Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
nie ten cytat nie jest z Donnie Brasco na milion procent on jest na pewno z Zona astronauty, ale przekonamy sie jak ktos inny potwierdzi z jakiego to jest filmu ja mówie, że na stówke jest on z Żona Astronauty.
tak, oczywiście potwierdzam
"Co masz na sobie?
Przecież nikt nie słucha." to był cytat z Żony astronauty.
Za to Twój cytat Molly-Rose jest z Odważnego. Uwielbian ten film i jestem pewna na 100%. Chyba to z rozmowy z księdzem.Aczkolwiek tutaj juz mogę się mylić.
no to znowu cytat ode mnie (też banalnie prosty;)):
"W zeszły wtorek skończyłem 21 lat"
no, faktycznie łatwy:) Sekretne Okno:)
hmmm....... znowu coś ode mnie:
"Próbowałem mówić prawdę.
Ale zostałem zdradzony."
No nie!!! Teraz okazuje się że nie znam dobrze filmów Johnny'ego!!!!! Cuż postrzelajmy troszkę! Pierwsza część cytatu kojarzy mi się z piratami! może to właśnie to?
ej no, za proste: Blow:)i każda była stewardessą:)
"Dał mi to...
Powiedział, że szuka pan kogoś
o niezwykłych umiejętnościach."
sorki,nie mialam czasu. :p hmmmmmm..............................a wiec:
"Życie składa się z pytania "dlaczego powinienem?" w zyciu nie jest waznym czy zrobie to,czy co innego.." (w rpzyblizeniu,bo nie pamietam dokladnie tego cytatu ;>)
podpowiedz:dalsza czesc cytatu:
"ale w teatrze ma to znaczenie. gdy upuscisz chusteczke,ona wroci,aby Cie udusic.." czy cos takiego..;P
moze "co gryzie Gilberta Grape'a" ? wiem,ze z 4 slow sie tytul sklada,ale bardzo mi pasuje do tego.;)