robilam.niewazne kiedy zjem i tak nie grubne ;]
pozdro.;*
No też tak mam:D:)
Co do roboty. To jutro jestem na królewskiej, będę sprzedawać różne albumy i przewodniki dla turystów. No a dziś mam wolne i w czwartek mam wolne... Fajnie:D Świętą Kingą będę dopiero w sobote:/ ale jakoś mi się nie cieszy nią być...
Anusiu pytałaś w jaką to ja grę gram... Gram w Simsy. Moj brat mówi, że to głupie, ale nie nie poradzę, bo Tom Raidera Legend już przeszłam i nie wiem w co grać...
Pozdrawiam dziewczyny i Anuś powodzenia w pracy ;)
Eh... Dziękuje Kasiu;) W simsy ciupiesz? Mi teraz marzy się jedna gra... GTA: San Andreas... Ah, ale bym sobie w nią ciupła. Pozabijałabym kogoś, jeździła szybkimi wozami. I przede wszystkim polatałabym sobie samolotem tym takim zajebiastym... Eh... coś pięknego:D No ale się rozmarzyłam:(
Anusiu Dymek, ze mnie też chudzinka(w sam raz jestem=D), moge jeść co chce i ile. Dieta to nie znana mi rzezc;p Zaraz idę w długą trasę z przyjaciółką ale miałam taką ochotę włączyć kompa choć na chwilę więc jestem;]
Kuuurde przez tą glupia poczte jestem niezle zacofana na tym forum ;PPP
Simsy są bosskie:D
To samo GTA:]
Ale najlepsze jest "Black And White", chociaz pewnie zadna z Was tej gry nie zna;)
No Kemposiu masz racje nie znam jej:D Ale coś ta nazwa mi mówi... Never mind...
Anuś zdjęcia Ci wysłałam na meila:D:D:D
Ja właśnie planuję chyba najbardziej odjazdowy wyjazd w mom życiu xD Chcę jechać do Św. Lipki i stamtąd ruszyć na "przed-pielgrzymkę" do Częstochowy, która stanowi zlot różnych subkultur i młodzieży o różnych poglądach xD Metale, Punkowcy, Pacyfiści, Anarchiści i wszyscy razem do Częstchowy xP Tylko muszę sobie jakąś jeszcze znajomą osobę znaleźć, bo trochę mi gługio tak samej...
Uuuu Polusia to Ty odważna jesteś:D:D:D:D Ja jedynie jadę na reggae festiwal:D Z kuzynostwem i rodzice już się zgodzili:D Super:D
to spoko.:) ja tez bym pojechala na jakis koncercik.;] najlepiej to na Dj'a Tiesto.<lol2> ostatnio byl w Hilversum-a ja tam mam jechac na wakacje.!!!:( mogl pozniej rpzyjechac.:P:P hehe
pozdro Wartiatqi.;] ;*
Super...:D Ja dziś się nie ruszam z domu:D Miałam jechać do Wieliczki, pokupywac sobie różne pierdółki, to nie chce mi się jechać. Pierdziele, siedze w domu:D W czwartek może pojadę;) Bo w czwartek też mam wolne:D Hehehe;)
Trzymcie się anorektyczki;)
A ja tej kontynuacji nie umialam znalesc :P:P o lol no ale naszczescie jakims cudem znalazlam :P:P bo mi sie wyswietlal co drugi temat i tego mi nie pokazywalo...;/ no ale coz :D:D Pozdawiam :)
mam juz zdjecia.:D:D ale faniusie...;) fajnie miec taka ekipe.cos wiem o tym..;) tylko w mojej duzo szurnietych ludziiii. xD zreszta jak ja. :P
ja nie jestem anorektyczką.:P wypraszam sobie!:P ja jestem,jak to mama mowi, "W sam raz". ;)
pozdr;*
Ale Anuś, czy ja mówię, że jesteś anorektyczką:D Ja się tylko śmieje:D:D:D:D
W mojej ekipie to wszyscy są szurnięci. Razem dajemy takiego czadu, że ja...:D Pozdrawiam;)
wiem wiem <lol2> wali mnie to w zasadzie jak wygladam.;] zreszta,dzisiaj mnie wszystko wali bo wstalam o 13 i przymulona jestem troche.<lol2>
Jestem wykonczona;] ostotnio to całe miasto obchodzę wzdłuż i wszerz. Dziewczyny czy któraś z Was zna taki serial "Hotel Zacisze"? A może ma któraś do niego napisy, obojętnie do którego odcinka. Z angielskiego taka super nie jestem by cały serial po angielsku oglądać a ja przecież dopiero od 2 lat się go ucze;/
Nie Agatko ja nie mam napisów do tego serialu. Oglądałam go kiedyś, ale nie podobał mi się zbytnio;)
Anuś Ty to dobra jesteś. O której Ty chodzisz spać, że wstajesz na obiad dopiero?? Lol... Kobito fajnie masz. Też chciałabym raz sobie pospać do 12. Nigdy jednak tak nie śpię, zawsze wstane przed 8 lub po 8... I jestem wyspana. A ta śpi i śpi jeszcze powie, że nie wyspana:D hahahaha:D
Anuś mnie też to szczyka jak ja wyglądam;) Jestem jaka jestem, ludzie mnie lubią wystarczy mi to;) No i tyle. Idę coś porobic. Może sobie poskakam po blogach:D bo tutaj na tym forum się nudno robi:/
Słuchajcie laski właśnie natrafiłam na taki blog, gdzie dziewczyna dała swoją ostatnią notke z jakimiś tam rysunkami i napisała "Z tą notką żegnam się na zawsze z wami..." Napisała tam jeszcze, że już nigdy nie wejdzie na filmweb, no może tam czasami... I tak sobie pomyślałam, jak ja będę kiedyś się z wami żegnać:D Hahahahaha(nie wytrzymałam ze śmiechu musiałam brechtać<lol2>) Ciekawe kiedy mnie takie natchnienie złapie i opuszcze was na zawsze;) Ten filmweb jest niczym gra Ogame(internetowa gra) mój brat w tą gre gra(jest tak debilna, że maskara ja tylko pilnuje konta nic więcej:D) i tam też można zrezygnować z gry na zawsze. To samo jest tu, ja też kiedyś was pożegnam forever... Ale mnie natchnienie do pisania wzięło:D A i jeszcze wiecie co napisze na swoim blogu te słowa "Z tą notką żegnam się z wami na zawsze:D" Fajnie no nie:D
Ten filmweb to nałóg!! Poznałam tutaj tyle zajebiastch ludzi, że teraz nie mogę was opuścić:D Pozdrawiam;)
Jeszcze się z nami pomęczysz;D U mnie kompletna otchłań nie mam co pisać ale jest jedno i pewnie wezmiecie mnie za obłakaną. W WAKACJE BĘDĘ SIĘ UCZYĆ. A mianowicie niemieckiego bo całego Perfektu nie znam a tak to po trochu w swoim tempie i się nauczę. Muszę bo mi Frau Wolf <-(powinien być umlałt ale na klawiaturze ich nie ma) zrobi jazde;/
No chyba zwariowałaś?? Już tak tęsknisz za szkołą?? Ja też się uczę niemieckiego od dwóch lat i nie wiem co to jest ten umlałt:D:D:D:D Mi tam angielski do szczęścia jest potrzebny. By umieć angielski super extra tam bym chciała. Teraz powoli mi idzie:D chodze na korepetycje;) Więc coxik:D
Zdycham z nudów, jedyne co mnie trzyma przy życiu to, że wieczorem jest Detektyw Monk i jutro jest przecież nowy dzień;p
Ja też się nudze:D:D:D Fajcyk zablokował mnie na gg i jest zajebiście:D hahahaha:D na szczęście jutro idę do pracy:D Posiedzę sobie na królewskiej cały dzień, może coś sprzedam, pozapraszam turystów do zamku i ogólnie coxik jest;):D:D:D
Laski ja was chyba na zawsze jednak opuszczę:| Jak tylko ja mam gadać tu z Foxi to mnie za przeproszeniem chuj trafi!!:| No nic tylko ciągle ja z Foxi gadam i nikt inny:| czasem Anuś tam jakiś post zostawi... O lol piszcie co!!
Wtakim razie zapraszam Cię Moon do odwiedzin u mnie. Jest tam wzmianka o super serialu czyli Detektywie Monku. Również pozdrawiam;]
BYLABYM CZWARTA LE NIE MAM CZASU TAK CALY CZAS PISAC WPADAM TU TYLKO RAZ NA JAKIŚ CZAS , JEDNAK OBIESUJĘ SIĘ POPRAWIĆ:p
przepraszam Was,ale w koncu sa wakacje. ;P i nie siedze czesto na necie.:) postaram nadrobic troche.;]
ja sobie nie wyobrazam, jak ebde sie z wami zegnac.. :( tylu fajnych ludzi.jak wejde na poczte po jakims czasie to sie zapewne przeraze.:D
ja uwielbiam dluuugo spac.ale to dlatego ze chodze spac kolo 2,3.;] bo dlugo z kuzynka wieczorami nawijam.:D
pozdro,;*
Nie no spox... Wiem wakacje są. Też powinnam gdzieś wybić, ale robote teraz mam jak mam wolne to siedzę w domu. Ale jutro mam wolne to sobie pojade do Wieliczki na zakupy... W końcu!! Dobra laski ja spadam do roboty:D Hehehe dziś na królewskiej siedzę i będę sprzedawać różne wydawnictwa:D Przewodniki, albumy itp... Trzymajcie się;) Pozdrawiam i buziaki przesyłam:*:*:*
Anuś nie załamuj się tym, że będziesz musiała się z nami żegnać:) Przecierpimy to wszyscy...:D A myślę, że jak znajdziesz się w Koszalinie to zaraz pójdziesz do jakiejś kafejki i nam zdasz relacje co i jak;) Trzym się laska;)
No i jeszcze ja jestem ;) Też nie mam zbytnio czasu, żeby tu cały dzień siedzieć, ale czytam wszystkie posty ;)
jA?? JA BIEGAM OD SZKOŁY DO SZKOLY I ZAŁATWIAM CO TRZEBA BO PRZYJELI MNIE NIE TAM GDZIE CHCIALAM TZN NA DOBRY PROFIL ALE NIE TA SZKOŁA I CHCE TO DOKRĘCIC TYLKO NARAZIE MI NIE WYCHODZI
BIEGAM TEŻ ZE ZNAJOMYMI BO SA WAKACJE HEHE ALE SSZUKAM TEZ JAKIEJŚ ROBOTY TO TEZ MI NIE WYCHODZI
Nadia-tez szukalam z kumpela pracy.bylysmy chyba juz wszedzie.i nie dalysmy rady.:)
Anusiu-zycze powodzenia;]
ale ja zawieszona-dopiero wstalam;]
pozdro;*
A mi sie komp zawiesi jak po dwoch tygodniach sprawdze poczte :P:P:P No bo teraz w piątek jade na kolonie xDxDxD Do Łukęcina więc jak wróce to chyba bedzie kolejna kontynuacja :P:P Wysle wam moze kartke...:D:D Tylko no wiecie.... te cholerne pocztolaki ;/;/ :P:P:P Pozdrawiam :)
No racja uważaj na pocztołaki, bo Ci coś zrobią i będzie źle.
Ja mam takie pytanie: oglądałyście film "Młodzi gniewni"? Jeśli tak to co o nim myślicie? Mi się bardzo podobał!
Wez sie powstrzym i mnie nie strasz bo zaraz tu zemdleje...;/ :P No ja patrzalam :) Mi sie tez bardzo podobal ale bylo troche zaduzo reklam :P:P:P Jak zawsze :P i ten glupi totolotek :P:P A oprocz tego to ogolem spoko film :D:D Pzdr. :)
No reklamy są wredne! A totolotek to już w ogóle blee...
Ale film był świetny ;) Już na niego poluję na necie ];D
Laski mam dla was takie wiadomości, że masakra:D
To tak wróciłam z roboty... Eh... męcząco było, co po chwila przyłazili turyści... Siedziałam dziś na Królewskiej tam sprzedawałam przewodniki i jakieś tam albumy. Nic nikt nie kupił, ściągnęli mnie po 2 godzinach siedzenia bo deszcz zaczął padać:D No i siedziałam w zamku:D Fajnie nawet było. Dzwonie do mamy, żeby mi do roboty przyniosła bluze bo mi zimno było. No i coś gadamy i mama mi mówi "Aniu wiesz, że do ciebie przyszedł list ze stanów" a ja wiecie takie NEMO i mówi "Jak to list co za list??" ona na to "No ze Stanów przyszedł list do Ciebie" ja sobie pomyślałam w końcu od Johnnego Deppa i krzyczę do słuchawki i się śmieje i mówie jej "Mamo nie otwieraj tego listu przywieź mi do roboty!!" ona ok ok...
I czekałam na ten list 2 godziny czekam na tą mame i czekam(najdłuższe 2 godziny w moim życiu) i przyjechała. Daje mi koperte ja pisze ze szczęścia, że to od Deppa mama mnie uspokaja, żebym nie piszczała, a ja cała byłam szczęśliwa z tego powodu chciałam wszystkich ukochać za to, że dostałam list w końcu. Otwieram list a tam dopiero NEMO było. Wyciągam zdjęcie a tu autograf mojego słodkiego ciasteczka Orlando Blooma:D:D:D:D:D Dziewczyny jaka jestem happy mam autograf nie od Deppa tylko od Blooma:D Tak o nim marzyłam i się moje marzenie spełniło:D Jestem happy:D:D:D:D Zdjęcie jest takie słodkie, że najchętniej bym je wycałowała:D Bloom ślicznie wyszedł:D podpis jest taki "Lots of Love Orlando Bloom" czyli "Dużo miłości Orlando Bloom". Jedno mnie boli:( To jest nadruk oglądnęłam zdjęcie ze wszystkich stron, nie ma żadnego wygięcia po literach z tyłu. Jest podpisane złotym kolorem:D Ale i tak się ciesze:D Nie no zdjęcie jest słodkie. Najlepsze jest jednak to, że ja nie dopisałam na kopercie zwrotnej dopisku POLAND, oni sami za mnie podpisali EUROPA:D Są jeszcze na tej ziemi inteligentni ludzie:D Jak się ciesze dziewczyny, już straciłam wszelką nadzieje, że dostane od Blooma autograf:D A tu jakie szczęście mnie spotkało. Jedno z moich marzeń się spełniło:D:D:D
Co do filmu Młodzi Gniewni oglądałam wczoraj już poraz enty i dalej mi się nie znudził. Film jest super:D
Nawet się ciesze, że ten autograf jest od Blooma a nie od Deppa:D Trzymcie się laski;)
Hehehe, to tylko gratulować Anusiu ;))
Ja jutro napewno w końcu do Leo napiszę;))
Kurczę, a od Johnny'ego to już się nie mogę doczekać ;))
AAJJ :D
Hehehe, to tylko gratulować Anusiu ;))
Ja jutro napewno w końcu do Leo napiszę;))
Kurczę, a od Johnny'ego to już się nie mogę doczekać ;))
AAJJ :D
Gratulejszyn,Anus.;] ja wysle ale jak juz sie przeprowadze.;] dzisiaj zamula bo brzydka pogoda.lol.moze do Holandii pojade w poniedzialek.;] ale mnie to cieszy.:D tam tez jest net wiec lajcik,bede pisac.;]
pozdro.;*
hehe gratuluje ci , ale wiesz to że nie ma zgięcia nie znaczy że jest nie prawdziwy, spujż Anusiu na to jakim kolorem mieni sie podpis pod słońce albo jeszcze lepiej daj skana hehe jak chciałabyś bo jestem ciekawa jaką fote dostałaś:P ja jeszcze nie wysłałam do Blooma za to wysłałam dla mojej siostry do wentwortha millera i do jednego kolesia jeszcze (oczywiście ja na tym skozystam bo napisałam prosbe o dwa) a jutro wysyłam do Jeana Reno bo przychodzi strasznie szybko i zawsze autentyk hehe ale sie rozpedziłam he