Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D
Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić
Roux to taka mniej ekstemalna wersja Sparrowa jesli chodzi o te podroze po swiecie :) No i te cyganskie imprezki, zupelnie jak ta nasza wczoraj :P I moze sie dowiem o nim cos wiecej niz przez 20 minut filmu :P
Kolejna zaleta - latwiej jest przezyc bzdryngolenie (chyba wymyslilam nowe slowo xD) na gitarze Roux'a, niz przy Sweeneyu, ktory od czasu do czasu lubi sobie przyciac kogos wybranego na drodze rozmyslania o spiskach i niegodziwosci swiata, w wyniku palacej checi zemsty <lol>
aaaa:) No to dobrze, bo wiecie, że Aniołki się nie sprzeczają:) To najlepiej spytać o to samego Deppcia:) Ja wpadłam tylko na chwilkę, zaraz do niego idę więc przy okazji się go zapytam:) PAAAAAAAAAA!!!!
"ohhh nie! ja chcialam Sama! Kate jeszcze sie policzymy! niech ja cie tylko w lipcu w MOIM autobusie do Plan De LA Tour spotkam ;PP;))"
Dayah, a wiesz, że groźby są karalne? xD
No ja np. mam wersję z białym pasemkiem, czarnymi włosami, bladą cerą, brzytwą w ręce i cudownym głosem XD ;). Wiesz o kogo chodzi? Oczywiście o Sweeney Todda ;). Każdy Aniołek bierze dla siebie jakąś postać z deppowskich filmów ;). Patrz posty wyżej, bo Roux, Marzyciel, Dean Corso, Mort, Sam, Beksa i właśnie Sweeney są ZAJĘCI ;)
Cholerka ja bym obstawiła Todda :D
To niech będzie Edzio.
A ja dzisiaj dostałam autograf od Johnny'ego :D Najpierw nie mogłam otworzyć skrzynki a jak wyjęłam list myślałam że zemdleję. Prawie bym nogi złamała jak biegłam do domu. Mama musiała otworzyć kopertę bo mi się z szoku ręce trzęsły.
hmmm.Kate...hę...ja tylko...wiesz...żart xDd hahahxd
dobra, w takim razie poprosze Axela z Arizona Dream. Ma fajne sny i chce spełniać marzenia ;)) wprawdzie troche juz chłopak po przejściach, ale cóż, nikt nie jest idealny xDd
Słuchajcie, właśnie wyczytałam na jakimś blogu, że ulubionym przekleństwem Johnnego jest "cholera". Nie wiem czy to prawda ;) ale wiem, że najczęściej tego wyrazu używam spośród wszystkich przekleństw ;) więc pamiętajcie o tym ;) gdy będziecie przeklinać ;))- wypadałoby go używać jako Aniołki Johnnego ;)) <żart> ;))
cholera! to tak jak moje ;Pp
zmieniam swojego gościa. Doszłam do wniosku ze Willy Wonka jest ciekawszy.i bardziej nieprzewidywalny. i ma własną fabrykę! xDd łał z nim to mogę szpanować na mieście ;D
oj, Winonko, czego Ty wymagasz od ludzi na kacu;P moge co najwyżej sie jogurcikiem podzielić
http://www.langner.com.pl/nabial/img16.jpg
oj, a dla Ciebie to nawet w wersji mniej ubogiej zaproponuję
http://www.odchudzanie.yoyo.pl/img/dieta-jogurtowa.jpg
Nazwij go "CHOLERA" xD Swoja droga trzeba sie troche nameczyc, zeby wymyslic nazwe, bo wszystko juz chyba bylo... Ja wpisalam "eciepecie" i byl taki blog :( xD
A to ulubione przeklenstwo to w oryginale mialo byc chyba shit, wiec moze przetlumaczmy doslownie i tak przeklinjmy? xD Bedzie oryginalniej xD
Cholera wszystkie wcielenia Depcia śa zajęte. No to mi chyba zostaje Tom Hanson (czy jak mu tam w 21 Jump Street):)
xD Chyba jednak lepiej by bylo gdyby to bylo cos subtelniejszego :D Bede o tym myslec, ale znajac zycie zaraz rozpeta sie tu dyskusja na 5 stron i jak sie tu jutro zjawie, to bedzie juz dawno wymyslone ;)
Cholera, z Wami się dogadać ;)) szczególnie jak na kacu jesteście ;) blog jest o Johnnym ale Szara posunęła mi dobry pomysł- nazwę go...ECIEPECIE!!! ;)) XD
Ciara - Jack Sparrow (Piraci z Karaibów)
TruSskawka - Ichabod Crane (Jeździec bez głowy)
xXWronQaXx - Mort Rainey (Sekretne okno)
eM Barrie - James Barrie (Marzyciel)
* Winona * - Sweeney Todd (Sweeney Todd)
Kate - Sam (Benny i Joon)
Cacathi - Dean Corso (Dziewiąte wrota)
Szara - Roux (Czekolada)
TODDka - Edward (Edward Nożycoręki)
Dayah - Willy Wonka (Charlie i fabryka czekolady)
* Aldonka * - Tom Hanson (21 Jump Street)
TruSskawka - Ichabod Crane (Jeździec bez głowy)
xXWronQaXx - Mort Rainey (Sekretne okno)
Zostali:
Glen Lantz (Koszmar z ulicy wiązów)
Jack (Wakacje w kurorcie)
Donnie Fleischer (Slow Burn)
Lerner (Pluton)
Wade Walker (Beksa)
Axel Blackmar (Arizona Dream)
Gilbert Grape (Co gryzie Gilberta Grape'a)
Ed Wood (Ed Wood)
William Blake (Truposz)
Gene Watson (Na żywo)
Don Juan DeMarco (Don Juan DeMarco)
Donnie (Donnie Brasco)
Raphael (Odważny)
Raoul Duke (Las Vegas parano)
Spencer Armacost (Żona astronauty)
Car (Człowiek, który płakał)
Porucznik Victor/Bon Bon (Zanim zapadnie noc)
George Jung (Blow)
Inspektor Frederick Abberline (Z piekła rodem)
CIA Agent Sands (Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2)
Rochester (Rozpustnik)
A o jaki blog chodzi? Ten na filmwebie czy jakiś inny?
Wiecie co ja za chwilkę nie wytrzymam z tym tv! Wysyłam im e-maile, żeby puścili coś fajnego (chodzi o "21 Jump Street") i nic, zrobię łańcuszek i powysyłam wszystkim na gg i moich stronkach (nasza-klasa, fotka itd) może moi znajomi przekażą to dalej i ktoś wyśle e-maila. Jak będzie nas więcej to może zauważą i coś z tym zrobią:)
to jest właśnie to.paradoks - jesli ktos sie wstydzi swojego zdjęcia to po co je wkłada? taka mała dygresja ;Pp;)
hah no i czego tu się wstydzić?:) moje zdjecie jest tylko na naszej klasie wiec raczej mnie nie ujrzycie;) ale to zadna strata. bedzie niespodzianka w lipcu<lol2>
moja mama powtarza mi to dziesięć razy w ciągu dnia ;) mowi jeszcze ze jestem chamska, niereformowalna i oczywiście nikogo i niczego nie słucham ;p