Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ponieważ nikt nie zaproponował kontynuacji to ja proponuję :D

Madzia u mnie też wichurka niezła jest ;) strach z domu wychodzić

cathi

Ze tez wczesniej nie wpadlam na ten pomysl^^ Cacathi ja tez dodaje Cie do ulubionych :D

Astartte

Cacathi zgadzam się z Tobą. Na dodatek Willy był nadal z siebie zadowolony, pomimo, że wszystko sie spaliło ;) jego uśmiechu w tym momencie i min zwiedzających nie da się zapomnieć ;)) a tak w ogóle to witam wszystkich- mój pierwszy wpis dziś a tu już 6 strona ;). Niestety, idę się uczyć- jutro mam 2 sprawdziany ;(. Może potem wpadnę. Pa!!!

Lady_From_Burton_World

Wiem, że miało mnie tu nie być, ale przyszło mi coś do głowy i chciałam o to zapytać- czy ulica Fleet (Fleet Street) naprawdę istnieje?

Lady_From_Burton_World

Istnieje:)))

http://en.wikipedia.org/wiki/Fleet_Street

Willy smial sie z tego bo jest stukniety:) ale za to smieszny i fajny:) i przynajmniej w moim odczuciu nie da sie go nie polubic:D

Lady_From_Burton_World

Dziękuję bardzo:) Ja Ciebie, Szara już dawno mam w ulubionych:)
a te płonące zabawki były bardzo burtonowskie:)

cathi

Kurcia , dzięki za odpowiedź ;) nie mogłam się uczyć, bo mi to głowę zaprzątało ;) oczywiście była wzmianka o Sweeneym :)

TODDka

Witam!!
Nie mogłam się zalogować na Filmweb więc musiałam se nowe konto utworzyć ;)

użytkownik usunięty
TODDka

Widze, że nie jestem w temacie. O co chodzi z tym Willem i czyms płonącym?

Chodzi o te figurki, które w jednej z początkowych scen Charliego i Fabryki Czekolady tańczą i śpiewają, dopóki nie zaczynają się palić i zwiedzający są lekko mówiąc rozczarowani, a Willy nadal uśmiechnięty i zadowolony z siebie ;)). Jeśli oglądałaś to wiesz o czym mówię :) a jeśli nie...to nie wiesz XD

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Wiem dokładnie, dlatego dałam Wam tą piosenke na wrzucie ^^

No tak, sorki, nie zauważyłam ;)

TODDka

yy... jak to możliwe, Cacathi, że ja Cie jeszcze nie mam w ulubionych[?] dziwne... ale już nadrabiam ;))...
matko boska byłam z tatą po ciastka <babeczki z kruchego ciasta z budyniem i twarogiem ^^ mniamm xD> i były gazety. więc sobie myślę: "noo, to mi tatuś kupi Bravo Girl!" i co?
Bravo-było
Bravo love-było
Bravo fun-było
Bravo sport-było
popcorn-był
dziewczyna-była
a Bravo Girl? ależ nieeee, no bo po co? załamałam się-tysiące gazet i nie było akurat tej, której szukałam... :|

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Jeżeli chcecie to po 20 wam dam fotki Brav Girl, bo pojadę kupić ^^ Wkońcu! :D No a eM Barrie ---> Nie martw się. Jeżeli nie było dzisiaj, to może jutro, albo w innym sklepie. A jak nie będzie to powiedz - my napadniemy ten sklep! :D ps. Johnny się wnerwi, że nie ma z nim gazety...

TODDka

oo- i dostałam odpowiedź z Polsatu :)
Witam,
Dziękujemy za przesłany list.

Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować serial "21 Jump Street".
Na dzień dzisiejszy, nie jest on uwzględniony w najbliższych planach emisyjnych.

Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

no cóż... może się uda...:) trzeba czekać :]

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Wiesz, dostałam to samo... gdzieś na wcześniejszy stronach jest... A juz myślałam, że to pisali. A tu nie! Kopie zrobili i mają nas gdzieś! :(

eM Barrie ja miałam tak samo, wchodzę do sklepu a tam i Twist i Dziewczyna i najróżniejsze różowe Brava i Popcorny i nawet gazetki dla bachorów ale Bravo Girl nie ma. Na szczęście trafiłam w innym sklepie :)) ale zbyt się nie postarali :(

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ważne że z Johnnym, bo ciągle o to samo pytają, aby było... Gadaj byle o czym, o tym co my już wiemy, ale za to z najlepszymi gwiazdami i to ich zaleta.

TODDka

teoretycznie tak-a praktycznie, to jeśli im ktoś napisze "czemu puszczacie tyle reklam?" a oni by mu odpisali że dostają dużo ciekawych propozycji... xD
więc stawiam, że to przeczytali :]
aa gazete znaaajdee, prędzej czy później ;)) dla ludzkości lepiej żeby to było prędzej xD

użytkownik usunięty
eM_Barrie

No tak, ale nie odpisała sam, tylko przeczytała i wkleiła gotowy schemat :( No ale dobra tam... Wszystkie musimy napisać i tyle :P Może podziała.

Ale sie pozmieniałyście...nie mogę się połapać;) wierszyk super. Gosia...ekh eM Barrie wysłałam Ci plik;) Jesli chodzi o plakaty, to mam tylko jeden duży z Jackiem Sparrowem, jeden duży i jeden mały z piratami i jeden mały z Johnnym;) a reszta to wycinki...

Kamila,5.10, powiedzmy że Poznań xD
a ja mam Cacathi już od dawna w ulubionych ;Pp

TODDka

Eh, u mnie w kiosku też nie ma Bravo Girl :(
Pododaję Was do ulubionych :D

TODDka_2

a ja Bravo Girl kupiłam wczoraj;)) ale wywiad słaby( znaczy bywały znacznie lepsze) duże zdjęcie też takie sobie( bywały lepsze). ale za to dostałam za kolejną złotówkę (!!!) KOLOROWE DIAMENCIKI ołłłł jak lansss ;)

użytkownik usunięty
kamilakamila

OoOo Dayah, jaki szpan. Będziesz miała Diamenciki ;) To może zróbmy sobie znak rozpoznawczy :D Każda z nas będzie miała Diamenciki. Będziemy cool ^^

TODDka_2

Wlasnie widzialam w tv reklame "Aniolkow Charliego" i doszlam do wniosku, ze my jestesmy lepsze :) Po pierwsze, jest nas wiecej xD i wyobrazilam sobie jak robimy obstawe Johnnemu na ulicy, czy na jakiejs waznej uroczystosci i ktoras puszcza z glosnikow ta piosenke "Can't touch this" <lol>

Astartte

Ja kupilam w sobote i diamenciki sobie przykleilam na czolo, zeby kazdy wiedzial jaka ze mnie lanserska bravo laska uhaua xDD Ten wywiad slaby, bo slaby i tak jak w Tele Tygodniu wydal mi sie zmyslany i to ostro. Najlepszy byl ten w To&Owo, juz nie mowiac o tym artykule w magazynie Kino :)

użytkownik usunięty
Astartte

Tak tak to było dobre...

-Słyszałam plotki, że wystąpisz w 'Sin City 2 i 3'?
- Też je słyszałem ^^

No wlasnie, to typowie dla niego, zeby w wywiadzie chociaz raz zapodac zart ^^ Bardzo w jego stylu byla tez wypowiedz, ze nigdy nie byl wystarczajaco pijany, zeby spiewac przed obcymi ludzmi xD Obstawiam, a nawet jestem pewna, ze to jego slowa :D

Astartte

Wow ale byłoby świetnie^^ znaczy BEDZIE. niewiadomo kiedy, ale BEDZIE. powiedzmy ze w lipcu? ;)

kamilakamila

W tym roku, lipcu bedzie pierwszy raz, ale jeszcze wiele lipcow przed nami xD

użytkownik usunięty
Astartte

24 marca są moje urodziny. Może jakaś niespodzianka? ^^ Np. od Johnnego mnie czeka ? :D

Astartte

a teraz tak pomyślalam -czy mozna isc do jakiegos biura podróży i samemu wymyśleć wicieczkę? chociaż dowóz (zakładam, że bedziemy spały u Johnna xd). wiecie potem ludzi(nas) i by im sie nawet opłacało. wszystkie byśmy pojechały powiedzmy z Warszawy i lanss po Francji i diamencikami na czole jak nic ;p

kamilakamila

Szara, to fajnie musiałaś wyglądać;P

użytkownik usunięty
TODDka

Tak sobie przeglądam moje wycinki i takie tam z Dżonym i mam tu wywiad, ale po niemiecku :( (gazeta kosztowała 15 zł ^^ ale czego nie robi się dla idola). Może któraś z Was specjalizuje sie w niemieckim?

TODDka

O kurczę, ale się tu pozmieniało podczas mojej nieobecności. xD

blumenkohl

niemiecki. ja troche. mozesz mi przesłać na pocztę kamyla91@gazeta.pl moze cos przetłumacze. niby jestem w liceum w najlepszej grupie niemca ale nie cierpie tego jezyka. moglam isc na francuski. chociaz by mi sie teraz przydał. a i tak rządzi angielski ;))

blumenkohl

Kate dodaję do ulubionych bo musiałam nowe konto założyć.

blumenkohl

A wlasnie Aniolki moze male pytanko.. W jakiej roli w filmach, ktore juz powstaly (i ktore obejrzalyscie) widzialybyscie Johnnego?
No wiec pierwsza mysl, ktora mnie sie nasowa, to rola Tylera w filmie "Fight Club", czyli "Podziemny Krag".
Moze jeszcze... dowolna postac w "Modzie na sukces" <hahaha> No dobra kiepski zart xD
A co wy myslicie?

TODDka

łee tam, ja wole polski i angielski ;p
"też je słyszałem" xD jak to brzmi nie... xD huhu, nie moge xD ihaha xD

eM_Barrie

Cacathi, wygladalam niemal jak Doda, tylko mialam na sobie majtki xD (Jak prasa donosi, ona nie nosi xD - o chyba wraca mi wena na wierszyki :))

Astartte

Ja też miałam te badziewne diamenciki, moje są w czarnym kolorze ;) szkoda, że nie różowe ;) jak myślicie- nadaje się to na paznokcie? ;))

Lady_From_Burton_World

Ohh Kochana ja mam różowe xDd przykleje sobie na trampki, bede IMOł PRINCES <lol>. właśnie wpisałam w wyszukiwarce na naszej-klasie Johnny Depp. i co znalazłam? jakies idiotyczne konta z 1000 znajomymi! łahaha co za ludzie. ale podnieta, Johnny w znajomych ;p

Lady_From_Burton_World

Taaaa zwlaszcza te najwieksze serduszka... Takie paznokcie miec, to lepsze niz kastet na palce :D

Astartte

a co do Twojego wcześniejszego pytania, to zastanawiam się jak Johnny odegrałby role Lestera z Americam Beauty... Spacey ma niesamowicie charakterystyczną mimikę, no i stworzył coś niesamowitego w tej roli. Nie wiem czy Depp byłby lepszy... ale ciekawa jestem jak by to zrobił - bo na 100% inaczej:)

TODDka

jo, Johnny na naszej-klasie...
zupełnie jakby nie miał lepszych rzeczy do roboty niż nauka polskiego żeby korzystać z polskiej strony www O.o
ludzie mnie zadziwiaja...
ejj, ja tez chce takie diamęciki! xD poprzyklejam sobie na twarzy albo na butach xD albo na spodniach... xD albo zachowam, co by mi nikt nie ukradł takich wypasionych gadżetów ^^ xDD

eM_Barrie

Wiecie co, nie mam jeszcze tego "Bravo girl", ale tak tu ładnie opowiadacie o tych diamencikach, że chyba zaraz pójdę do kiosku i te wypasione diamenciki nakleję na moją wypasioną komórę. Ziomale z dzielnicy będą mi zazdrościć, nie ma co. xD

blumenkohl

Siemka!

Bodysnatchers

Siemka!

blumenkohl

łeeeeeeee dziewczyny ja też chcieć diamenciki! Koniecznie różofffe!!!

blumenkohl

No ludzie sa dziwni... Ja znalazlam teraz 13 Johnnyh Deppow -_- ale bajer wszystkich dodam do znajomych xP
Ooo... American Beauty dawno nie ogladalam, ale pamietam, ze sam film zrobil na mnie duze wrazenie. A jesli juz pozbywamy sie Spacey'a, (;>) to pomyslalam o filmie "K-Pax". Mimo, ze film byl genialmy w takiej obsadzie jakiej byl, to mysle, ze Johnnemu swietnie wyszloby zagranie kogos tak nieprzystosowanego do zycia na Ziemi. To bylaby kolejna rola "dziwaka" jakolwiek pusto to nie brzmi, w porownaniu do tego jak niesamowity byl film i postac grana przez Kevina.

Astartte

oj, tego to nawet nie potrafię sobie wyobrazić;P
ale właśnei bardziej ciekawi mnie jak Johnny odnalazłby siebie w roli kogoś zupełnie przecietnego... widziałyście Kroniki Portowe (pozostając przy Kevinie)? Może taka rola spokojnego nieudacznika?? No i ciekawa jestem jeszcze jak by się wcielil w role grane przez geniusza - Hopkinsa... Myślałam też o Krainie wiecznego szczęścia (Hopkins gra tam takiego uroczego staruszka)