Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
Jeżeli mamy się trzymać porządku, to musielibyśmy prawie całą grę od nowa rozpocząć. Mój cytat (ten, który teraz ponowiłam) był na 7 stronie. Carmelia myśląc, że pochodzi on z Las Vegas Parano podała kolejny cytat. Niestety nie trafiła. Tak więc po prostu grajmy dalej, bo bez sensu jest dochodzenie "kto ostatni 'legalnie' podał cytat".
No właśnie! Widzę, że zostałam wypchnięta z kolejki! ;P Nic nie mówiłam, że nie mam pomysłu na cytat itp. No ale już trudno ;)
podpowiem może, że wypowiadając te słowa bohater grany przez Johnny'ego siedzi za kierownicą i po chwili jednak chwyta butelkę:)
Piraci cz.1? bo to chyba chodzi o "but why is the rum gone?! :( " jak Elizabeth spalila caly rum na wyspie.;> dobrze?
sorki,nie patrzylam juz pozniej.;P hmmm....
"Jesli jestem cyniczny,to dlaczego zakochalem sie w kobiecie ktorej nawet nie znam?"
tak szczerze to ja nie wiedziałam jaki to film ale mi sie skojarzyło właśnie z beksą wpadnijcie na www.johnny-depp-cool.bloog.pl
drabinka3 odgadła, ale cytat który podałaś już był (podałam go wcześniej i pochodzi też z Blow - scena końcowa, George Jung w więzieniu, po tym jak odchodzi ze straznikiem. Blow to mój ulubiony film:)). podaj coś innego:)
ale teraz chyba zgadujemy dalej
"Moglbym sie uniesc w powietrze, moglbym chodzic po wodzie"
bo nikt jeszcze chyba nie podal prawidlowej odpowiedzi..... chyba że się zgubiłam znowu...
"Moglbym sie uniesc w powietrze, moglbym chodzic po wodzie"
może ktos podpowie z jakiego filmu jest ten cytat choc troszke
podsumowując:
jest to z filmu starszego od Marzyciela, ale nie jest to Charlie i fabryka czekolady ani Gnijąca Panna młoda
dariaFalco obstawiała "Człowieka który płakał"
majus5 - "Edwarda Nożycorękiego"
a moja skromna osoba "Las Vegas Parano"
czekamy na wyrok;P
Dziewiąte Wrota. To kwestia Balcana. Wypowiada ją a niedługo po tym oblewa się benzyną, sądząc, że ruciny spełniły swoje zadanie:)
kolejny cytat:
"Co masz na sobie?
Przecież nikt nie słucha."
aha zapomniałam o cytacie co by tu dać hmmmm coś prostego hmmm może...
"Jutro wejde do jakiegoś pomieszczenia gdzie ludzie mnie zabiją" łatwe jak cholera ;)
4all:**