Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
Po ciężkich trudach zgadywania, cos chyba prostszego:
"Może powinieneś po prostu wrzucić mnie do basenu" ;-)
No to piraci część pierwsza:P
Mój cytat: ,,Tak, tak jestem bardzo cichy i spokojny. żadnych dzieci, ptaków..." [oczywiście cytat w przybliżeniu ]
Po ciężkich trudach zgadywania, cos chyba prostszego:
"Może powinieneś po prostu wrzucić mnie do basenu" ;-)
No w końcu wczoraj to oglądałam ;)
Nie wiem, czy to do końca tak, ale jak nie będziecie mogli zgadnąć, to jeszcze dokładnie sprawdzę ;) :"Możesz jechać gdziekolwiek chcesz, a ty ciągle wybierasz Kalifornię?"
Spokojnie, poczekaj aż Lucia potwierdzi. A jeśli to "Blow", to chyba ja zgadłam, co nie? <nie to, żebym coś miała do Ciebie, ale trzymajmy się reguł>
Hmmm...niech pomyślę...Okej, coś naprawdę prostego :)
"Znajdujesz na tym świecie odrobinę szczęścia i zawsze ktoś pragnie je zniszczyć."
Myślę, że bez trudu sobie z tym poradzicie :)
Yey wygrałam ale czad!!
Dobra koniec podniecania się czas na cytat...
"Nie lubię sentymentalnych dziwek"
Chyba (a raczej na pewno - oglądałam przedwczoraj) wiem, ale trzecie zwycięstwo z rzędu byłoby podejrzane ;) Poczekam, może dla innych okaże się to za trudne, chociaż wątpię ;)
Noto ja Dam kolejne ; )
'' Tylko? To tak, jakby powiedzieć,że on nie wejdzie na szczyt bo to tylko człowiek...to tak jakby powiedzieć że to nie diament, tylko skała... mówiąc 'tylko' niszczysz jego marzenia bycia niedźwiedziem ''
marzyciel jestem tego pewna to teraz ja "This is not my beautiful house. This is not my beautiful wife. Anymore" znacie to na pewno
znamy, znamy;)
to cytat z "Sekretnego okna"
a ja ponawiam cytat którego wcześniej nikt nie odgadł:
"Nie piję, prowadzę"
dodam, że nie pochodzi on z "Las Vegas Parano"
MAM APEL DO LUDZI KTÓRZY GRAJĄ PIERWSZY RAZ ALBO COŚ TAKIEGO:
POPATRZCIE JAK SIĘ GRA, I KIEDY MOŻNA PODAWAĆ SWÓJ CYTAT, BO INACZEJ WPROWADZACIE ZAMĘT NA STRONIE!!!
Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Proponuję, żeby zachować jako taki ciąg, żeby pominąć te cytaty, które się mówiąc delikatnie wtrąciły. Ostatnim razem wygrała Yoko_ono, która podała prawidłową odpowiedź do mojego cytatu. Podała swój cytat, teraz prosimy o odpowiedź, który z uczestników (jeśli w ogóle) odpowiedział poprawnie. No